Vodafone SIM only

Vodafone SIM only discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Heb proberen te zoeken maar dat mocht niet baten. Mijn vraag is of dit abo. kan werken werken i.c.m . een iPhone 2G. Super ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 8 November 2008, 18:18
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2008
Berichten: 22
Standaard Vodafone SIM only

Hoi,

Heb proberen te zoeken maar dat mocht niet baten.
Mijn vraag is of dit abo. kan werken werken i.c.m . een iPhone 2G.

Super SIM Only

Zoniet, welk abo. werkt dan wl in combinatie met een 2G waar ik voor een vast bedrag per maand onbeperkt kan internetten.

Excuses alvast als dit een domme vraag is maar ik heb er niet zoveel verstand van.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 November 2008, 21:03
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 249
Standaard

Vodafone moet gewoon werken hoor. Heb het al eerder gelezen.
  #3  
Oud 9 November 2008, 17:08
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

ik heb nu vodafo en 2g voor 1 jaar, werkt prima..
Mijn abo loopt af volgende maand, en ik ga denk ik ook een supersim nemen.
Alleen vroeg ik mij ook af of deze ook voor de 2g geldig is..
  #4  
Oud 9 November 2008, 18:45
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2008
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
ik heb nu vodafo en 2g voor 1 jaar, werkt prima..
Mijn abo loopt af volgende maand, en ik ga denk ik ook een supersim nemen.
Alleen vroeg ik mij ook af of deze ook voor de 2g geldig is..
Jup idd!
Bij de voorwaarden staat:
-Je hebt een unlocked Apple iPhone 3G

Maar ik ga morgen even contact met ze opnemen en dan post ik het hier wel. : )
  #5  
Oud 9 November 2008, 21:19
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Je bent een held

- Btw, het is voor hun voordeliger, want wij gebruiken geen 3G alleen GPRS
  #6  
Oud 10 November 2008, 18:01
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2008
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
Je bent een held

- Btw, het is voor hun voordeliger, want wij gebruiken geen 3G alleen GPRS
Ben er even langs geweest en de meneer daar zei dat vodafone kan zien dat het geen iphone 3G is en dan de verbinding blokkkeert. -.-

Echter zei hij dit wel met erg veel "uhmmm" dus ik bel voor de zekerheid nog met de klantenservice morgen.
  #7  
Oud 10 November 2008, 19:47
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Geloof ik niet, want er stond ergens in de voorwaarden dat je met maximaal 2 toestellen dit abonnement mag gebruiken..
(en dus 1 niet iPhone mogelijk)
  #8  
Oud 10 November 2008, 22:32
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2008
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
Geloof ik niet, want er stond ergens in de voorwaarden dat je met maximaal 2 toestellen dit abonnement mag gebruiken..
(en dus 1 niet iPhone mogelijk)
Joa.. het was ook een behoorlijke lutser en kwam in mijn ogen niet echt geloofwaardig over, morgen even bellen dus. : D
  #9  
Oud 16 November 2008, 21:29
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Al nieuws Mklkhanou?
  #10  
Oud 16 November 2008, 22:59
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2008
Berichten: 22
Standaard

Ik heb gebeld alleen kon de helpdesk niks erover zeggen.
Die zegt dat ik naar de winkel toe moet. :' )
  #11  
Oud 18 November 2008, 15:36
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Ik las net dat artikeltje van Vodafone snelheids verlaging, en ik las bij een reply dat 'Mjay' een SuperSim abo kreeg, op zijn profiel staat dat hij een 2G heeft, wat dus betekend dat wij dat ook moeten kunnen!

-> ik ga morgen oid wel ff langs de Vodafone winkel in Arnhem, om dan te vragen en evt mijn abonnement te veranderen naar SuperSim
  #12  
Oud 25 November 2008, 02:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 217
Standaard

Ik ben vandaag (gisteren, gezien t tijdstip nu) bij de vodafone winkel langs gegaan en daa rook maar even navraag gedaan of t vodafone supersim abonnement.
Vertelde medewerker dat ik een iPhone 3G, die ook heb laten zien, en een iPhone 2G (die ik aan Mklkhanou heb verkocht) heb. Begon allereerst te vragen over de prijs, belminuten en snelheid. Vertelde later dat ik de sim ook wil gebruiken in mn 2G, omdat wissel tussen de 2 toestellen. Medewerker kon mij alleen vertellen dat t niet mogelijk was.
Toen ik vroeg waarom dit niet kon, kreeg ik geen antwoord... alleen een onzekere glimlach... medewerker dacht van ik vertel maar verder niks voordat ik mn mond voorbij praat...

