EDGE & GPRS problemen iphone 3g ios4

EDGE & GPRS problemen iphone 3g ios4 discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een probleem met mijn jailbroken iphone 3G. Net geupdate met redsnow naar ios4 en met ultrasnow geunlocked. Prima, alles doet het zoals het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 June 2010, 16:38
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 5
Standaard EDGE & GPRS problemen iphone 3g ios4

Ik heb een probleem met mijn jailbroken iphone 3G. Net geupdate met redsnow naar ios4 en met ultrasnow geunlocked. Prima, alles doet het zoals het neem ik aan hoort, maar ik kan alleen internetten via Wi-Fi. Ik heb via KPN volledig bereik en ook het '3G' icoontje is ook gewoon zichtbaar. Maar op de een of andere manier doet het Internet het niet. Dit geld ook voor GPRS.

Graag hoor ik van iemand met dezelfde problemen of iemand die een oplossing heeft.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 June 2010, 19:12
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 1
Standaard Internet met KPN

ik had hetzelfde probleem
> instellingen
>> algemeen
>>> netwerk
>>>> mobile data

invullen bij Mobile data

APN -> internet
Gebruikersnaam -> KPN
Wachtwoord -> gprs

hieronder alle instellingen van alle aanbieders
http://www.iphoneclub.nl/iphone-faq/...ge-umts-hsdpa/

Laatst gewijzigd door adkokx; 24 June 2010 om 19:28.
  #3  
Oud 24 June 2010, 19:47
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 August 2009
Berichten: 8
Standaard

Had hetzelfde probleem.
Dit werkt.
Thanks.
  #4  
Oud 25 June 2010, 09:51
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door adkokx Bekijk bericht
ik had hetzelfde probleem
> instellingen
>> algemeen
>>> netwerk
>>>> mobile data

invullen bij Mobile data

APN -> internet
Gebruikersnaam -> KPN
Wachtwoord -> gprs

hieronder alle instellingen van alle aanbieders
Internet-instellingen voor GPRS/EDGE van Nederlandse operators - iPhone - iPhoneclub.nl



Dit is niet correct ! ! ! !




Het moet zijn:

Bij APN, voer portalmmm.nl in.
Bij Gebruikersnaam, voer niets in.
Bij Wachtwoord, voer niets in.

zie: KPN - Apple iPhone 3G - Internet - handmatig instellen
  #5  
Oud 25 June 2010, 15:16
svw svw is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2010
Berichten: 6
Standaard

Ik heb dus het zelfde probleem met mijn jailbreak 3G naar ois4, ik kan het internet niet gebruiken dat doet het niet en als ik naar netwerk---> mobiele data ga dan kan ik helemaal geen APN , gebruikernaam en wachtwoord invullen!
Weet iemand wat ik moet doen en wil iemand mij helpen??

Ik heb trouwens Vodafone als provider!

Laatst gewijzigd door iScorpio; 16 August 2010 om 08:55.
  #6  
Oud 25 June 2010, 17:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2010
Berichten: 5
Standaard

Hier ook geen settings voor portalmmm. En ook geen 3G bereik!
  #7  
Oud 25 June 2010, 22:03
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 5
Standaard

Ik kwam zojuist het volgende tegen:

Ga naar unlockit.co.nz op je iphone via Wi-Fi kies je provider en install daarna de apn changer en hij zal werken.

Ik heb het nog niet getest. Iemand al andere oplossingen?

Het is namelijk inderdaad niet mogelijk bovenstaande info in te voeren.

Gelukt!!!!

Laatst gewijzigd door geertgroen; 25 June 2010 om 22:19. Reden: update
  #8  
Oud 26 June 2010, 16:15
svw svw is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2010
Berichten: 6
Standaard geen internet

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door geertgroen Bekijk bericht
Ik kwam zojuist het volgende tegen:

Ga naar unlockit.co.nz op je iphone via Wi-Fi kies je provider en install daarna de apn changer en hij zal werken.

Ik heb het nog niet getest. Iemand al andere oplossingen?

Het is namelijk inderdaad niet mogelijk bovenstaande info in te voeren.

Gelukt!!!!

