Edge activeren niet mogelijk - Vodafone

Edge activeren niet mogelijk - Vodafone discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Amsterdam, ten hoogte van Admiraal de Ruijterweg, op weg naar auto kon ik gewoon het internet op. Nu zit ik in kantoor (bij Sloterdijk) en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 14 May 2008, 08:53
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 16
Standaard

Amsterdam, ten hoogte van Admiraal de Ruijterweg, op weg naar auto kon ik gewoon het internet op. Nu zit ik in kantoor (bij Sloterdijk) en test ik het nog even extra en...... Het werkt

Check nog even je instellingen en dan gaat het vast zo werken?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 14 May 2008, 16:05
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 12
Standaard

Hier op Texel met Iphone 1.1.4 op Voda sinds ca. vanochtend 08:00 u weer normaal verbinding.....



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Markie Bekijk bericht
Huurbob weet niet waar jij zit, maar hier in Amsterdam nog steeds geen succes.
  #23  
Oud 14 May 2008, 17:08
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Berichten: 2
Standaard

Ik ben ook weer Happy (waalwijk Noord brabant)
  #24  
Oud 14 May 2008, 18:14
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 8
Standaard

weet iemand of je per se een abbonement nodig hebt om gebruik te maken van EDGE? want ik krijg een melding u heeft geen abbonement op EDGE.

alvast bedankt..

Edit: ik heb live.vodafone.NL gedaan inplaats van .com daarom werkte het niet

Laatst gewijzigd door PATRON; 14 May 2008 om 18:22.
  #25  
Oud 14 May 2008, 21:05
» iPhone US 16GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Berichten: 28
Standaard

Hallo leden,

Wat ik zo vreemd vind, is dat er alleen maar nieuwe leden gereageerd hebben die maar 1 of een paar berichten gepost hebben op dit forum.
Zou de "oude" garde niet hebben wakker gelegen van deze storing.
Waarschijnlijk zijn die zo door de wol gewassen dat ze niet meer schrikken als een functie het (tijdelijk) niet meer doet ;-)


Grtz,


Loet

Laatst gewijzigd door Loet; 14 May 2008 om 21:07.
  #26  
Oud 14 May 2008, 21:06
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

of ze hadden gewoon niet de behoefte om te reageren.. ik had ook probje maar ach, geen internet is niet het einde van de wereld..
  #27  
Oud 19 May 2008, 19:48
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 May 2008
Locatie: Helmond
Berichten: 20
Standaard

tja misschien werken die leden wel veel via Wi-Fi net als ik
  #28  
Oud 20 May 2008, 21:31
SRT-4man's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Loet Bekijk bericht
Hallo leden,

Wat ik zo vreemd vind, is dat er alleen maar nieuwe leden gereageerd hebben die maar 1 of een paar berichten gepost hebben op dit forum.
Zou de "oude" garde niet hebben wakker gelegen van deze storing.
Waarschijnlijk zijn die zo door de wol gewassen dat ze niet meer schrikken als een functie het (tijdelijk) niet meer doet ;-)


Grtz,


Loet

Er zijn veel leden die inmiddels de iphone al langer gebruiken en niet meer dagelijks op het forum komen!

Daarnaast is het natuurlijk makkelijk de conclusie te trekken dat het aan de landelijke storing lag, overigens heb ik er geen last van gehad (vodafone)
  #29  
Oud 9 February 2010, 22:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2010
Berichten: 1
Standaard

Hallo,

Ik heb een probleem. Ik heb een Iphone 3g 16gb (3.1.2) met Vodafone abonnement en Blox Zorgeloos Internet. Maar ik kan niet via 3G op internet...

Dan komt er het volgende tevoorschijn: Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk.
Ik heb alle gegevens gewoon ingevuld:
APN : live.vodafone.com
GN : vodafone
WW : vodafone

Met Wi-Fi kom er wel gewoon op, maar zonder dus niet helaas. Kan iemand me helpen?
  #30  
Oud 9 February 2010, 22:43
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joppen Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb een probleem. Ik heb een Iphone 3g 16gb (3.1.2) met Vodafone abonnement en Blox Zorgeloos Internet. Maar ik kan niet via 3G op internet...

Dan komt er het volgende tevoorschijn: Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk.
Ik heb alle gegevens gewoon ingevuld:
APN : live.vodafone.com
GN : vodafone
WW : vodafone

Met Wi-Fi kom er wel gewoon op, maar zonder dus niet helaas. Kan iemand me helpen?
Ik heb die melding ook een paar keer gehad vandaag, zal aan Vodafone zelf liggen. Morgen weer eens proberen, alle instellingen staan goed.
__________________

  #31  
Oud 9 February 2010, 23:48
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2009
Berichten: 6
Standaard

Hello all,

Sorry i don’t speak Dutch.

Am i correct in reading these posts that there has or is a problem with Vodafone today?

On my iPhone 3GS i have been unable to connect to the internet by 3G, i get the dreaded "could not activate cellular data network".

Phone has been working fine for the last 2 months.

If it helps i am in Den Haag.

Thanks

Laatst gewijzigd door afrokiwi; 9 February 2010 om 23:51.
  #32  
Oud 20 March 2010, 19:12
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 March 2010
Berichten: 36
Standaard

ik heb het zelfde probleem echter het is nu 2010 wie weet raad. De instellingen zijn zoals erder beschreven.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Activeren niet mogelijk! Marinelli Jailbreak 3 14 August 2010 20:49
(Vodafone) Mobiel data activeren niet mogelijk; storing? martwout Vodafone 9 22 May 2010 11:17
Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk (Vodafone) sverzijl Vodafone 27 28 December 2009 10:19
Vodafone EDGE activeren YBinnenweg Vodafone 2 16 September 2009 02:01
Activeren??? NIET MOGELIJK splatz T-Mobile 0 6 September 2008 10:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:21.