iphone 4s slecht met vodafone

iphone 4s slecht met vodafone discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb sinds zaterdag de iphone 4s met vodafone. ik heb nooit anders dan kpn met een nokia gehad . klopt het dat de dekking ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30-10-11, 17:54
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2011
Berichten: 101
Standaard iphone 4s slecht met vodafone

ik heb sinds zaterdag de iphone 4s met vodafone.
ik heb nooit anders dan kpn met een nokia gehad .
klopt het dat de dekking van vodafone slechter is dan kpn.ik heb maar 1 streepje soms 2 eik kan wel geoon bellen ,maar als itunes gebruikt heb .
heb ik wel bereik maar kan ik niet meer gebeld worden of bellen.
dan moet ie weer opnieuw opstarten.
alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30-10-11, 18:18
» iPhone 7 Plus 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2010
Locatie: Gelderland
Berichten: 397
Standaard

Dat is per gebied verschillend natuurlijk, want de ene provider is per definitie niet slechter dan de andere, alles is afhankelijk van een aantal factoren.
  #3  
Oud 30-10-11, 18:40
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2011
Berichten: 131
Standaard

Ik ben juist overgestapt van Vodafone naar Simyo (KPN netwerk). Ik merk zit nog met een oude Nokia (in afwachting van de 4S) en merk ook dat ik ineens overal vol bereik (5 streepjes) heb, terwijl Vodafone heel wisselend was. Ook al had ik met Vodafone soms maar 2-3 streepjes, ik had wel bijna overal bereik (alleen in de trein op enkele plekken zoals Ede-Wageningen - Arnhem of Deventer - Zutphen niet, maar daar schijnt niemand bereik te hebben).
  #4  
Oud 30-10-11, 18:44
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 20
Standaard

Dan ben ik blij dat ik voor kpn gekozen heb woon naamelijk in ede
  #5  
Oud 30-10-11, 18:59
» iPhone 7 Plus 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2010
Locatie: Gelderland
Berichten: 397
Standaard

Mijn broer woont in provincie Utrecht en is van vodafone afgestapt en naar tmobile gegaan vanwege het minder goede bereik met vodafone aldaar.

Laatst gewijzigd door PrittStift; 30-10-11 om 19:23.
  #6  
Oud 30-10-11, 23:26
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 7
Standaard

Ik denk dat dit een probleem is los van de provider. Ik zit bij T-mobile (nog een maandje en dan gelukkig KPN) en heb sinds zaterdag, gister dus, de iphone4s. Werd gister en vandaag niet goed van het feit dat ik steeds van het 3g netwerk werd afgegooid en dan geen netwerk meer had en de iPhone pikte zelf niet opnieuw weer een netwerk op. Moest dus steeds m'n telefoon uitzetten en weer aan... Heel irritant.
Was vandaag een beetje gaan googlen en zag ergens op dit forum de oplossing: je moet de pincode van je simkaart afhalen. Dit doe je bij instellingen -> telefoon -> simpincode

Ik heb dit gedaan en sindsdien geen last meer van dit probleem. Wie weet helpt het bij jou ook? Succes!
  #7  
Oud 31-10-11, 07:37
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2011
Berichten: 101
Standaard

Inderdaad ik heb sinds gister me pincode eruit en het gaat stukken beter.bedankt voor de reakties
  #8  
Oud 31-10-11, 09:05
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2011
Berichten: 131
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door r.houkes Bekijk bericht
Dan ben ik blij dat ik voor kpn gekozen heb woon naamelijk in ede
Vodafone was in Ede zelf niet slecht, maar op een paar stukken van Ede richting Arnhem met de trein. Vooral stukken waar je veel tussen bossen en heuvels rijdt.
  #9  
Oud 31-10-11, 10:48
» iPhone XS Max 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 83
Standaard

In Nijmegen is de dekking van vodafone ook bijzonder teleurstellend.
Met mijn Nokia E72 was het niet best, maar de ontvangst met mijn nieuwe 4S is net zo beroerd.
Thuis en op werk via Wi-Fi gaat de battrij lang niet zo snel leeg als " buiten". De telefoon zit constant te zoeken naar 3G en dat vreet stroom.
  #10  
Oud 31-10-11, 18:19
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2011
Berichten: 101
Standaard

heb de hele dag me iphone mee gehad door het land geen problemen met vodafoon meer
  #11  
Oud 31-10-11, 18:22
Banned
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Topdude Bekijk bericht
In Nijmegen is de dekking van vodafone ook bijzonder teleurstellend.
Met mijn Nokia E72 was het niet best, maar de ontvangst met mijn nieuwe 4S is net zo beroerd.
Thuis en op werk via Wi-Fi gaat de battrij lang niet zo snel leeg als " buiten". De telefoon zit constant te zoeken naar 3G en dat vreet stroom.

