Turbosim overstappen provider

Turbosim overstappen provider discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mede-iphoners, Ik heb op dit moment Simyo, en wil overstappen van provider. Het is namelijk zo dat Simyo geen GPRS ondersteund, en eigenlijk wil ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 December 2007, 00:04
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard Turbosim overstappen provider

Beste mede-iphoners,

Ik heb op dit moment Simyo, en wil overstappen van provider.
Het is namelijk zo dat Simyo geen GPRS ondersteund, en eigenlijk wil ik dat toch wel (altijd leuk zoiets!).

Nu is het zo dat ik dus de Turbosim heb en 1.1.2 otb, weet iemand of ik dan zo een andere simkaart erin kan doen en dat hij dan gewoon werkt?
Oh, en ik wil graag een advies over een abo afsluiten ^^
Ik heb namelijk geen ervaring met abo's en heb zelf altijd prepaid gehad!

Ik denk dat ik ongeveer.. ff kijken op simyo gebruik:
afgelopen maand (8 nov - 8 dec) 30 minuten gebeld en 76 smsjes heb verstuurd.
Ook wil ik dan internetondersteuning (onbeperkt dacht ik zelf zo).

Welke provider zou ik dan moeten nemen en met wat voor SIM-only abonnement?

Heel erg bedankt! (heb zelf al gekeken, maar ik kom er gewoon niet uit )


Gr. Amp
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 December 2007, 00:31
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
Beste mede-iphoners,

Ik heb op dit moment Simyo, en wil overstappen van provider.
Het is namelijk zo dat Simyo geen GPRS ondersteund, en eigenlijk wil ik dat toch wel (altijd leuk zoiets!).

Nu is het zo dat ik dus de Turbosim heb en 1.1.2 otb, weet iemand of ik dan zo een andere simkaart erin kan doen en dat hij dan gewoon werkt?
Oh, en ik wil graag een advies over een abo afsluiten ^^
Ik heb namelijk geen ervaring met abo's en heb zelf altijd prepaid gehad!

Ik denk dat ik ongeveer.. ff kijken op simyo gebruik:
afgelopen maand (8 nov - 8 dec) 30 minuten gebeld en 76 smsjes heb verstuurd.
Ook wil ik dan internetondersteuning (onbeperkt dacht ik zelf zo).

Welke provider zou ik dan moeten nemen en met wat voor SIM-only abonnement?

Heel erg bedankt! (heb zelf al gekeken, maar ik kom er gewoon niet uit )


Gr. Amp

Tenzij er hier op het forum iemand is die in een telefoonzaak werkt, en antwoord kan geven, raad ik je aan om gewoon even langs een telecom winkel te lopen en te informeren.
  #3  
Oud 9 December 2007, 17:32
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dien Bekijk bericht
Tenzij er hier op het forum iemand is die in een telefoonzaak werkt, en antwoord kan geven, raad ik je aan om gewoon even langs een telecom winkel te lopen en te informeren.
en jij weet zeker niet of ik gewoon andere simkaart erin kan stoppen icm met turbosim?
of moet ik dan weer paar stappen terug? ^^
Zou best kunnen dat ik anders de 1e ben die het mag gaan uitzoeken ^^
  #4  
Oud 9 December 2007, 21:04
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Nee hoor.. gewoon andere simkaart erin en werken. Geen enkel probleem
  #5  
Oud 9 December 2007, 21:43
Niekie's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2007
Berichten: 152
Standaard

Bij T-Mobile hebben ze nu een aanbieding lopen, je betaald maar de helft geloof ik. Ik heb 400 belminuutjes en 150 smsjes en ben 27,50 kwijt, vind ik wel redelijk.

Voor jou en jouw belgedrag kan je wel een bundel nemen van 15,00 euri ofzo. Daarnaast kan je Web n Walk nemen (onbeperkt internetten) voor een tientje extra.
  #6  
Oud 9 December 2007, 21:52
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie Bekijk bericht
Bij T-Mobile hebben ze nu een aanbieding lopen, je betaald maar de helft geloof ik. Ik heb 400 belminuutjes en 150 smsjes en ben 27,50 kwijt, vind ik wel redelijk.

Voor jou en jouw belgedrag kan je wel een bundel nemen van 15,00 euri ofzo. Daarnaast kan je Web n Walk nemen (onbeperkt internetten) voor een tientje extra.
jah ik had het al bekeken, wel ingewikkeld al die abo's

Als ik Flex 20 neem (20 euro voor maar 10 euro) 20 ct per sms/minuut
+9,50 per maand voor web n walk
totaal 19,50.. daar dacht ik dus aan

maar eerst denk ik zo maar even mijn simyo tegoed erdoorheen knallen.

Trouwens, die korting is maar voor 3 maanden bij 1 jarig en 12 maanden bij 2 jarig. en dan betaal je 7,50 ipv 10,00

Bedankt iig!
  #7  
Oud 11 December 2007, 20:22
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Toch weer van gedachten veranderd, ik denk nu aan vodafone ^^
vodafone is sneller, en heeft een beter abo wat bij mij past.

