Edge activeren niet mogelijk - Vodafone

Edge activeren niet mogelijk - Vodafone discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Na een tijdje zoeken kom ik toch niet hetzelfde probleem tegen als die ik heb. Ik heb een 16 gb iphone met 1.1.4 en sinds ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 13 May 2008, 17:10
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 16
Standaard Edge activeren niet mogelijk - Vodafone

Na een tijdje zoeken kom ik toch niet hetzelfde probleem tegen als die ik heb. Ik heb een 16 gb iphone met 1.1.4 en sinds vandaag zonder reden activeert EDGE niet. Ik krijg de melding: EDGE activeren niet mogelijk - PDP identiteit niet geaccepteerd

Nu staan mijn instellingen gewoon in de iphone, niet gewist ofzo als in andere topics. ook draai ik geen 1.1.4 of is mijn icoontje grijs, in safari is hij gewoon blauw maar krijg ik toch die melding.

Ik hoop dat iemand een oplossing heeft of gewoon veel beter is met de forumzoekfunctie maar ik durf niet zomaar die edgefix 1.1.1 uit installer te installeren omdat ik 1.1.4 heb....

alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 May 2008, 17:48
» iPhone NL 16GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 1
Standaard

Huurbob, je bent niet de enige

sinds een paar dagen heb ik een 16GB NL iPhone, 1.1.4 met een Vodafone abo en zorgeloos internet. De instellingen voor EDGE heb ik als hieronder ingevoerd.

APN: live.vodafone.com
user: vodafone
pass: vodafone

EDGE werkte aanvankelijk vlekkeloos, echter sinds vandaag als ik mijn mail, safari of maps wil openen krijg ik het bericht:

Edge activeren niet mogelijk, PDP-identiteit niet geaccepteerd

Opnieuw instellen van de gebruik gegevens heeft geen resultaat. Weet iemand wat het probleem is en hoe wij deze kunnen oplossen? Of is dit een tijdelijk probleem van Vodafone? Graag jullie reactie, en alvast bedankt voor de tijd en moeite!
  #3  
Oud 13 May 2008, 17:59
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2008
Berichten: 2
Standaard

Ik heb inderdaad hetzelfde sinds vandaag, dus het zal wel aan vodafone liggen
  #4  
Oud 13 May 2008, 18:03
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Heeft het wellicht iets te maken met de KPN internet storing ?
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #5  
Oud 13 May 2008, 18:06
» iPhone US 16GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Berichten: 28
Standaard

Ik heb dit probleem ook sinds vandaag, gisteren werkte het nog prima. (vodafone)
Is er iemand met meer ervaring die hier antwoord op weet?
Vanmorgen kon ik nog gewoon verbinden met internet en vanmiddag kreeg ik deze melding ook: EDGE activeren niet mogelijk - PDP identiteit niet geaccepteerd

Grtz,

Loet
  #6  
Oud 13 May 2008, 18:30
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 16
Standaard

hopen dat het een storing is dan!

Ik bel wel even naar vodafone
  #7  
Oud 13 May 2008, 18:33
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 16
Standaard

lol wij adviseren u na volgende week dinsdag terug te bellen.

EDIT:

Leuk belgisch klinkent vrouwtje verteld me dat er een landelijke storing is en dan niemand (???) met zijn mobiel het internet op kan en dat dit landelijk is....

Laatst gewijzigd door Huurbob; 13 May 2008 om 18:37. Reden: update
  #8  
Oud 13 May 2008, 18:41
» iPhone US 16GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Berichten: 28
Standaard

Ik heb mijn simkaart verwisselt in mijn vorige gsm, en daar krijg ik een soortgelijke melding. Tevens Vodafone gebelt, en na 20 minuten wachten kreeg ik antwoord.
Er is vanaf vanmiddag een storing en ze zijn er mee bezig om dit op te lossen, maar hebben geen idee waneer het weer beschikbaar is. Door deze storing kunnen bepaalde gebieden niet mobiel internetten

Dus diegene die net als mij even schrokken, kunnen (voorlopig) gerust adem halen, niks aan de hand.

Grtz,

Loet

Laatst gewijzigd door Loet; 13 May 2008 om 18:44.
  #9  
Oud 13 May 2008, 19:11
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 1
Standaard

Heb sinds vandaag hetzelfde probleem...
  #10  
Oud 13 May 2008, 20:57
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: rdam
Berichten: 15
Standaard

pff gelukkig, landelijke storing. Was al bang dat ik teveel aan het downloaden was geslagen....
  #11  
Oud 13 May 2008, 21:12
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

ook hetzelfde probleem, nu wil ik wel een lichte vergoeding
  #12  
Oud 13 May 2008, 21:36
» iPhone US 16GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Berichten: 28
Standaard

Fraaie actie vandaag toen ik een demonstratie wilde geven in de middag.
Geen weather, geen safari, geen mail, geen maps, etc.....