Zelfde ervaring: een groot probleem dat 3G niet meer uitgeschakeld kan worden.
Een misser van Apple!
  #12  
Oud 01-11-11, 15:36
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Hattem
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door juud85 Bekijk bericht
Ik denk dat dit een probleem is los van de provider. Ik zit bij T-mobile (nog een maandje en dan gelukkig KPN) en heb sinds zaterdag, gister dus, de iphone4s. Werd gister en vandaag niet goed van het feit dat ik steeds van het 3g netwerk werd afgegooid en dan geen netwerk meer had en de iPhone pikte zelf niet opnieuw weer een netwerk op. Moest dus steeds m'n telefoon uitzetten en weer aan... Heel irritant.
Was vandaag een beetje gaan googlen en zag ergens op dit forum de oplossing: je moet de pincode van je simkaart afhalen. Dit doe je bij instellingen -> telefoon -> simpincode

Ik heb dit gedaan en sindsdien geen last meer van dit probleem. Wie weet helpt het bij jou ook? Succes!
1e indruk bij mij lijkt ook succesvol. Ik heb het zelfde probleem.
Voorheen had ik thuis in mijn 3GS ook met vodafone 4 of 5 streepjes + 3G. Nu met mijn nieuwe 4S had ik thuis maar 1 of vaker geen streepjes. Toestel herstarten was soms de oplossing. Maar heb ook wel melding gekregen van verkeerde sim. of hij gaf boven in aan: Geen service, zoeken, ongeldige sim. Eens even aan kijken, vanochtend heb ik mijn sim al bij vodafone laten omwisselen, echter dat gaf ook geen resultaat.
  #13  
Oud 01-11-11, 17:47
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2011
Berichten: 29
Send a message via twitter to MitchLuijks
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iredydo Bekijk bericht
ik heb sinds zaterdag de iphone 4s met vodafone.
ik heb nooit anders dan kpn met een nokia gehad .
klopt het dat de dekking van vodafone slechter is dan kpn.ik heb maar 1 streepje soms 2 eik kan wel geoon bellen ,maar als itunes gebruikt heb .
heb ik wel bereik maar kan ik niet meer gebeld worden of bellen.
dan moet ie weer opnieuw opstarten.
alvast bedankt
4s heeft een verbindingsprobleem. Haal je simkaart uit je iphone en plaats die in een oud toestel en verwijder je simcode. Je zult meteen resultaat merken in je iphone.
  #14  
Oud 01-11-11, 19:43
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2011
Berichten: 101
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MitchLuijks Bekijk bericht
4s heeft een verbindingsprobleem. Haal je simkaart uit je iphone en plaats die in een oud toestel en verwijder je simcode. Je zult meteen resultaat merken in je iphone.
dat had ik zondag al gedaan
  #15  
Oud 04-11-11, 19:20
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2010
Berichten: 14
Standaard

Toch best bizar dit probleem. Ook bij mij viel het Vodafone netwerk constant weg en loste alleen het opnieuw opstarten van mijn iPhone 4S het probleem op. Door dit topic de pincode van mijn sim kaart verwijderd en dit heeft het probleem verholpen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
zeer slecht bereik dekking (Iphone 4) incl Vodafone TLRSky Vodafone 4 23-06-11 15:56
Slecht / traag internet Vodafone tinustrekeend Vodafone 21 16-05-11 21:38
Slecht bereik vodafone iphone 3gs 4.1 Rated Vodafone 39 02-02-11 11:13
Skype via Vodafone netwerk werkt slecht mirsalimov Vodafone 2 02-11-10 20:14
G2 met plotseling slecht bereik via Vodafone Guest-20171129104752 Vodafone 10 13-11-08 21:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:53.