Indrukwekkend: iPhone als draadloze muis

Indrukwekkend: iPhone als draadloze muis discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Zou dit graag willen, Heb op de orginele site van touchpad ook gedaan wat er stond .. Krijg het gewoon niet in werking of doe ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 10 March 2008, 20:57
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 273
Standaard

Zou dit graag willen, Heb op de orginele site van touchpad ook gedaan wat er stond ..

Krijg het gewoon niet in werking of doe het niet goed ...

Kan iemand elke stappen goed opschrijven aub ?
__________________
1.1.2 OTB > 1.1.4 | 04.04.05_G @ 4.6 <3 Bootneuter
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 7 April 2008, 15:28
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 9
Standaard

//link naar warez verwijderd// (beter laat dan nooit)

Laatst gewijzigd door Bomans; 7 July 2008 om 15:43.
  #43  
Oud 7 April 2008, 15:32
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Emiin' Bekijk bericht
Zou dit graag willen, Heb op de orginele site van touchpad ook gedaan wat er stond ..

Krijg het gewoon niet in werking of doe het niet goed ...

Kan iemand elke stappen goed opschrijven aub ?

Off-topic
Hey, je hebt een nieuw keyboard!

  #44  
Oud 7 April 2008, 17:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Locatie: Kippenhok van NL
Berichten: 27
Stuur een bericht via ICQ naar coolhva Stuur een bericht via Instant Messenger naar coolhva Stuur een bericht via MSN naar coolhva Stuur een bericht via Yahoo naar coolhva Stuur een bericht via Skype™ naar coolhva Send a message via twitter to coolhva
Standaard

die mediaserver is ook leuk, vooral omdat hij de media keys kan nabootsen, alleen is het naar dat er 5 dollar voor betaald moet worden, anders doet hij het maar een minuut .

Gelukkig is dat ook zo weer verholpen maar toch....
  #45  
Oud 7 April 2008, 17:38
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door coolhva Bekijk bericht
die mediaserver is ook leuk, vooral omdat hij de media keys kan nabootsen, alleen is het naar dat er 5 dollar voor betaald moet worden, anders doet hij het maar een minuut .

Gelukkig is dat ook zo weer verholpen maar toch....
Zie 2 posts boven je, dat is de volledige versie.
  #46  
Oud 7 April 2008, 19:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Locatie: Kippenhok van NL
Berichten: 27
Stuur een bericht via ICQ naar coolhva Stuur een bericht via Instant Messenger naar coolhva Stuur een bericht via MSN naar coolhva Stuur een bericht via Yahoo naar coolhva Stuur een bericht via Skype™ naar coolhva Send a message via twitter to coolhva
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door doublejb Bekijk bericht
Zie 2 posts boven je, dat is de volledige versie.
Oh, lol, zag dat iets te laat. Had zelf al gedisassembled en opnieuw gebuild. Tegenwoordig met .NET slaat het nergens meer op...

BTW, mag hier gelinkt worden naar illegale content?
  #47  
Oud 7 April 2008, 21:17
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

boeien...ik zou zeggen...downloaden nu het nog kan voordat de link wordt verwijderd
  #48  
Oud 16 May 2008, 17:01
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: Heerlen
Berichten: 3
Standaard

Hallo,

Krijg steeds de melding 5900. Ben al 3 uur bezig en heb van alles al geprobeerd om dit te verhelpen. Maar zal vast wel wat fout hebben gedaan. Maar wat? Volgens mij ligt het aan de instelling op me computer.

Aangezien jullie het wel is gelukt zouden jullie me vast verder kunnen helpen?

svp wel duidelijke uitleg aangezien ik geen expert ben op de computer.
  #49  
Oud 17 May 2008, 14:40
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Locatie: Purmerend
Berichten: 22
Standaard

kan iemand mij helpen.. ik heb Touchpad Pro maar weet niet hoe ik het kan verbinden met de server..
wat moet bij name, adres, pass, media server port..

thx
  #50  
Oud 20 May 2008, 22:09
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: Heerlen
Berichten: 3
Standaard

Wie help mij met het verhelpen van:
Connection failed
Connection could not be made to VNC server ......... port
5900
????
  #51  
Oud 26 May 2008, 16:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Asten
Berichten: 53
Standaard

Wat moet er bij address worden ingevult?

Begrijp er maar weinig van.. kan iemand mij vertellen wat er bij address moet
  #52  
Oud 26 May 2008, 21:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar polleke112
Standaard

Ik heb dit programma onlangs geactiveerd, maar heeft iemand een idee hoe ik dit kan instellen om het programma ook te gebruiken als ik op een ander draadloos netwerk zit? Nu is het alleen mogelijk om dit via hetzelfde netwerk te gebruiken.
  #53  
Oud 7 July 2008, 15:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Berichten: 11
Standaard

ik heb touchpad pro net geinstaleerd
heb het icoon op mijn ifoon staan .....klik erop .......voordat ik iets kan doen is het scherm alweer terug naar desktop
ik kan dus niets instellen in touchpad pro op mijn ifoon welke slag mis ik ?

thanks
  #54  
Oud 7 July 2008, 16:54
zwaan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Raalte
Berichten: 342
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door polleke112 Bekijk bericht
Ik heb dit programma onlangs geactiveerd, maar heeft iemand een idee hoe ik dit kan instellen om het programma ook te gebruiken als ik op een ander draadloos netwerk zit? Nu is het alleen mogelijk om dit via hetzelfde netwerk te gebruiken.
Op de desbetreffende comp, in het nieuwe netwerk ook vnc installeren
__________________
Marc.
  #55  
Oud 7 July 2008, 18:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Berichten: 11
Standaard

dat begreep ik al en heb ik uiteraard ook al gedaan
mijn postje kwam daarna dus
  #56  
Oud 7 July 2008, 20:02
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Locatie: Acquoy
Berichten: 18
Standaard

Wat een geweldig programma is dit zeg!
  #57  
Oud 7 July 2008, 23:41
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Locatie: deventer,netherlands
Berichten: 32
Standaard

super app!!!

lekker degene pesten die achter de laptop zit..hahahahaha.....
  #58  
Oud 8 July 2008, 01:20
houseguru's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Berichten: 74
Standaard

Vet!! Net ff geinstalleerd werkt prima, zonder vertraging via het netwerk. Zit nu te twijfelen of ik hem moet activeren ivm Screenview. Jammer dat je dit niet eerst ff kan proberen voordat je $15 dollar moet lappen.

Dit is trouwens wel super voor de mensen die uit hun luie stoel / bed / bank hun mediacenter willen bedienen "D
  #59  
Oud 8 July 2008, 13:44
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 June 2008
Berichten: 42
Standaard

ik vraag me een paar dingen af. vanaf hoe ver kan je je pc besturen? ik neem aan alleen thuis in je Wi-Fi netwerk?.

Ook vraag ik me af of ik mijn laptop kan besturen als die op standby staat.

Laatst gewijzigd door help; 8 July 2008 om 14:07. Reden: Het werkt niet meer:S
  #60  
Oud 8 July 2008, 14:12
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 June 2008
Berichten: 42
Standaard

10 min geleden werkte het nog maar als ik nu het probeer zegt die

Verbinding mislukt er kon geen verbinding gemaakt worden gemaakt met vnc server 192.168.0.103 poort 5900

hoe kan dit, 10 min geleden werkte het nog
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone muis bluetooth leikehrl iPhone accessoires en onderdelen 2 15 April 2010 22:37
iPhone als touchpad/muis? Busta227 iPhone algemeen 9 20 January 2009 23:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:59.