iPhone 3G met Vodafone - ervaringen?

iPhone 3G met Vodafone - ervaringen? discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Het is een zorgeloos internet abbo maar volgens mij niet op de snelheid van G3 dus vergelijkbaar met kpn e.d....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 30 August 2008, 16:25
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 August 2008
Locatie: Baarn
Berichten: 15
Standaard

Het is een zorgeloos internet abbo maar volgens mij niet op de snelheid van G3 dus vergelijkbaar met kpn e.d.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 30 August 2008, 21:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Berichten: 27
Standaard

klopt er zit meetbaar verschil tussen mijn data card sim 70 euro en zorgeloos internet. Maar heb al download van 1,5 mbit gehad. Met data card altijd tegen 3 mbit.
  #23  
Oud 31 August 2008, 15:22
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

3G snelheid en dekking is wel redelijk bij vodafone. Alleen in Waalwijk heb ik maar 1 streepje
  #24  
Oud 31 August 2008, 22:38
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 91
Standaard

Zoals iemand al eerder gevraagd heeft in dit topic, maar nog geen antwoord op heeft gekregen (of ik moet er overheen gelezen hebben, dan sorry), is het vodafone supersim ook mogelijk op mijn 16Gb iphone, niet 3G dus!?
  #25  
Oud 31 August 2008, 23:19
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nutty75 Bekijk bericht
Zoals iemand al eerder gevraagd heeft in dit topic, maar nog geen antwoord op heeft gekregen (of ik moet er overheen gelezen hebben, dan sorry), is het vodafone supersim ook mogelijk op mijn 16Gb iphone, niet 3G dus!?
Lees zelf op de site:
Voorwaarden

  • Je hebt een unlocked Apple iPhone 3G
  • Je gebruikt de Super Sim alleen in je Apple iPhone 3G
  • De Vodafone Super Sim is alleen te verkrijgen in een Vodafone winkel
  • Lees hier meer over de voorwaarden van Vodafone Super Sim en Vodafone Super Bundel
Moelijk he zelf de moeite doen om op de Vodafone site te lezen...
  #26  
Oud 1 September 2008, 21:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 7
Standaard

Ik heb een 3g iphone uit de VS maar die zijn nog gelocked. Unlocked die vodafone sim? Het is toch al een supersim? Of werkt het alleen met iphones die nooit gelocked waren? Iemand ooit uitgeprobeerd?
  #27  
Oud 1 September 2008, 21:56
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Moelijk he zelf de moeite doen om op de Vodafone site te lezen...
Hmmm.. Vriendelijke manier van antwoorden.
Bedoelde of het mogelijk is om de databundel te gebruiken icm de "niet 3G" Iphones.. Het is namelijk best een aantrekkelijk abbonnement als je het mij vraagt, en misschien dat ik een verkoper zou kunnen overhalen mij dit abbonnement te laten krijgen?

Bedankt voor je info in ieder geval!
  #28  
Oud 1 September 2008, 22:21
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 12
Standaard

Erg aantrekkelijk dit abonnement, ik ga 'm waarschijnlijk ook kopen. Alleen echt ***** dat erg geen mogelijkheid is om de simkaart te gebruiken in een andere mobiel, voor op stap e.d.
  #29  
Oud 2 September 2008, 08:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jurgenfd Bekijk bericht
Het is toch al een supersim? Of werkt het alleen met iphones die nooit gelocked waren? Iemand ooit uitgeprobeerd?
Volgens de verkoper van Vodafone wordt er met supersim bedoeld dat het een speciaal abonnement betreft. Het sim kaartje zelf is een gewoon kaartje. Wat ik heb begrepen is dat je op dit sim kaartje niet zo maar abbo uitbreidingen kan doen. De verwarring ontstaat doordat er ook een simkaart bestaat waarmee je hardware matig je iPhone kan unlocken. Die van vodafone is dat dus niet.
  #30  
Oud 2 September 2008, 09:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 4nuts Bekijk bericht
Volgens de verkoper van Vodafone wordt er met supersim bedoeld dat het een speciaal abonnement betreft. Het sim kaartje zelf is een gewoon kaartje. Wat ik heb begrepen is dat je op dit sim kaartje niet zo maar abbo uitbreidingen kan doen. De verwarring ontstaat doordat er ook een simkaart bestaat waarmee je hardware matig je iPhone kan unlocken. Die van vodafone is dat dus niet.
Dus in mijn geval moet ik nog een unlock hardware kaartje op die van vodafone zetten of wachten tot de software kraak van de 3g?

