Google calendar syncen met mijn Iphone

Google calendar syncen met mijn Iphone discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil mijn Google calendar syncen met mijn Iphone met SyncML2Iphone , op de site SyncML2iCal.com and SyncML2iPhone.com - Main - | Native sync client ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 08-03-08, 09:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 13
Standaard Google calendar syncen met mijn Iphone

Ik wil mijn Google calendar syncen met mijn Iphone met SyncML2Iphone , op de site SyncML2iCal.com and SyncML2iPhone.com - Main - | Native sync client for your iPhone. SyncML, Google Calendar and iCal Feed staat dat je de onderstand moet aanpassen in de iphone Shell . Kan ieman mij vertellen hoe ik dit moet doen?

verise Iphone is 1.1.3

SyncML2iPhone - Native sync client for your iPhone!

OBS: fw. 1.1.3

The new fw. moved the Calendar database to another location. We will release a new version shortly. In the mean time 1.1.3 users can fix the issue by doing this in an iPhone shell:

# cd /var/root/Library
# ln -s /private/var/mobile/Library/Calendar
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-03-08, 09:53
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Kan ieman mij vertellen hoe ik dit moet doen?
Je kan dit doen door termv100 te installeren en wanneer je deze runt krijg je shell waarin je deze commandos kunt in voeren. Of anders via een ssh sessie vanop je pc inloggen op je iphone en dan zo de commandos invoeren.
  #3  
Oud 08-03-08, 12:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 13
Standaard

Bedankt als ik dit start moet ik een wachtwoord invoeren. Staat hier een standaard wachwoofd op?
  #4  
Oud 08-03-08, 13:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Arnhem
Berichten: 26
Standaard

ww: alpine
  #5  
Oud 08-03-08, 15:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 13
Standaard

dit wachtwoord accepteerd hij niet, iemand nog enig idee?
  #6  
Oud 08-03-08, 16:10
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

gebruiker is root
wachtwoord eens dottie proberen
__________________
at your service
  #7  
Oud 08-03-08, 16:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 13
Standaard

ook die pakt hiji niet...
  #8  
Oud 08-03-08, 16:59
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.362
Standaard

Probeer eens de SUID Lib Fix te installeren daarmee wordt het login probleem in vt-term100 opgelost. Als je daarna ook nog de Fix BSD subsystem 2.1 installeert is het backspace probleem ook opgelost. De source voor beide is http://sleepers.net/iphonerepo
  #9  
Oud 08-03-08, 17:12
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 82
Standaard mooie applicatei (als hij werkt)

Ik probeer hem onder 1.1.4 aan de gang te krijgen maar dat gaat nog niet echt lukken. Dat staan in in de FAQ op de site !!

Ik kan wel syncen, hij zegt: synchronized 38 events. Maar als ik in mijn iphone agenda kijk staat er niets in !!

Lijkt me echter wel een kei handige tool dus ik denk dat ik weer terug ga naar 1.1.3 om hem daar te proberen.
__________________
SDDU
  #10  
Oud 08-03-08, 17:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 13
Standaard

SUID Li fix en BSD subsysteem 2.1 gedaan maar als ik daaarna Termvt100 start vraagt hij nog steeds om password iemand nog enig idee?
  #11  
Oud 08-03-08, 19:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door westtheo Bekijk bericht
SUID Li fix en BSD subsysteem 2.1 gedaan maar als ik daaarna Termvt100 start vraagt hij nog steeds om password iemand nog enig idee?
Ik heb met putty een ssh sessie gestart naar mijn iphone. dan als root inloggen met wachtwoord: alpine (kleine letters). vervolgens het command ingetikt in de symbolic link aan te maken en nu werkt het prima
  #12  
Oud 09-03-08, 01:40
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.362
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door westtheo Bekijk bericht
SUID Li fix en BSD subsysteem 2.1 gedaan maar als ik daaarna Termvt100 start vraagt hij nog steeds om password iemand nog enig idee?
De Term-vt100 zal altijd om een wachtwoord vragen. maar zonder de Fix zal hij het wachtwoord niet accepteren. Dus als je alpine invoert als wachtwoord zul je de command prompt krijgen.
  #13  
Oud 09-03-08, 11:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: limburg belgi
Berichten: 108
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dsimons Bekijk bericht
Ik probeer hem onder 1.1.4 aan de gang te krijgen maar dat gaat nog niet echt lukken. Dat staan in in de FAQ op de site !!

Ik kan wel syncen, hij zegt: synchronized 38 events. Maar als ik in mijn iphone agenda kijk staat er niets in !!

Lijkt me echter wel een kei handige tool dus ik denk dat ik weer terug ga naar 1.1.3 om hem daar te proberen.
Same here, wel jammer. Hoop dat er snel een 1.1.3 fix komt, want ik werk VEEL met google calendar.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe iPhone Agenda via 3g syncen met Google Calendar? allewijn iTunes 22 23-07-10 23:03
Twee iPhones syncen met iCal en Google Calendar EEQS iTunes 12 21-08-09 08:49
Google Apps (Calendar) syncen met iPhone Agenda DennizZ iTunes 3 13-05-09 19:24
iPhone-agenda syncen -> Google Calendar jelle86 Archief 3 01-12-08 19:23
Google calendar syncen miecak iPhone Apps 5 07-11-08 09:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:48.