Indrukwekkend: iPhone als draadloze muis

Indrukwekkend: iPhone als draadloze muis discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Touchpad for iPhone Hiermee kan je de iphone als draadloze muis gebruiken...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 21 February 2008, 13:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2007
Berichten: 32
Standaard dit is gaaf: Touchpad app

Touchpad for iPhone



Hiermee kan je de iphone als draadloze muis gebruiken
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 February 2008, 14:01
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

Inderdaad....dit is gaaf!
  #3  
Oud 21 February 2008, 14:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2007
Berichten: 32
Standaard

Ik heb het zelf alleen nog steeds niet aan de praat. Krijg de vnc niet geconnnect
  #4  
Oud 21 February 2008, 14:42
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

Ik heb het nog niet geprobeerd, trouwens...
  #5  
Oud 21 February 2008, 15:08
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door danielx8rs Bekijk bericht
Ik heb het zelf alleen nog steeds niet aan de praat. Krijg de vnc niet geconnnect
Kijk is in de wiki bij VNsea
  #6  
Oud 21 February 2008, 15:37
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ik krijg dit ook niet aan de praat. Ook niet met de wiki.

Ik gebruik chicken of the vnc. Wat moet ik bij host invullen ?? Localhost of het interne ip van mijn macbook werken niet. en wat moet er bij display ?

op me iphone heb ik het interne ip van mijn macbook bij adress.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #7  
Oud 21 February 2008, 16:11
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

het is al opgelost. Op een mac hoef je alleen maar schermdeling aan te zetten bij Delen in systeemconfiguratie. Daarna gewoon ip intikken op iphone en klaar.
  #8  
Oud 21 February 2008, 16:30
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone 7 128GB (Roségoud) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Roségoud) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.450
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Post Indrukwekkend: iPhone als draadloze muis

Touchpad.app is een applicatie waarbij je de muispijl kunt besturen vanaf de iPhone. Je kunt klikken, dubbelklikken en zelfs drag-and-drop uitvoeren, draadloos en realtime richting de PC.

Lees verder over: Indrukwekkend: iPhone als draadloze muis

Tag:
  #9  
Oud 21 February 2008, 17:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 4
Standaard

Ik krijg de touchepad.app niet gedownload.

Ik heb dit ook bij VNsea ..
Net die programma's die ik zzzeer graag zou willen gebruiken.

Is hiervoor een oplossing of ligt dit bij de server?

Edit
Touchepad krijg ik nu wel gedownload, maar fout bij installeren ..
Het zit me toch echt niet mee...

Wie is het wel gelukt?
  #10  
Oud 21 February 2008, 17:30
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Inderdaad indrukwekkend, werkt als een trein!
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #11  
Oud 21 February 2008, 17:34
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 7
Standaard

werkt echt super dit!
geweldig
  #12  
Oud 21 February 2008, 17:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Wenen (A)
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
het is al opgelost. Op een mac hoef je alleen maar schermdeling aan te zetten bij Delen in systeemconfiguratie. Daarna gewoon ip intikken op iphone en klaar.
Ja, maar niet vergeten nog op "computerinstellingen" te klikken en dan een haakje zetten bij "VNC-......", evt. nog een paswoord invullen!
  #13  
Oud 21 February 2008, 18:27
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Stuttgart
Berichten: 64
Standaard

Ik heb nu ook Chicken of the VNC gedownload, maar ik begrijp eigenlijk totaal niet hoe het werkt. Welk IP adres moet ik nu invullen in dat programma? En moet ik op m'n iPhone bij de touchpad.app hetzelfde invullen? Alvast bedankt!
  #14  
Oud 21 February 2008, 18:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 201
Standaard

als je tightvnc gebruik moet je je muis op dat trayicoontje houden dan zie je een ip, dat moet je bij touchpad.app invoeren en klaar
  #15  
Oud 21 February 2008, 19:24
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

het werkt...zoo chill...het heeft zelfs een toetsenbord je moet dan op de statusbalk een keer tappen, en links onderaan verschijnt een keyboard...je kunt zelfs dan EN muis gebruiken, EN keyboard aan laten staan...
  #16  
Oud 21 February 2008, 19:29
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 25
Standaard

echt super leuk dit. dit bericht is via touchpad
  #17  
Oud 21 February 2008, 23:00
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 36
Standaard

Leuk proggie - jammer dat ik er nog niet achter ben of je ook een rechter muisklik kan uitvoeren.

<edit> kan dus wel en werkt ook nog vrij aardig

Laatst gewijzigd door k-the-ripper; 21 February 2008 om 23:05.
  #18  
Oud 22 February 2008, 00:59
Sick Mic's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: België
Berichten: 185
Standaard

Echt vet, net ff mee zitten spelen =]
__________________
Stats: 3x iPhone US 8GB 1.1.2 OTB upgraded to 3.0
1x iPhone 3G US 16GB 2.0 > 2.2 > 3.0- ultrasn0w
  #19  
Oud 22 February 2008, 01:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 164
Send a message via twitter to fedorr
Standaard

Ik zou het handiger vinden als ze de accelerometer hadden gebruikt voor de besturing. Gewoon de hele iphone als muis gebruiken dus geen drawpad. Knoppen, scrollweel etc kunnen dan wel via de touchscreen gaan.
Ik heb mijn iphone vaak op mijn bureau liggen en pak ook vaak de iphone als ik de muis wil pakken. Het leek mij wel handig als de computer dan toch zou reageren op de bewegingen.
  #20  
Oud 22 February 2008, 01:41
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

mja.. om nu met je iphone over je bureau te gaan schuren is misschien ook niet zo'n strak plan
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone muis bluetooth leikehrl iPhone accessoires en onderdelen 2 15 April 2010 22:37
iPhone als touchpad/muis? Busta227 iPhone algemeen 9 20 January 2009 23:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:54.