Hartelijk dank 4nuts!
  #31  
Oud 2 September 2008, 17:00
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Berichten: 24
Standaard

Ik zelf zit er ook aan te denken om die abbo te nemen icm. een Belgische iPhone.
Echter begrijp ik het goed dat de Belgische Iphone niet geactiveerd hoeft te worden ?
  #32  
Oud 2 September 2008, 17:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 71
Standaard

Dat doe je thuis met itunes zelf, de belgische iphone wordt op je eigen pc geactiveerd.
  #33  
Oud 2 September 2008, 17:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Berichten: 27
Standaard

gewoon je sim erin. Aansluiten op pc met iTunes en de rest gaat vanzelf. Op je iphone staat als je hem uit de doos aanzet een USB stekker met iTunes. Niet te moeilijk denken. Is geen mobile (-;
  #34  
Oud 2 September 2008, 17:58
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jeroenz Bekijk bericht
Ik zelf zit er ook aan te denken om die abbo te nemen icm. een Belgische iPhone.
Echter begrijp ik het goed dat de Belgische Iphone niet geactiveerd hoeft te worden ?
Bij mij had de verkoper van Mobistar 'm even geactiveerd.
  #35  
Oud 2 September 2008, 18:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thiele Bekijk bericht
Bij mij had de verkoper van Mobistar 'm even geactiveerd.
Het is een sim lock vrije telefoon dus activeren is volgens mij niet nodig. iPhone werkt dus met alle sim kaarten.
  #36  
Oud 3 September 2008, 10:48
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

ter verduidelijking; het supersim abbo van vodafone heeft niets met de sim te maken. Het is gewoon een marketing kreet.
Wat betreft de initiele vraag over ervaringen met vodafone;
Ik heb een 3G uit US. deze is voorzien van vodafone sim die ik al een aantal jaren heb en die hiervoor al in vele telefoons heeft gezeten.
Over dekking in NL, Dld, BE en UK niets dan lof. Alles werkt zonder problemen.
Michel
  #37  
Oud 3 September 2008, 11:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mwfadebeer Bekijk bericht
ter verduidelijking; het supersim abbo van vodafone heeft niets met de sim te maken. Het is gewoon een marketing kreet.
Wat betreft de initiele vraag over ervaringen met vodafone;
Ik heb een 3G uit US. deze is voorzien van vodafone sim die ik al een aantal jaren heb en die hiervoor al in vele telefoons heeft gezeten.
Over dekking in NL, Dld, BE en UK niets dan lof. Alles werkt zonder problemen.
Michel
Dank Mwfadebeer. Welke unlock methode heb jij gekocht/kregen?
  #38  
Oud 5 September 2008, 11:14
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Ik heb unlocked met Pwnage op een Mac.
Werkte naar tevredenheid.
Het is wel noodzakelijk om GOED de voorgestelde stappen te volgen omdat het anders wel mis gaat. zoals in mijn geval de eerste keer het geval was. Wel een update maar geen unlock.
Alles nagelopen en letterlijk de stappen gevolgd; werkte als een zonnetje.

M.
  #39  
Oud 5 September 2008, 11:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mwfadebeer Bekijk bericht
Ik heb unlocked met Pwnage op een Mac.
Werkte naar tevredenheid.
Het is wel noodzakelijk om GOED de voorgestelde stappen te volgen omdat het anders wel mis gaat. zoals in mijn geval de eerste keer het geval was. Wel een update maar geen unlock.
Alles nagelopen en letterlijk de stappen gevolgd; werkte als een zonnetje.

M.
Je bedoelt jailbreak ipv unlock denk ik want de 3G kan nog niet unlocked worden via software alleen toch?
  #40  
Oud 5 September 2008, 12:14
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Helaas wordt jailbreak vaak 'unlock' genoemt Vaak is goed lezen nodig om er achter te komen dat ze eigenlijk jailbreak bedoelen.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ervaringen met iphone os 3.1 beta pieterwillems Ontwikkelen voor iOS 70 17 August 2009 15:34
Ervaringen met iPhone OS 3.0 Destiny Archief 1439 17 June 2009 19:21
iPhone OS 3.0 instelling MMS Vodafone en ervaringen? to_os Archief 1 13 June 2009 15:08
Ervaringen met Iphone master? Niessie iPhone algemeen 3 18 February 2009 11:05
iPhone 3G met telfort: Ervaringen Dennisf KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 36 1 January 2009 21:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:17.