iPad/iPhone fw 4.3 problemen met Vodafone

iPad/iPhone fw 4.3 problemen met Vodafone discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door wopper Kopie van een post op tweakers.net maar dit klopt exact vandaag mijn sim geruild zoals hierboven geschreven en ik ben ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #121  
Oud 19 March 2011, 17:34
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wopper Bekijk bericht
Kopie van een post op tweakers.net maar dit klopt exact vandaag mijn sim geruild zoals hierboven geschreven en ik ben van de 7 serie naar de 4 serie gegaan.

Quote:

Controleer je SIM kaart als deze 8931440300 7XXXXXXXX bevat kan het zijn dat deze het probleem geeft. In dit geval moet je een SIM kaart 8931440300 4XXXXXXXX gebruiken.
Nou ik heb een simcard beginnende met 89314403007XXXXX , maar heb nergens last van !
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 19 March 2011, 17:37
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 September 2009
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door puccini Bekijk bericht
Nou ik heb een simcard beginnende met 89314403007XXXXX , maar heb nergens last van !
Herstart hem maar eens ;-) je hebt wel 4.3 toch? Zou vreemd zijn dat bijna iedereen er last van heeft met iOS 4.3 en 89314403007XXXXX. Het is zo dat als de iPhone aan staat het bij mij goed ging alleen uit en aanzetten ging niet goed dan bleef hij op het Apple logo hangen.
  #123  
Oud 19 March 2011, 18:04
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wopper Bekijk bericht
Herstart hem maar eens ;-) je hebt wel 4.3 toch? Zou vreemd zijn dat bijna iedereen er last van heeft met iOS 4.3 en 89314403007XXXXX. Het is zo dat als de iPhone aan staat het bij mij goed ging alleen uit en aanzetten ging niet goed dan bleef hij op het Apple logo hangen.
Nou dat herstarten heb ik de afgelopen tijd een paar keer gedaan, maar nogmaals geen last met m'n iPhone 4 in combinatie met IOS 4.3., maar misschien ben ik een uitzondering ??????
Maar waarschijnlijk gaat het hier om een probleem 3GS in combinatie met 4.3 en een VF simcard. ?

Laatst gewijzigd door puccini; 19 March 2011 om 18:07.
  #124  
Oud 19 March 2011, 18:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 September 2009
Berichten: 21
Standaard

Aai juist, gaat om de 3GS inderdaad.
  #125  
Oud 19 March 2011, 19:45
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Berichten: 333
Standaard

Ik heb een sim met op het eind het cijfer 7. Heb nog geen problemen ondervonden.
  #126  
Oud 19 March 2011, 19:53
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 145
Stuur een bericht via Skype™ naar Graf Zum Kotzen Send a message via twitter to Graf Zum Kotzen
Standaard

Yup, heb een iPhone en IPad, allebei 4.3, allebei met Vodafone. Heb geen enkel probleem gehad.

Wim
  #127  
Oud 19 March 2011, 21:19
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2009
Berichten: 5
Standaard

Ik heb de hele draad doorgelezen en kom tot de conclusie dat het probleem niet is opgelost (Vodafone & iPhone 3 GS). Ik heb contact opgenomen met Vodafone, ze kunnen niets doen en verwijzen naar de Apple-site waar ik moet wachten op een update. Ik vraag me echter af hoe ik die update (gaat dat nog weken duren trouwens?) moet installeren, want mijn iPhone blijft maar hangen op het appletje of resetten, ik kom dus helemaal niet meer op het normale scherm uit. Als ik er een KPN-sim in doe van een collega, is er niets aan de hand.

Ik vind dit een vreemde situatie. Uiteraard ga ik meteen bij Vodafone weg zodra mijn abonnement afloopt, maar ondertussen ligt er een duur toestel niets te doen in de la. Schande.
  #128  
Oud 19 March 2011, 21:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Berichten: 15
Standaard

Check dit

iOS 4.3 en Vodafone; de oplossing | Nieuws | GeekSwarm.nl
  #129  
Oud 19 March 2011, 21:46
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2009
Berichten: 5
Standaard

Interessant, dank voor de link. Ik heb inderdaad een sim waarvan het tweede cijfer met een 7 begint. Nu is het dus de vraag of Vodafone mee gaat werken aan een simswap. Ik moet dat nog zien, want daarmee zouden ze erkennen dat het dus toch een probleem is wat zij kunnen oplossen. Nu verwijzen ze naar Apple.

