3G -mobiel internet- activeren?

3G -mobiel internet- activeren? discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb net een 3GS 32gb gekocht maar ik kan enkel met Edge en wifi surfen.. Als ik bij instellingen 3G aanvink blijft er het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 January 2012, 10:32
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2012
Locatie: Westerlo,Belgi
Berichten: 4
Standaard 3G -mobiel internet- activeren?

Ik heb net een 3GS 32gb gekocht maar ik kan enkel met Edge en Wi-Fi surfen.. Als ik bij instellingen 3G aanvink blijft er het Edge logo staan.
Mijn abonement is: Proximus MTV Generation 15
Weet iemand hier raad mee ? Ben niet echt een expert in dat soort dingen..

thx
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 January 2012, 10:47
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Als Proximus op die plaats geen 3G kan verzorgen ga je over naar een minder snel mobiel internet vandaar de E.
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #3  
Oud 5 January 2012, 10:56
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.693
Standaard

Precies, het 3G netwerk is een fysiek ander netwerk. Met een andere dekking dan het gewone gsm / gprs / edge netwerk. Probeer eens op een andere plaats, bij dichter bewoonde gebieden vind je meestal wel een 3G dekking.
  #4  
Oud 5 January 2012, 11:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2010
Locatie: Belgi; Heist-op-den-Berg
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door benji5 Bekijk bericht
Mijn abonement is: Proximus MTV Generation 15
Even off topic...
Uw abonement bevat geen data plan... Opletten voor de hoge mobiele data kosten!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belgi: mobiel internet niet te activeren met alditalk (medion mobile) iphonerke Overige providers Belgi 28 5 August 2012 12:22
verschil mobiel internet & blackberry internet indodragon iPhone algemeen 1 24 September 2011 17:01
Geen (Mobiel) internet, wel internet via Wi-Fi vuurvreter Wi-Fi 35 16 September 2010 23:25
mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk T-MOBILE 3.1.2 Jappieh T-Mobile 1 16 November 2009 11:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:06.