Nummer onbekend

Nummer onbekend discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) Na een kleine zoektocht op het forum had ik een gelijkaardige discussie gevonden, maar die is redelijk oud, alas, ik maakte even een nieuwe; Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 December 2011, 13:42
jeutie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2009
Locatie: Wervik, Belgi
Berichten: 32
Stuur een bericht via MSN naar jeutie Stuur een bericht via Skype™ naar jeutie Send a message via twitter to jeutie
Standaard Nummer onbekend

Na een kleine zoektocht op het forum had ik een gelijkaardige discussie gevonden, maar die is redelijk oud, alas, ik maakte even een nieuwe;

Ik ben recent overgestapt van Mobile Vikings naar Proximus. Alles ging goed, maar traag. Nu zie ik bij mijn instellingen dat "Mijn nummer" staat op "Onbekend" Ik wou dit wijzigen zoals ik vroeger bij MV kon doen, maar dat lukt nu niet meer. (Numeriek toetsenbord opent niet als ik erop tap.)

Heb eventjes contact opgenomen met Proximus, maar die konden me niet verder helpen. (Helpdesk van Mv zou dat wel gedaan hebben lijkt me. ) Iemand tips om dit te verhelpen? Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,
Jeutie
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 December 2011, 10:45
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2010
Locatie: Mol, Noord Belgi
Berichten: 113
Standaard

Ik dacht ergens gelezen te hebben dat het opgelost zou zijn door je iphone te synchroniseren met iTunes (via de kabel)
  #3  
Oud 20 December 2011, 14:27
jeutie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2009
Locatie: Wervik, Belgi
Berichten: 32
Stuur een bericht via MSN naar jeutie Stuur een bericht via Skype™ naar jeutie Send a message via twitter to jeutie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tomtje Bekijk bericht
Ik dacht ergens gelezen te hebben dat het opgelost zou zijn door je iphone te synchroniseren met iTunes (via de kabel)
Heb dat een paar keer geprobeerd zonder succes. Ik heb ook ergens gelezen dat het probleem zich oplost als je de micro sim in een iPhone 4 stopt en daarna in de 4S, maar ik heb geen iPhone 4 beschikbaar, en m'n vrienden ook niet.
  #4  
Oud 20 December 2011, 16:09
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Zulte, Belgi
Berichten: 174
Standaard

Ik heb een iPhone 4 maar er staat ook 'nummer onbekend'. Ook na syncen.
Gewoon zelf ingevuld dan maar.

Howow
  #5  
Oud 21 December 2011, 14:18
jeutie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2009
Locatie: Wervik, Belgi
Berichten: 32
Stuur een bericht via MSN naar jeutie Stuur een bericht via Skype™ naar jeutie Send a message via twitter to jeutie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HowowcanIgo Bekijk bericht
Ik heb een iPhone 4 maar er staat ook 'nummer onbekend'. Ook na syncen.
Gewoon zelf ingevuld dan maar.

Howow
Jammer genoeg kan ik dat niet. Als ik o "onbekend" tap, gebeurt er niets.
  #6  
Oud 10 January 2012, 17:43
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 July 2009
Berichten: 16
Standaard

Bij mijn 4S heeft het ook enkele minuten zo geweest toen ik de nieuwe sim er in stak. Het kwam er vanzelf op. Wat ik wel merkte was dat het "datawieltje" bovenaan in de statusbalk werkte. Misschien dat die dus instellingen van proximus aan het downloaden was ?
  #7  
Oud 22 January 2012, 22:10
jeutie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2009
Locatie: Wervik, Belgi
Berichten: 32
Stuur een bericht via MSN naar jeutie Stuur een bericht via Skype™ naar jeutie Send a message via twitter to jeutie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Flying Legend Bekijk bericht
Bij mijn 4S heeft het ook enkele minuten zo geweest toen ik de nieuwe sim er in stak. Het kwam er vanzelf op. Wat ik wel merkte was dat het "datawieltje" bovenaan in de statusbalk werkte. Misschien dat die dus instellingen van proximus aan het downloaden was ?
Geen id, bij mij staat er nog steeds onbekend.
  #8  
Oud 9 February 2012, 13:27
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Locatie: Merksem (BE)
Berichten: 24
Standaard

heb ik dus ook... en vandaag merkte ik dat ik in Nederland geen sms kon sturen naar Belgi ontvangen wel ... strange....
  #9  
Oud 16 February 2012, 23:14
jeutie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2009
Locatie: Wervik, Belgi
Berichten: 32
Stuur een bericht via MSN naar jeutie Stuur een bericht via Skype™ naar jeutie Send a message via twitter to jeutie
Standaard

Ik heb dit probleem - eindelijk - kunnen oplossen. De oplossing is erg simpel. Deactiveer iMessage (In berichten.) en FaceTime. Zet Airplane mode aan en uit, heractiveer daarna FaceTime. Mijn nummer was nu terug herkend. Daarna ook iMessage terug geactiveerd, werkte ook zonder problemen. Beetje jammer dat Proximus dit niet weet, maar kom.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nummer onbekend blokkeren hapemo iPhone algemeen 2 27 November 2011 09:15
Aparte beltoon voor nummer onbekend Saint iPhone algemeen 10 16 November 2011 13:37
[Skype] "onbekend" nummer Skype-out toch niet zo onbekend? gls iPhone Apps 0 9 November 2011 23:14
Instellingen > Telefoon > Mijn nummer > Onbekend ?! lvc iPhone algemeen 3 26 April 2010 18:45
Onbekend nummer DertKesh Archief 1 12 February 2008 17:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:33.