Ik zal contact opnemen met Vodafone en vragen om een nieuwe simkaart met een ander nummer (de 4-serie zeg maar). Uiteraard verwacht ik dat ze dit kosteloos gaan doen.
  #130  
Oud 19 March 2011, 21:51
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Berichten: 15
Standaard

Laat ff weten of het gelukt is
  #131  
Oud 19 March 2011, 22:55
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2010
Berichten: 6
Cool

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door remcos Bekijk bericht
zeer interessant... ik heb nl dezelfde issues en een 8931440300 7XXXXXXXX sim kaartje.... overigens heb ik het vermoeden dat het tevens in combinatie is met het APN office.vodafone.nl (zakelijke gebruikers)... zolang ik het APN niet wijzig naar office.vodafone.nl blijft de 3GS (redelijk) stabiel (zonder internet uiteraard)... Ik ga maar eens een sim-swap in gang zetten
  #132  
Oud 20 March 2011, 10:02
DaveD30
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Nergens last van met mijn iPhone 4 en vodafone! Is het niet locatie verbonden? Problemen met de accu had ik trouwens ook niet in combi met iTunes ping
  #133  
Oud 20 March 2011, 10:39
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

@DaveD30
Het heeft alleen betrekking tot een iPad 3G, en een iPhone 3G[S]!
Gisteren had ik ook voor de eerste keer last van de opstartproblemen. Zonder SIM opstarten gaat wel, maar met.. dan kan je het vergeten!
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #134  
Oud 20 March 2011, 13:09
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2011
Berichten: 11
Standaard

Ik heb dezelfde problemen. Uiteindelijk SIM er uit gehaald en iPhone weer aangezet. Dat ging prima, totdat ik de SIM er weer in wilde stoppen. 3Gs bleef weer eens hangen. Na een keer of 10 dit herhaald te hebben deed ie het eindelijk. Durf mijn telefoon nu ook niet meer uit te zetten of op vliegtuigstand te zetten. Mijn SIM eindigt ook op een 7.

Maar is de oplossing daadwerkelijk zo simpel dat men alleen een SIMswap hoeft te doen. In dat geval komen zowel VF als Apple er goed vanaf. Enige wat ze hoeven te doen is ons een gratis SIMswap aan te bieden wat eindigt op een 4.. Of heb ik het nou fout?
  #135  
Oud 20 March 2011, 13:14
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 21
Standaard

ALS je problemen hebt zet dan eerst je data Uit en verwijder de pincode van de sim. Soms nog 2-3 herstarten en je hebt mogelijk een workAround. Daarna data aan. Pin uitlaten. Succes.

Laatst gewijzigd door jbakkenes; 20 March 2011 om 13:15. Reden: Typefout
  #136  
Oud 20 March 2011, 13:56
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2011
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jbakkenes Bekijk bericht
ALS je problemen hebt zet dan eerst je data Uit en verwijder de pincode van de sim. Soms nog 2-3 herstarten en je hebt mogelijk een workAround. Daarna data aan. Pin uitlaten. Succes.
Geprobeerd maar werkte niet helaas..
  #137  
Oud 20 March 2011, 14:23
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Gewoon zonder SIM opstarten, SIM erinsteken, wachten tot je verbinding hebt lukt dit niet? Zonder SIM opnieuw opstarten, en dit blijven doen totdat hij na max 1 minuut Vodafone laat zien met ontvangst. Tot die tijd opnieuw blijven proberen..
  #138  
Oud 20 March 2011, 14:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Berichten: 15
Standaard

Wat ook help opstarten zonder sim 3g en data.

Daarna sim erin er
na een tijdje alleen data aan.
  #139  
Oud 20 March 2011, 14:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Anders
 
Geregistreerd: 20 March 2011
Berichten: 3
Standaard

Beste Leden

Ik heb een vraag, ik heb een Iphone 4, 16 GB, en is "Jallibreak". Ik heb de Navigon navigatiesysteem geinstaleerd, echter ik heb geen GPS ontvangst. Kan iemand mij helpen. Ik wil weten waarom ik geen GPS signaal heb.

Alvast bedankt, met vriendelijk groet

Ninos
  #140  
Oud 20 March 2011, 14:56
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Volgens mij heb je dan de Navigon die alleen voor T-Mobile klanten is!
Reageren

Labels
4.3, firmware, ipad, vodafone


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Problemen met update, nu staat iPad 2 vast pippirules iPad algemeen 4 30 April 2011 23:20
Ipad 2 3g met 3g problemen mats1983 iPad algemeen 3 8 April 2011 21:30
Video streamen op iPad met 3G vodafone Graf Zum Kotzen iPad algemeen 1 2 April 2011 13:10
oplossing voor problemen met e-mail servers vodafone Dutch_guy Vodafone 0 16 July 2009 14:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:36.