edge + UK O2

edge + UK O2 discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet dat dit voor internet en NL is maar toch denk ik dat mijn vraag hier het beste bij past. Ik woon in UK met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 February 2008, 02:05
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Berichten: 25
Standaard edge + UK O2

Weet dat dit voor internet en NL is maar toch denk ik dat mijn vraag hier het beste bij past.
Ik woon in UK met O2 en heb de laatste tijd een probleem met EDGE. 2 weken geleden jailbroken naar 1.1.3 en edge werkte ook een aantal dagen perfect. Tot een week geleden kreeg ik met safari "page cannot be found" (verschillende sites geprobeerd) en youtube werkte ook niet. Alhoewel ik wel het blauwe "E" in de linker boven hoek ALTIJD heb. Een reset network werkt SOMS maar lang niet altijd. Het komt dus regelmatig voor dat ik 2 uren zonder internet zit dan 30 min goed dan 1 uur zonder etc etc.

Dus ik ben even wezen googlen en vele hebben het over de EDGE settings: general > network > EDGE. Het gekke is... ik heb deze setting NIET. Nooit gezien OTB (1.1.2) > updated official itunes 1.1.3 ook niet en ook niet gezien op mijn huidige firmware (jailbroken 1.1.3). En de edgefix is ook alleen maar voor de 1.1.1 Heb dus ook helemaal geen zin om opnieuw te jailbreaken als ik niet eens weet of dat het probleem wel of niet oplost.

Dus in het kort mijn 2-tal vragen
- Iemand die een soortgelijk edge probleem heeft? Liefst ook in UK ivm het mogelijkheid dat het een O2 probleem is
- Waar zijn mijn EDGE settings op me iPhone???
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 February 2008, 16:32
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Berichten: 65
Standaard

Hmm ik heb dit sinds kort wel af en toe met gprs ja... Ik woon dan in nl met telfort, maar ik kon opeens soms niet meer op het net. Dit is eigenlijk pas sinds 1.1.3. Bij 1.1.2 had ik geen problemen...
  #3  
Oud 21 February 2008, 01:24
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Berichten: 25
Standaard

nou me edge optie was kennelijk hidden. Door een regel activeedge in de carrier.plist te zetten kon ik het zien. Echter het probleem is er nog altijd. Begin me er goed aan te irriteren. Welllicht weer met een schoon lei beginnen (downgrade 1.1.1 jailbreak etc)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
EDGE Spree Wiki - Begrippen 45 28 December 2009 00:43
EDGE leslow Archief 4 17 March 2008 00:39
EDGE blijft aanstaan / Kan EDGE niet deactiveren Robbor iPhone algemeen 35 7 November 2007 23:11
Edge? Yves Unlock [archief] 12 30 October 2007 22:03
EDGE in NL MacApp Archief 1 19 September 2007 21:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:45.