Ik denk zelf dat het wel zeker mogelijk is, maar ze het niet aan een 2G willen koppelen...
Hebben we geen Vodafone-medewerkers die ons meer kunnen vertellen?
  #13  
Oud 26 November 2008, 17:28
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Ik zou evt anders mijn broer met zijn 3G laten langshoppen, afsluiten op mijn naam, vervolgens in 2G stoppen

Al iets bekend? heb nog niet echt tijd gehad om langs te gaan, misschien morgen

Laatst gewijzigd door King1987; 4 December 2008 om 23:53. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #14  
Oud 19 January 2009, 11:49
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 15
Standaard

Ik heb 2 weken terug een Super SIM Only abonnement afgesloten bij Vodafone. En ik heb een iPhone 2G. Ze noteren idd je IMEI-nummer en dan pas kun je het abonnement afsluiten.
De werknemers in de Vodafone-winkel wisten trouwens heel weinig af van dit abonnement...

M'n abonnement gaat pas begin april in dus ik moet nog ff geduld hebben.

Er zijn hier nog niet meer mensen met dit abonnement en die k een iPhone 2G hebben??
  #15  
Oud 27 January 2009, 13:38
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 June 2008
Berichten: 35
Standaard

een vraagje voor mensen die een vodafone super sim only abbonement hebben..

konden jullie nummerbehoud aanvragen?

@ marksiphone, begrijp ik goed dat je het abonnement al hebt afgesloten maar dat je de ingangsdatum zelf kon bepalen? Wat zijn hier aan de voorwaarden en heb je nummerbehoud?
  #16  
Oud 27 January 2009, 15:13
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 15
Standaard

@ Knaapjen
Ik heb het abonnement idd al afgesloten, maar hij gaat pas in april in omdat mijn huidige Vodafone-abonnement dan pas afloopt. En ik kon gewoon mijn nummer behouden.
  #17  
Oud 13 March 2009, 19:53
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Regio Den Bosch
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MarksIphone Bekijk bericht
Ik heb 2 weken terug een Super SIM Only abonnement afgesloten bij Vodafone. En ik heb een iPhone 2G. Ze noteren idd je IMEI-nummer en dan pas kun je het abonnement afsluiten.
De werknemers in de Vodafone-winkel wisten trouwens heel weinig af van dit abonnement...

M'n abonnement gaat pas begin april in dus ik moet nog ff geduld hebben.

Er zijn hier nog niet meer mensen met dit abonnement en die k een iPhone 2G hebben??
Even een schop,

Ik heb vandaag ook super sim afgesloten met een iPhone 2G. Is het bij jou verder prima gegaan de afgelopen maanden?
  #18  
Oud 20 March 2009, 12:10
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 15
Standaard

Zoals ik dus al gezegd had, gaat mijn Super SIM Only abonnement pas over een paar weken in...ik kan dus nog niet zeggen of het goed gaat. Ik ga er wel vanuit.

Laatst gewijzigd door MarksIphone; 20 March 2009 om 12:15.
  #19  
Oud 24 March 2009, 11:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 March 2009
Berichten: 4
Standaard

Is het ook mogelijk om eerst een abbo met iphone af te sluiten bij bijv. Phoneshop.nl en daarna met je iphone + simmetje naar de winkel te gaan en deze om te wisselen voor een supersim?
  #20  
Oud 24 March 2009, 13:43
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter84 Bekijk bericht
Is het ook mogelijk om eerst een abbo met iphone af te sluiten bij bijv. Phoneshop.nl en daarna met je iphone + simmetje naar de winkel te gaan en deze om te wisselen voor een supersim?
Dat kan vast wel, maar dan zit je wel met 2 abonnementen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone sim abonnement naar Vodafone prepaid toestel mvo72 Koopinformatie Nederland 1 13 February 2011 10:51
iPhone 1e gen.: Iphone 2g no sim alleen met vodafone wel sim timarea51 Unlock 5 20 January 2011 22:03
iPhone 3G: Unlock sim voor vodafone besteld bij rebel-sim.nl iPhone3G-er Unlock 7 16 June 2009 20:58
Vodafone super sim vs. gewone sim met 3G VincentKooijman Vodafone 1 1 April 2009 14:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:55.