Kosten die ik niet terug kan vinden?

Kosten die ik niet terug kan vinden? discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Haai, heb een vraagje? Ik heb een iPhone 16GB 1.3. Met installer erop en werkt netjes op het KPN netwerk. Ik heb hem nu al ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 April 2008, 12:32
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Locatie: User>Bibliotheek>Safari>huisnummer 54
Berichten: 24
Stuur een bericht via MSN naar Apple-Flap
Standaard Kosten die ik niet terug kan vinden?

Haai,

heb een vraagje?
Ik heb een iPhone 16GB 1.3.
Met installer erop en werkt netjes op het KPN netwerk.

Ik heb hem nu al een tijdje en betaal mijn abonnement altijd netjes maar nu heb ik eens gekeken waar het geld naar toe gaat en nu blijkt dat ik voor bijna 40,- heb ge internet afgelopen maand ????

Naar mijn mening gebruik ik het internet van KPN helemaal niet..
Want ik heb thuis draadloos internet van @home(slechter kun je niet treffen) Wi-Fi en alles (iMac + MB Air) werkt via dat netwerk.
Dus als ik thuis al eens via mijn iPhone op het internet ga doe ik dat via het inloggen van de Wi-Fi en dan met Safari lekker surfen.. (dit kost toch niets extra?)

Ook sync ik mijn dot.mac mail naar mijn iPhone die ik zo nu en dan wel eens update zodat ik altijd mijn mailtjes bij de hand heb.

In het begin heb ik wel mijn installer gebruikt om die Piano en Guitar apps te downloaden..
Das miss. iets wat ik kan bedenken wat geld kost? of gaat dit ook via die Wi-Fi thuis?

thanks
BJ
__________________
Nieuwe Windows Phone heeft 500 nieuwe features..
1 nieuw adresboek + 499 nieuwe smileys!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 April 2008, 12:37
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Zolang je thuis zit en je ziet het Wi-Fi tekentje op je iphone, gebruik je geen GRPS/EDGE en zal dit je niets extra kosten. Wat je ook doet (op bellen en smsen na natuurlijk).

Alleen als je zonder Wi-Fi gebruikt maakt van je mail, safari, maps, aandelen, installer of weather, kost die je extra.
  #3  
Oud 20 April 2008, 12:37
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Heb je iets staan bij de Edge instellingen? Mocht je dat namelijk ingesteld hebben, en de instelling aan hebben staan dat ie je e-mail checkt, dan controleerd ie om de 15 mins op nieuwe e-mail. Dit gaat dan uiteraard via GPRS wanneer je geen Wi-Fi bij de hand hebt!

Wi-Fi is uiteraard gratis(nou ja, je standaard internet abo dan), en kost niets meer.
  #4  
Oud 20 April 2008, 12:53
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Locatie: User>Bibliotheek>Safari>huisnummer 54
Berichten: 24
Stuur een bericht via MSN naar Apple-Flap
Standaard

Als ik op het EDGE klik moet ik drie dingen invullen..
heb ik nooit gedaan omdat ik niet weet wat ik daar moet invullen
das dat zal dan wel uitstaan..

maar dat Wi-Fi icoontje gaat thuis altijd aan ja als ik internet.
Alleen staat er naast mijn antenne links-boven een wit vierkant blokje en als ik naar het menu ga wordt dit blokje blauw? wat is dit voor een ding? ziet er niet uit.. ??
  #5  
Oud 20 April 2008, 12:54
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Dat icoontje geeft aan dat je provider GPRS bschikbaar heeft. Niet dat ie is verbonden
  #6  
Oud 20 April 2008, 12:58
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Locatie: User>Bibliotheek>Safari>huisnummer 54
Berichten: 24
Stuur een bericht via MSN naar Apple-Flap
Standaard

prima thanks..
ik merk ook als ik Wi-Fi aanzet dat deze dan weg is en dat daar dat het Wi-Fi icoontje voor in de plaats komt..
  #7  
Oud 20 April 2008, 12:59
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Locatie: User>Bibliotheek>Safari>huisnummer 54
Berichten: 24
Stuur een bericht via MSN naar Apple-Flap
Standaard

maar als ik het dus goed begrijp nu:
zolang ik eerst mijn Wi-Fi thuis aanzet op mijn iPhone en alles wat ik dan doe kost me niets extra?
ook in de installer?
  #8  
Oud 20 April 2008, 13:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 19
Standaard

klopt, zolang je je wi-fi symbool ziet, kost het je nix extra's. Je zit dan op je @home netwerk.

gr
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Na sync die goed is gelukt, waar kan ik de muziek vinden op de iPad?? Moos1967 iPad algemeen 2 10 December 2010 12:43
hoe kan ik eerder gedownloade apps terug vinden arcovandermeij iPhone Apps 1 19 June 2010 17:41
Wat kleinigheidjes die ik niet kan vinden [Dock & Weer-icoontje] Robberto Jailbreak apps en thema's 7 28 October 2009 16:23
Kan foto's die met Iphone getrokken zijn niet vinden Snakefoodjah Archief 2 21 August 2009 21:54
Finder.app waar kan ik die vinden? OwBeeGee iPhone Apps 7 1 April 2008 17:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:57.