3.0 Tethering aanzetten

3.0 Tethering aanzetten discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door leenbogerd zelfde vraag hier. Is er al een oplossing voor, of moet je perse downgraden of zoiets? Ik heb geen idee ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #941  
Oud 2 January 2010, 15:10
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door leenbogerd Bekijk bericht
zelfde vraag hier. Is er al een oplossing voor, of moet je perse downgraden of zoiets?
Ik heb geen idee wat je provider is, maar bij Hi (kpn) is het heel simpel:

Ga via je iPhone naar help.benm.at en installeer de mobile config van je provider (dus niet allen Hi staat er tussen) en het werkt. Ik hoef voor de rest geen fratsen uit te halen via Cydia.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #942  
Oud 2 January 2010, 15:36
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2010
Berichten: 2
Standaard

mijn provider is 'gewoon' T-mobile. Maar ik krijg de schuif met Tethering niet in het netwerk menu.
  #943  
Oud 2 January 2010, 20:58
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Ik heb geen idee wat je provider is, maar bij Hi (kpn) is het heel simpel:

Ga via je iPhone naar help.benm.at en installeer de mobile config van je provider (dus niet allen Hi staat er tussen) en het werkt. Ik hoef voor de rest geen fratsen uit te halen via Cydia.
hell0 King 1987 eerst mijn beste wensen....
iphone zonder jailbrake versie 3.1.5 met mobistar-belgie
werkt dit ook voor mobistar?
bertje
  #944  
Oud 3 January 2010, 15:04
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

@ King1987, dus als ik het goed begrijp werkt de mobileconfig van benm.at weer en nu op 3.1.2??
__________________
Origineel: iPhone 8Gb US | iOS: 3.1.3 (simlock vrij) | Origineel: iPhone 3G 8Gb | iOS: 4.2.1 | Origineel: iPhone 4 16Gb | iOS: 6.0.2 | Origineel: iPhone 4S 16Gb | iOS: 7.0.3
  #945  
Oud 3 January 2010, 22:52
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bertjebb Bekijk bericht
hell0 King 1987 eerst mijn beste wensen....
iphone zonder jailbrake versie 3.1.5 met mobistar-belgie
werkt dit ook voor mobistar?
bertje
Geen idee, heb geen Mobistar, gewoon proberen. Mocht je het geinstalleerd hebben en het werkt niet kan je het verwijderen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macmichel Bekijk bericht
@ King1987, dus als ik het goed begrijp werkt de mobileconfig van benm.at weer en nu op 3.1.2??
Bij mij wel
  #946  
Oud 9 January 2010, 21:26
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 January 2010
Berichten: 1
Standaard Waar is die "Option" knop of toets?

Waar is die "Option" knop of toets?
Ik ben niet zo heel slim met computers dus kan iemand mij helpen?
  #947  
Oud 9 January 2010, 21:29
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 439
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

Op een Mac is dat de ALT toets!
__________________
Hacking the iPhone since 07-09-'07
  #948  
Oud 10 January 2010, 11:33
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tjesseb Bekijk bericht
Waar is die "Option" knop of toets?
Ik ben niet zo heel slim met computers dus kan iemand mij helpen?
Dat is de ALT knop op een Mac, bij een WIndows computer druk je de CTRL knop in.
  #949  
Oud 10 January 2010, 19:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 40
Standaard

kan iemand even helder uitleggen hoe mms nou gaat werken als thetering er goed op staat en werkt . krijg nergens de mms aan de praat
  #950  
Oud 12 January 2010, 18:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 50
Send a message via twitter to iMarvin.
Standaard

Hallo luitjes,

Lijkt me erg leuk dat tetheren via je iPhone.
Twee vraagjes: Heb een 3GS running op 3.1.2, werkt het daarmee ook of niet?
Zo ja, als ik bij iTunes de Option-knop ingedrukt hou, op "zoek naar update" klik en het bestand wil aanklikken, doetie het niet.. Hij kan het bestand niet selecteren.
Ben Mac-gebruiker overigens
Groetjes Marv
__________________
iMac 27" i7 (late 2011) MacBook Pro 13" i7 (late 2011) iPhone 4 32GB (2010) iPod Classic 160GB "U2 Edition"
  #951  
Oud 12 January 2010, 19:03
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMarvin. Bekijk bericht
Hallo luitjes,