Bij mij werkt het niet hoor. Als ik naar unlockit.co.nz dan geeft hij een foutmelding.dus kan ik hem niet installeren heeft iemand daar een oplossing voor?
  #9  
Oud 30 June 2010, 09:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 5
Standaard

Gaf hij bij mij eerst ook. Ik heb gevraagd of hij de instellingen via mail kon sturen. Vanuit daar kon ik wel bij de APN changer file komen en voila, geritseld..
  #10  
Oud 30 June 2010, 20:40
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2009
Berichten: 34
Standaard

Ik heb dit probleem ook, voor Mobile Vikings dan, iemand daar een oplossing voor?
  #11  
Oud 8 July 2010, 16:00
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2010
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door puccini Bekijk bericht
Het moet zijn:

Bij APN, voer portalmmm.nl in.
Bij Gebruikersnaam, voer niets in.
Bij Wachtwoord, voer niets in.

zie: KPN - Apple iPhone 3G - Internet - handmatig instellen
De website van KPN klopt niet meer. Ik had het volgende verschijnsel: Over GPRS en 3G geen webverkeer mogelijk (maar wel email, vreemd genoeg). KPN gebeld en bij Mobiele data, APN invullen: basicinternet
Alles werkte weer hierna. Wanneer de website werd aangepast, kon de vriendelijke helpdesk mevrouw niet zeggen. Ik heb overigens een zakelijk abonnement, weet niet of dat iets uitmaakt.
  #12  
Oud 15 August 2010, 20:09
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2010
Berichten: 1
Standaard

Mobiele data instellingen is bij mij helemaal verdwenen... Apn profiel gedownload, maar kan het dus niet meer handmatig instelllen... Iemand een oplossing om mobiele data instellingen weer terug te krijgen op iPhone 4 4.0.1?
  #13  
Oud 16 August 2010, 07:45
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Sommige providers maken het APN (mobiele data) menu onzichtbaar, zodat je dat niet kunt aanpassen.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door emanuelos Bekijk bericht
Mobiele data instellingen is bij mij helemaal verdwenen... Apn profiel gedownload, maar kan het dus niet meer handmatig instelllen... Iemand een oplossing om mobiele data instellingen weer terug te krijgen op iPhone 4 4.0.1?
Unlockit - APN Changer for your iPhone
Surf hierheen op je iPhone. (Gebruik Wi-Fi zodat je het kunt bereiken)

- Continue
- Custom APN
- Carrier: NL - xxx [< kies je provider]
- Create profile
- Volg de rest van de stappen
  #14  
Oud 16 August 2010, 08:29
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.693
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door emanuelos Bekijk bericht
Mobiele data instellingen is bij mij helemaal verdwenen... Apn profiel gedownload, maar kan het dus niet meer handmatig instelllen... Iemand een oplossing om mobiele data instellingen weer terug te krijgen op iPhone 4 4.0.1?
Even een ander simkaartje erin stoppen (KPN of andere niet-t-mob sim), dan het instellingen menu opstarten, mobiele data gegevens openen (die wordt wel getoond bij andere simkaarten). Simkaart weer ruilen terwijl je het scherm zo aan laat, dan je gegevens invoeren. Klaar
  #15  
Oud 16 August 2010, 08:53
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Even een ander simkaartje erin stoppen (KPN of andere niet-t-mob sim), dan het instellingen menu opstarten, mobiele data gegevens openen (die wordt wel getoond bij andere simkaarten). Simkaart weer ruilen terwijl je het scherm zo aan laat, dan je gegevens invoeren. Klaar
Zo had ik het de eerste keer ook gedaan. Maar die site in m'n vorige reactie is een stuk sneller dan een (bijv.) KPN sim er in te stoppen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gprs/edge Kwiq T-Mobile 3 30 November 2009 10:17
Uitschakelen Edge/Gprs KPN/Telfort Iphone 2g Camulos Archief 1 8 July 2009 18:32
GPRS EDGE en 3G seaart iPhone algemeen 10 9 October 2008 20:16
Gprs/edge yannickwaem iPhone algemeen 10 23 April 2008 16:53
GPRS/EDGE Emiin' Archief 10 10 February 2008 21:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:00.