Krijg internet niet aan de praat met mijn HI abbonoment.

Krijg internet niet aan de praat met mijn HI abbonoment. discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Ik heb sinds kort de iPhone 3g 8gb en het is als volgt dat ik mijn telefoon sim lock vrij heb laten maken ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 12 October 2008, 14:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2008
Berichten: 1
Unhappy Krijg internet niet aan de praat met mijn HI abbonnement.

Beste mensen,

Ik heb sinds kort de iPhone 3g 8gb en het is als volgt dat ik mijn telefoon sim lock vrij heb laten maken doormiddel van een zogenoemden power sim. Het toestel is ook 'gejailbeaked'. De software versie die er momenteel opstaat is versie :2.0.2. Als ik probeer via Safari op het internet te komen zegt hij :Safari kan de pagina niet openen, omdat de computer niet is verbonden met het internet. Ik heb al een aantal dingen geprobeerd zoals in de optsie datanetwerk de apn veranderd, maar helaas wil dat niet werken. Verder heb ik een abbonnement van Hi plus een soort van databundel voor onbeperkt Internet. Heeft iemand misschien enig idee hoe ik dit werkend kan krijgen ??

Bvd, Marc Rosj

Laatst gewijzigd door Marc Rosj; 12 October 2008 om 14:26.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 October 2008, 18:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2008
Berichten: 8
Standaard

Probeer de volgende stappen eens, ik heb ook heel lang zitten klooien en hiermee werkte het voor mij:

- Taal en regio op United States zetten
- Vliegtuigmodus AAN
- APN invullen (internet)
- Username en wachtwoord leeg laten
- iPhone aan en uitzetten
- Vliegtuigmodus UIT

als het goed is moet hij het nu doen. Succes!
  #3  
Oud 17 October 2008, 10:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Berichten: 17
Standaard

Ik had laatst hetzelfde probleem bij Hi en heb toen de APN ingevuld: "portalmmm.nl" (zonder quotes)

Het werkt nu weer uitstekend.
  #4  
Oud 23 October 2008, 20:08
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 April 2008
Berichten: 11
Standaard

waar kan je de apn invullen?
  #5  
Oud 24 October 2008, 13:12
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Gewoon in instellingen. Je gaat me toch niet zeggen dat je nog nooit door je instellingen bent geweest?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #6  
Oud 24 October 2008, 13:31
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 April 2008
Berichten: 11
Standaard

Nou sorry hoor maar ik heb mijn instellingen al tig keer doorgelopen maar er staat nergens iets over internetinstellingen of apn ofzo.
  #7  
Oud 24 October 2008, 14:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 43
Standaard

Bij netwerk cerlura data moet je kijken
__________________
iPhone 8gb RIP, iPhone 3G 16gb, iPad 16gb
  #8  
Oud 31 October 2008, 13:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2008
Berichten: 21
Standaard

Ik heb een iphone 3G FW:2.1 gejailbreakt en turbosim voor unlock
heb een HI abbo.
Maar ik krijg het niet voor elkaar om te internetten
met Wi-Fi geen probleem
maar ik wil ook graag met mijn HI eindeloos online kunnen internetten
wat heb ik al geprobeerd
alle vormen van ANP veranderingen die aangegeven staan hier op het forum
- internet
KPN
gprs
ook zonder gebruikersnaam en WW
ook portalmmm.nl geprobeerd
verder al een herstel netwerkinstellingen gedaan.

ik heb gekeken of ik ook iphonebrowser kon installeren maar downloaden wil en installeren ook maar dan openen wil niet "windows sluit programma automatisch af"

DEP staat al uit via DOS.

Verder heb ik al een sms gestuurd naar 1300
wil ook niet geeft aan dat hij de iphone niet ondersteund.

Ik heb echt geen idee meer wat ik moet doen,
TIPS???
  #9  
Oud 31 October 2008, 19:49
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2008
Berichten: 4
Standaard

Gedeelde smart... Ik heb het zelfde probleem.....!!!
  #10  
Oud 1 November 2008, 17:14
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2008
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robert 3G Bekijk bericht
Gedeelde smart... Ik heb het zelfde probleem.....!!!

ik heb het voor elkaar snap er helemaal niks van maar goed hij doet het en dat is het belangrijkste
Wi-Fi uit zetten en dataroaming aan zetten dan komt er 3G of een rondje op de plek van het Wi-Fi symbool te staan en ik kan internetten.