Lijkt me erg leuk dat tetheren via je iPhone.
Twee vraagjes: Heb een 3GS running op 3.1.2, werkt het daarmee ook of niet?
Zo ja, als ik bij iTunes de Option-knop ingedrukt hou, op "zoek naar update" klik en het bestand wil aanklikken, doetie het niet.. Hij kan het bestand niet selecteren.
Ben Mac-gebruiker overigens
Groetjes Marv
same hier
  #952  
Oud 12 January 2010, 19:41
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2009
Berichten: 16
Standaard

Ja dat werkt. Lees ff 2 Posts terug voor de oplossing voor mac gebruikers.
  #953  
Oud 12 January 2010, 19:52
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hachy Bekijk bericht
Ja dat werkt. Lees ff 2 Posts terug voor de oplossing voor mac gebruikers.
CTRL knopt werkt niet hoor, wel de SHIFT maar dan kan ik alleen .ipsw bestanden selecteren
  #954  
Oud 14 January 2010, 23:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2008
Berichten: 2
Standaard

Voor mensen bij wie op een Mac het .ipcc bestand niet is in te laden check;
iPhone provider instellingen (.ipcc) updaten in iTunes 8.2 | apple tips
  #955  
Oud 14 January 2010, 23:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 50
Send a message via twitter to iMarvin.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bloempje Bekijk bericht
Voor mensen bij wie op een Mac het .ipcc bestand niet is in te laden check;
iPhone provider instellingen (.ipcc) updaten in iTunes 8.2 | apple tips
Thanks voor je reactie
neem aan dat je dan wel 8.2 moet hebben? Zoja, waar ken je die krijgen? Domme vraag misschien. Maa heb gwn de nieuwste op me iMac, 9.0.2 volgens mij
  #956  
Oud 14 January 2010, 23:36
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2008
Berichten: 2
Standaard

Geen probleem werkt met welke versie van iTunes, ook 9.0.2 (draai ik hier ook)
  #957  
Oud 14 January 2010, 23:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 50
Send a message via twitter to iMarvin.
Standaard

Toppie man, onwijs bedankt!!!
  #958  
Oud 17 January 2010, 11:59
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 60
Standaard

Weet iemand of het mogelijk is deze ipcc werkend te maken voor tethering? Onderstaande afbeelding zijn de instellingen van de officiele ipcc file van T-Mobile.


  #959  
Oud 20 January 2010, 00:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 December 2009
Locatie: Oegstgeest
Berichten: 1
Stuur een bericht via Skype™ naar W. van Bork
Standaard Tethering met KPN

Is er iemand die weet hoe je tethering aanzet bij de KPN? Ik heb geen T-Mobile abonnement.
  #960  
Oud 20 January 2010, 09:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Locatie: Twente
Berichten: 75
Stuur een bericht via MSN naar daanski Send a message via twitter to daanski
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door W. van Bork Bekijk bericht
Is er iemand die weet hoe je tethering aanzet bij de KPN? Ik heb geen T-Mobile abonnement.
ik heb in een andere topic het volgende gepost
Citaat:
Ik heb mijn iphone gejailbraked met blackra1n.com heb daarna cydia geinstalleerd.
in cydia heb ik een extra packet bij gevoegd( iphone-notes.de) en daar een tethering update geinstalleerd en daarna naar Benm.at gegaan voor een T-mobile profiel en sindsdien kan ik zonder problemen tetheren. de provider update die nu in I-tunes is te installeren installeer ik voor de zekerheid niet.
en dan lijkt mij dat je bij help.benm.at/help.php gewoon het KPN profiel kunt installeren.

vergeet trouwends niet na dat je de update hebt geinstalleerd even je iphone een reboot te geven.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Makkelijk tethering aanzetten (KPN & T-Mobile) (zonder IPCC files) Kaspers KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 138 9 May 2010 21:57
Help..Tethering aanzetten T-Mobile Teunke T-Mobile 1 9 March 2010 10:09
Tethering aanzetten in OS 3.1.x rover87 iPhone algemeen 307 19 January 2010 09:26
Tethering T-mobile aanzetten? Jezpur Archief 1 19 November 2009 21:07
Tethering aanzetten in OS 3.1.2 jamy015 Archief 9 20 October 2009 23:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:19.