* "ja maar normaal doet ie het wel hoor....."

.........."jaja.......en je had hem zelf unlockt?"

* "ja ik begrijp het ook niet...."

Morgen opnieuw een demonstratie geven....(mits vodafone meewerkt)
  #13  
Oud 13 May 2008, 21:40
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 12
Standaard Vodafone GPRS nog steeds down...

Yep, ik heb het hier ook op Texel met 1.1.4. Heb eerst de network settings gereset en zag toen pas deze thread.

Inderdaad: GELD TERUG!


Edward (iphone 1.1.4, Mac OS X 10.5.2)




Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Huurbob Bekijk bericht
Na een tijdje zoeken kom ik toch niet hetzelfde probleem tegen als die ik heb. Ik heb een 16 gb iphone met 1.1.4 en sinds vandaag zonder reden activeert EDGE niet. Ik krijg de melding: EDGE activeren niet mogelijk - PDP identiteit niet geaccepteerd

Nu staan mijn instellingen gewoon in de iphone, niet gewist ofzo als in andere topics. ook draai ik geen 1.1.4 of is mijn icoontje grijs, in safari is hij gewoon blauw maar krijg ik toch die melding.

Ik hoop dat iemand een oplossing heeft of gewoon veel beter is met de forumzoekfunctie maar ik durf niet zomaar die edgefix 1.1.1 uit installer te installeren omdat ik 1.1.4 heb....

alvast bedankt
  #14  
Oud 13 May 2008, 21:48
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Berichten: 2
Standaard

Jullie moeten eens weten hoe blij ik ben dit te lezen..

nu maar afwachten hoe lang het gaat duren..

Bedankt
  #15  
Oud 13 May 2008, 21:52
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 12
Standaard Telco's & Nederland

Ik was ook blij dit te lezen. Ik was even bang dat het aan m'n Iphone lag...
Ach ja, telco's en Nederland......


Edward



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jair78 Bekijk bericht
Jullie moeten eens weten hoe blij ik ben dit te lezen..

nu maar afwachten hoe lang het gaat duren..

Bedankt
  #16  
Oud 13 May 2008, 22:25
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 16
Standaard

Nou net nog maar even geprobeerd en het werkt nog niet. Ik kan trouwens ook de website van vodafone zelf niet benaderen, dacht kijk even of er wat staat.

meer mensen dit probleem?
  #17  
Oud 13 May 2008, 22:28
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 12
Standaard

Ja, ik ook. de website van vodafone is (zeer) slecht bereikbaar momenteel.

Edward



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Huurbob Bekijk bericht
Nou net nog maar even geprobeerd en het werkt nog niet. Ik kan trouwens ook de website van vodafone zelf niet benaderen, dacht kijk even of er wat staat.

meer mensen dit probleem?
  #18  
Oud 13 May 2008, 22:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 January 2008
Berichten: 46
Standaard

Hehe, ben ik ff opgelucht net als jullie

Nu maar hopen dat het morgen allemaal wel weer werkt... Was wel stom bij mij. Ik was net aan het *****n met dat Swirly MMS toen het ermee kapte. Dacht dus eerst dat het daar aan lag. Ik heb dus alles gereset enzo
Heeft iemand eigenlijk goede instellingen voor dat MMS? Heb nu nog steeds niet goed kunnen controleren of die via die Swirly Thread goed werken.
  #19  
Oud 14 May 2008, 08:33
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 16
Standaard

Het werkt weer, twinkle nog niet maar die is volgens mij met een systeemupdate bezig.
  #20  
Oud 14 May 2008, 08:49
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 January 2008
Berichten: 48
Standaard

Huurbob weet niet waar jij zit, maar hier in Amsterdam nog steeds geen succes.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Activeren niet mogelijk! Marinelli Jailbreak 3 14 August 2010 20:49
(Vodafone) Mobiel data activeren niet mogelijk; storing? martwout Vodafone 9 22 May 2010 11:17
Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk (Vodafone) sverzijl Vodafone 27 28 December 2009 10:19
Vodafone EDGE activeren YBinnenweg Vodafone 2 16 September 2009 02:01
Activeren??? NIET MOGELIJK splatz T-Mobile 0 6 September 2008 10:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:35.