Maar hoe zit dat met het 50 MB limiet? een vriend van mij zei dat je die gewoon kan overschrijden, en dat ze er geen extra kosten voor in rekening nemen.
Liever weet ik dat voor ik er gigantisch overheen ga met mijn iPhone
  #8  
Oud 11 December 2007, 20:41
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 18
Standaard

Vodafone rekent inderdaad geen extra kosten bij de overschrijding van deze 'limiet'. Zij zullen het echter wel in de gaten houden en indien nodig een vervangende oplossing aanbieden.
  #9  
Oud 11 December 2007, 22:24
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yannick Bekijk bericht
Vodafone rekent inderdaad geen extra kosten bij de overschrijding van deze 'limiet'. Zij zullen het echter wel in de gaten houden en indien nodig een vervangende oplossing aanbieden.
zozo, en wat houd dat dan in? beetje raar als de concurrent volledig onbeperkt aanbied.

En ik denk dat ik het niet zo veel intensief gebruik, maar hoeveel mb is ongeveer een youtube filmpje van 5 minuten streamen?
  #10  
Oud 11 December 2007, 22:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 28
Standaard

Je kan als je 'echt' internet wilt het beste kiezen tussen Vodafone of T-Mobile, Vodafone heeft net zoals T-Mobile voor euro9.95 'echt' internet op je telefoon, er is 1 probleem, met Vodafone heb je een data-limiet van 50MB per maand. Dit probleem heb je niet bij T-Mobile. Verder moet je een basis abonnement nemen, dat houd in hoeveel bel min. en sms'jes je wilt hebben per maand.

hoop dat je hier wat aan heb
  #11  
Oud 11 December 2007, 23:12
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Luckey Luc Bekijk bericht
Je kan als je 'echt' internet wilt het beste kiezen tussen Vodafone of T-Mobile, Vodafone heeft net zoals T-Mobile voor euro9.95 'echt' internet op je telefoon, er is 1 probleem, met Vodafone heb je een data-limiet van 50MB per maand. Dit probleem heb je niet bij T-Mobile. Verder moet je een basis abonnement nemen, dat houd in hoeveel bel min. en sms'jes je wilt hebben per maand.

hoop dat je hier wat aan heb
Mja daar ben ik wel van op de hoogte, maar ik vraag mij dus af in hoeverre die limiet nou geld bij Vodafone, en wat de consequenties (kunnen) zijn als je erover heen gaat.
En ik denk dat dat best hard kan gaan met de iPhone
  #12  
Oud 11 December 2007, 23:29
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
zozo, en wat houd dat dan in? beetje raar als de concurrent volledig onbeperkt aanbied.

En ik denk dat ik het niet zo veel intensief gebruik, maar hoeveel mb is ongeveer een youtube filmpje van 5 minuten streamen?
https://forum.iculture.nl/f18/i...light=Vodafone

In bovenstaand topic is de striktheid rond deze limiet van '50 MB' reeds besproken, op ongeveer de helft van de eerste pagina wordt een verwijzing gemaakt naar een gesprek met een werknemer van Vodafone.

Hoeveel een Youtube filmpje in beslag neemt zou ik niet kunnen vertellen, wel weet ik uit ervaring dat het bufferen van een dergelijk filmpje over GPRS niet echt snel gaat Ik gebruik zelf ook Vodafone Mobiel Internet en voor mailen en internetten is dit voor mij afdoende, de hoeveel data die je verzend/ontvangt is natuurlijk afhankelijk van het soort sites dat je laadt en het 'hoe vaak'.
  #13  
Oud 12 December 2007, 00:05
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

ah nice, dus het is een beetje 200 mb geworden, en zoals ik op die HSPDA forum zag ook nog dat ze standaard 10x het gemiddelde verbruik nemen!

Nou, dan ga ik maar vodafone abotje nemen
Bedankt voor je hulp!
  #14  
Oud 14 December 2007, 13:51
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Update:
Ik heb nu vodafone erin gedaan, hij werkt gewoon, dus je kan altijd wisselen van simkaart icm met Turbosim zolang je maar je kaartje knipt

Trouwens, kan ik 24/7 gprs aan hebben staan? en bij mij zie ik geen E maar gewoon een blokje boven in beeld
oh, en is het zo als ik met Wi-Fi verbonden ben dat hij ook met GPRS is verbonden?

Laatst gewijzigd door Amp.; 14 December 2007 om 14:25.
  #15  
Oud 14 December 2007, 22:48
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 19
Standaard

Als je vodafone hebt kan je het beste even Blox aanzetten en dan eindeloos online aanzetten. Dat kost 9,50 per maand en kan je onbeperkt GPRS-en Dus ja, 24/7

Waarschijnlijk kan je wel met Wi-Fi en gprs tegelijk verbinden. (Mijn mac kan dit namelijk wel)

Laatst gewijzigd door auto72195305; 14 April 2011 om 03:35.
  #16  
Oud 15 December 2007, 12:11
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikmmulder Bekijk bericht
Als je vodafone hebt kan je het beste even Blox aanzetten en dan eindeloos online aanzetten. Dat kost 9,50 per maand en kan je onbeperkt GPRS-en Dus ja, 24/7

Waarschijnlijk kan je wel met Wi-Fi en gprs tegelijk verbinden. (Mijn mac kan dit namelijk wel)
^^ ja ik heb gewoon abo met zorgeloos internet (17,50 abo en 9,50) voor maar 15,25 ^^ ik kreeg de eerste 12 maanden 50% korting op internet..
Laat ik nou net een 1 jarig abonnement hebben

Heb nu al 2mb data usage, en heb nog nauwelijks geinternet via gprs :x
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
overstappen soof T-Mobile 2 23 March 2010 19:41
iPhone 3G: 2.2.1 + TurboSIM + belgische provider Vollmond Unlock 4 2 May 2009 11:07
Overstappen andere provider & TurboSim the-edge Archief 6 4 April 2008 13:06
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21 January 2008 14:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:13.