Vodafone carrier logo

Vodafone carrier logo discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Hier kan je niks mee slopen als het fout gaat staat er gewoon niks en als je de orginele bestanden nou renamed naar bv .plist.old ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 22-03-08, 13:14
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Hier kan je niks mee slopen als het fout gaat staat er gewoon niks en als je de orginele bestanden nou renamed naar bv .plist.old dan kan je ze zo weer herstellen

Greetz, Stiruam
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 22-03-08, 13:46
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 30
Standaard

Hoi,
heb ze gekopieerd, oude gerenamed, telefoon geherstart en.... hou gewoon dat irritante bewegende voda....

iphone met 1.1.3 wat doe ik fout?
  #43  
Oud 27-03-08, 17:16
» iPhone NL 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 6
Smile vodafone repo

ja een repo lijkt mij ook top ik ben ook niet zo handig
met programeren en heb ook geen Wi-Fi
  #44  
Oud 27-03-08, 22:58
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DeCe Bekijk bericht
Hoi,
heb ze gekopieerd, oude gerenamed, telefoon geherstart en.... hou gewoon dat irritante bewegende voda....

iphone met 1.1.3 wat doe ik fout?
Srry voor de late reply, ik lees het nu pas.

Heb je het plist bestand (zit in de eerste downloadlink) ook gekopierd?
Je moet in totaal 3 bestanden kopieren

carrier.plist (eerste download)
Default_CARRIER_VODAFONE.png
FSO_CARRIER_VODAFONE.png
  #45  
Oud 28-03-08, 09:53
» iPhone NL 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 6
Smile geen Wi-Fi

kan dit ook als je geen Wi-Fi hebt
  #46  
Oud 28-03-08, 10:02
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hannes22 Bekijk bericht
kan dit ook als je geen Wi-Fi hebt
nee, je moet de telefoon benaderen via het netwerk. dit is alleen mogelijk met Wi-Fi
  #47  
Oud 06-05-08, 19:29
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 8
Standaard

@Jimmy Boy;

thnx man, werkt uitstekend (was eerst vergeten de carrier.plist te kopieren )!
  #48  
Oud 06-05-08, 22:06
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 334
Standaard

Ik weet niet of het jullie opgevallen is, maar deze staat al lang in de eXperimental repository van iFoneguide . Heb ik zelf toegevoegd. Vanavond komt nog een verbeterde versie!
  #49  
Oud 07-05-08, 00:59
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Komt er een update? Of gelijk een nieuwe app.???
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #50  
Oud 07-05-08, 03:14
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 334
Standaard

Morgen komt een nieuwe package beschikbaar via de eXp repo. Deze geeft je aan het begin de keuze of je het custom logo pakket of het standaard tekst wilt installeren. De logo's veranderen ook netjes als je gaat roamen. Via de "More Info" knop kun je voorbeelden zien hoe de 2 vetschillende logopaketten er uit zien.
  #51  
Oud 07-05-08, 12:32
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ok, thanx...
  #52  
Oud 07-05-08, 13:14
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Het vodafone carrier logo maakt deel uit van het custom carrier logo pack dat te downloaden is via de source h t t p://ifoneguide.nl/exp
  #53  
Oud 07-05-08, 13:20
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Het vodafone carrier logo maakt deel uit van het custom carrier logo pack dat te downloaden is via de source h t t p://ifoneguide.nl/exp
Maar als je die al hebt, krijg je dan een update of moet je een nieuwe downloaden????
  #54  
Oud 07-05-08, 13:21
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt...
  #55  
Oud 07-05-08, 13:24
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Ik wel . Heb namelijk dezelfde vraag . Wordt het nieuwe pack, waar Fab1Man het over heeft, als update van de huidige aangeboden of moet je eerst de huidige uninstallen en daarna opnieuw installeren?
  #56  
Oud 07-05-08, 13:31
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 334
Standaard

De huidige denstalleren en dan de nieuwe installeren. Er zit een check op, er kan dus niks mis gaan . Dit zal dan ook hopelijk de laatste keer zijn dat we een nieuw pakket aanbieden wat pas genstalleerd kan worden als de oude is verwijderd. Dus in de toekomst alleen updates!
  #57  
Oud 07-05-08, 13:33
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ok, kijk, dat bedoelde ik, thanx ControlSje. Er staat er nu ook 1 in, welke moet ik hebben? Weten jullie al de naam????
  #58  
Oud 07-05-08, 13:39
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Als hij als update wordt aangeboden, kun je die rustig over de bestaande installatie toepassen.
Als hij niet als update wordt aangeboden, dan de oude installatie verwijderen en het nieuwe pakket installeren.

Mocht je al handmatig (via SSH) het logo gewijzigd hebben, houd er dan rekening mee dat het pakket van Fab1Man een backup maakt van dat logo t.b.v. de uninstall.
In dit geval doe je er vestandig aan het handmatig geuploade bestand eerst te vervangen door het originele carrier logo bestand.
  #59  
Oud 07-05-08, 22:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 217
Standaard

Cool dat er installer van is gemaakt. is een stuk makkelijker voor personen die niet zo handig zijn met ssh
  #60  
Oud 15-05-08, 17:30
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Weet iemand trouwens wat er gebeurt als je een vast carrier logo hebt (heb de vaste van Vodafone) en je bent in het buitenland? Krijg je dan wel het logo of de naam te zien van je buitenlandse provider, of blijft Vodafone staan???? En als je dan weer terug komt in 0031, staat er dan gewoon weer Vodafone zonder scrollen????
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Carrier logo Joris123 iPhone algemeen 1 19-12-10 12:34
Ineens Vodafone carrier logo na update naar 4.0.1 Speedy72 Vodafone 2 17-09-10 22:02
carrier logo veranderen van text naar logo? selder Archief 1 13-08-10 09:57
vodafone carrier logo veranderen Merlin Archief 1 13-07-09 01:17
Carrier logo's Smiley iPhone algemeen 203 20-06-09 22:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:06.