ANP ect leeg houden

dus ik zou eerst herstel netwerkinstellingen doen en dan dataroaming aan zetten en Wi-Fi uit en kijken of hij het doet, zo niet ff telefoon uit zetten en weer aan nog een x kijken hoop dat het zo ook bij je lukt
  #11  
Oud 1 November 2008, 21:10
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2008
Berichten: 4
Standaard

bij mij nog steeds niet. Snik
  #12  
Oud 3 November 2008, 00:22
liosnel's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2008
Locatie: Steenwijk
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar liosnel Stuur een bericht via Skype™ naar liosnel
Standaard

Probleem zit volgens mij in de "dataroaming"- instelling. Misschien heeft het met de unlocksim te maken. Bij mij werkt het alleen als ik dataroaming heb aanstaan.
  #13  
Oud 3 November 2008, 20:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2008
Berichten: 4
Standaard

hij heeft het nu 1 dag gedaan met settings: internet
kpn
gprshi

Nu weer voor geen meter aan de gang te krijgen.....
Snap er helemaal niets meer van.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heb een i-smartphone unlock card maar echt alles doet het wel...

Behalve die GPRS/3G

Laatst gewijzigd door Robert 3G; 4 November 2008 om 08:18.
  #14  
Oud 3 November 2008, 21:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 43
Standaard

Ik heb een yes-sim paar keer gewerkt toen niet meer, toen dacht mischien yessim naar de ***** nieuwe besteld weer geen 3g, ik ga binnenkort maar is restore doen mischien bied dat nog hoop
  #15  
Oud 7 November 2008, 11:42
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stapelbergje Bekijk bericht
Ik heb een iphone 3G FW:2.1 gejailbreakt en turbosim voor unlock
heb een HI abbo.
Maar ik krijg het niet voor elkaar om te internetten
met Wi-Fi geen probleem
maar ik wil ook graag met mijn HI eindeloos online kunnen internetten
wat heb ik al geprobeerd
alle vormen van ANP veranderingen die aangegeven staan hier op het forum
- internet
KPN
gprs
ook zonder gebruikersnaam en WW
ook portalmmm.nl geprobeerd
verder al een herstel netwerkinstellingen gedaan.

ik heb gekeken of ik ook iphonebrowser kon installeren maar downloaden wil en installeren ook maar dan openen wil niet "windows sluit programma automatisch af"

DEP staat al uit via DOS.

Verder heb ik al een sms gestuurd naar 1300
wil ook niet geeft aan dat hij de iphone niet ondersteund.

Ik heb echt geen idee meer wat ik moet doen,
TIPS???



Ik heb PRECIES dezelfde problemen.
Zelfde abbo en alles, zelfde instellingen allemaal geprobeerd, niks werkt.
Hi wilde mij idd ook niet verder helpen omdat ze iphone niet ondersteunen.
Heb wel eindeloos internet afgesloten voor 10 euro, daarmee wil Hi je wel helpen hoor ook al heb een een 3G, Sukkels daaro...

Ook de Iphonebrowser werkt bij mij niet, Windows sluit m automatisch af, zowel in XP als in Vista.
  #16  
Oud 7 November 2008, 11:50
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Voor de mensen die niet het invul scherm van apn kunnen vinden. Dat heeft deze reden. Even een beetje door dit topic lezen. Heb het zelf ook gehad. Kon het de eerste keer invullen, wilde het veranderen, toen was die optie weg. Een keer gereboot en ik had internet. Met KPN en simlockvrije 3G
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #17  
Oud 11 November 2008, 10:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 43
Standaard

People,

Mijn 3g werkt nu weet niet voor hoe lang, maar ik heb een paar dagen met de yes-sim instelling rond gelopen, en ja nog steeds geen 3g, vervolgens wilde ik het aan iemand uitleggen wat het probleem was, voor de 100ste x op reset netwerk instelling geklikt en plomp hij werkte opeens.
  #18  
Oud 11 November 2008, 11:33
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

bij mij werk tie ok alleen maar wanneer die zin heeft
gisteren weer niet, vandaag niet... pfff
hoe doe je trouwens je netwerkinstellingen resetten? zie ik nergens staan.
  #19  
Oud 11 November 2008, 12:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 43
Standaard

Settings->general->reset->Reset Netwrok Settings

Waarschijnlijk bij jouw in het nederlands maar ik heb engels
  #20  
Oud 11 November 2008, 14:27
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2008
Berichten: 4
Standaard

Bij mij doet hij het nu. Internet
kpn
gprshi

Wel eerst netwerkinstellingen resetten. Soms een keer extra opnieuw opstarten. Nu een week geen problemen meer. Ook als er geen 3G is met gprs
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ik krijg mijn iPhone niet meer aan de praat... MaartjeK iPhone algemeen 35 17 April 2010 22:18
Krijg mijn iPhone niet aan de praat Buckie iPhone algemeen 5 25 September 2009 20:27
Krijg mobiel internet maar niet aan de praat Deejvie Mobistar 3 14 April 2009 22:49
krijg mijn iphone niet meer aan de praat MisterM24 iPhone algemeen 6 15 July 2008 19:02
Help zit al 12 uur achter mijn Macbook en iPhone krijg mijn iPhone niet aan de praat bruut Unlock [archief] 22 2 December 2007 17:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:30.