Indrukwekkend: iPhone als draadloze muis

Indrukwekkend: iPhone als draadloze muis discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik weet niet hoor, maar mijn muis ligt netjes op een matje....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 22 February 2008, 09:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 164
Send a message via twitter to fedorr
Standaard

Ik weet niet hoor, maar mijn muis ligt netjes op een matje.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 22 February 2008, 10:01
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

tja.. die van mij niet.. optische muis enzo, zijn de matjes niet echt voor nodig
  #23  
Oud 22 February 2008, 10:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 164
Send a message via twitter to fedorr
Standaard

Nou op een zwartglanzende bureau werkt een optische muis ook niet, daarom was ik eigenlijk op zoek anaar een accaleromter based muis. Zoiets als een iphone dus. Bovendien kan je hem ook in de lucht houden. Hij heeft dan geen ondergrondje nodig.
  #24  
Oud 22 February 2008, 12:53
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 524
Standaard

dat zou idd echt handig zijn
zoals de wii
  #25  
Oud 22 February 2008, 13:13
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Ow dit is wel easy trouwens. Als ik film kijk op mn laptop via tv en de film is in 2 delen, dan verspringt het wmp scherm altijd en dan moet ik naar mijn laptop lopen om dit weer goed te zetten.

Nu kan ik rustig blijven zitten .
__________________
"We keep the Yellow flag flying high, from Beatrix to everywhere"
  #26  
Oud 22 February 2008, 13:44
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Ik gebruik mijn iphone als remote voor mijn Xbox Media Center
Maar als muis lijkt dit niet echt handig.. Ik gebruik liever mijn Razer Diamondback
  #27  
Oud 22 February 2008, 20:10
langejan's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Edam
Berichten: 55
Standaard

nou ik krijg hem niet aan de praat ip ingevuld maar steeds de meldingconnection cloud not be made to host port 5900

iemand tips
  #28  
Oud 22 February 2008, 22:07
» iPhone US 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2008
Berichten: 7
Standaard

Ja maar de topictitel belooft een MUIS geen touchpad
Touchpad zit al op mijn macbook air dus om daar nou de batterij van mijn iPhone te gaan misbruiken
  #29  
Oud 23 February 2008, 00:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 201
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door langejan Bekijk bericht
nou ik krijg hem niet aan de praat ip ingevuld maar steeds de meldingconnection cloud not be made to host port 5900

iemand tips
tightvnc aanzetten en het ip adres dat je van tightvnc krijgt invoeren in je iPhone bij host-adres. Ip adres zie je als je je muis op dat tekentje van tightvnc houdt (dus 't trayicoontje rechtsonderin)

Host nummer mag niet meer zijn dan 5500 trouwens...
  #30  
Oud 23 February 2008, 00:53
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 36
Standaard

standaard poort van VNC is 5900

@ langejan


Ga naar systeemvoorkeuren --> Internet en Netwerk:--->delen: aanvinken 'schermdeling'
schermdeling 1x aanklikken en dan op de knop 'computerinstellingen klikken
aanvinken "VNC viewers kunnen het scherm beheren met het volgende wachtwoord:'
- simpel wachtwoord aanmaken

iphone:

Start touchpad
dan bij + (add VNC Sever)

-name: zelf verzinnen
-Address: ip adres van je mac
-Password : leeglaten -wordt om gevraagd bij inloggen - is het password wat je bij de mac instelingen opgegeven hebt.
-display: 0
-Shared: uit
View only : uit
pixel depth 16

Op die manier werkt het prima bij mij.
Wachtwoord is als het goed is niet nodig, maar dat werkte bij mij dus niet,vandaar een simpel wachtwoord.

<edit>
Let wel op dat je eventueel instellingen in je firewall moet maken om VNC connectie toe te staan
zowel voor bijvoorbeeld standaard mac osx firewall als bijvoorbeeld externe firewall programma's zoals little snith of doorstepX
Update: hele verhaal over VNC server starten op de mac is niet nodig -- zit gewoon in het OS
Het is dus nog simpeler dan ik in eerste instantie allemaal opschreef )

</edit>

Bovenstaand is voor mac osx maar volgens signature gebruik je dat dus

Laatst gewijzigd door k-the-ripper; 26 February 2008 om 12:15. Reden: firewall verhaal toegevoegd / update VNC stuk
  #31  
Oud 24 February 2008, 17:44
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: Mierlo
Berichten: 146
Send a message via twitter to Mauske
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door langejan Bekijk bericht
nou ik krijg hem niet aan de praat ip ingevuld maar steeds de meldingconnection cloud not be made to host port 5900

iemand tips
Wi-Fi aanzetten op je iphone en je router connecten
__________________
Na mijn mx5 is de iphone/ipad mijn leukste speeltje
  #32  
Oud 4 March 2008, 21:18
Kermi's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Antwerpen, BelgiŽ
Berichten: 91
Standaard

werkt zaaaaalig ! Getypt met touchpad pro xD
__________________
iPhone 2G 8Gb US - 3.1.2 (Pwnage Tool)
iPhone 4 16Gb Black - 4.0.2
  #33  
Oud 4 March 2008, 21:19
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

IDD touchpad pro is x 10 zo wreed Loopt heeeeerlijk

Greetz, Stiruam
  #34  
Oud 9 March 2008, 12:09
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: NL,D,It
Berichten: 12
Stuur een bericht via Skype™ naar mabuse
Standaard touchpad

Ik vind het echt een leuk tool!!!respect
Maar hoe kann ik drag en droppen?..af en toe will ik ook een window kunnen verschuiven!
thanx in advanced
  #35  
Oud 9 March 2008, 12:51
» iPhone US 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Berichten: 8
Standaard

Heel vet!
Heb dit bericht ook gemaakt met touchpad pro
  #36  
Oud 9 March 2008, 12:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 201
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mabuse Bekijk bericht
Ik vind het echt een leuk tool!!!respect
Maar hoe kann ik drag en droppen?..af en toe will ik ook een window kunnen verschuiven!
thanx in advanced
gewoon zoals je dat ook op een normale touchpad doet...
dus dubbelklik en houd ingedrukt, dan sleep je het weg
  #37  
Oud 9 March 2008, 16:16
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: NL,D,It
Berichten: 12
Stuur een bericht via Skype™ naar mabuse
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door msunique Bekijk bericht
gewoon zoals je dat ook op een normale touchpad doet...
dus dubbelklik en houd ingedrukt, dan sleep je het weg
....perfect!thanx dude!!!
  #38  
Oud 9 March 2008, 17:38
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2007
Berichten: 105
Standaard

Wat werkt dit toch lekker he, gewoon weer een afstandbediening voor de mce erbij samen met signal ideaal allemaal.
  #39  
Oud 10 March 2008, 20:12
Meyotch's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Locatie: Drachten
Berichten: 237
Standaard

Dit werkt geweldig!!! getypt via touchpadpro
  #40  
Oud 10 March 2008, 20:39
Ajacied007's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: -
Berichten: 99
Stuur een bericht via MSN naar Ajacied007
Standaard

huh zelfs als ik community sources heb geinstalleerd heb en gefreshed enzo, komt ie niet tussen Utilities te staan en ook niet bij all packages?
__________________
AFCA; No one like us, we don't care !
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone muis bluetooth leikehrl iPhone accessoires en onderdelen 2 15 April 2010 22:37
iPhone als touchpad/muis? Busta227 iPhone algemeen 9 20 January 2009 23:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:56.