Proximus doen of niet?

Proximus doen of niet? discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door mike77 Indeed. Hadden ze de aanpassing niet gedaan dan was ik een mobile viking geworden... En blijkbaar heb ik een goede ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 25 April 2011, 22:47
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2010
Locatie: Beringen
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mike77 Bekijk bericht
Indeed. Hadden ze de aanpassing niet gedaan dan was ik een mobile viking geworden...
En blijkbaar heb ik een goede keuze gemaakt met Proximus nu ik zie dat er wat problemen zijn met de vikingen ...

ja ik ga morgen ook is horen, en idd heb het van vikingen ook gehoord..
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 14 May 2011, 18:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 13
Standaard

Hello,

Heb een iPhone 4 met een proximusabbo. Sinds enkele weken heb ik een probleem. Het is namelijk zo dat wanneer er geen verbinding is met 3G, ik zelfs niet over EDGE of GPRS beschik. Ook als ik in het menu netwerk m'n 3G uitschakel krijg ik noch EDGE noch GPRS.
Dus met andere woorden, het is ofwel 3G ofwel niets.
Weet iemand soms aan wat dit kan liggen?

Mvg
  #23  
Oud 15 May 2011, 10:52
Hapchard's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2008
Locatie: Leuven / Belgie
Berichten: 27
Standaard

Beste,
Je kan mogelijk eens proberen met:
a) Reboot
b) Netwerkinstellingen: STEL OPNIEUW IN
c) Sim kaart uitnemen, terugplaatsen, reboot.
d) Nieuwe Sim gaan halen.
Succes
  #24  
Oud 27 May 2011, 12:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Brugge
Berichten: 435
Standaard

Voor 3G bij Proximus moet je geen schrik hebben. Ik woon in Zedelgem en ik heb hier dekking, ik heb eigenlijk zo goed als overal dekking!

Ik ben een tevreden gebruiker, ondanks dat de tarieven hoog liggen. Ik kijk momenteel uit naar een andere provider.
Maar 3G werkt zeer goed!
  #25  
Oud 10 June 2011, 18:23
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2010
Locatie: Beringen
Berichten: 9
Standaard

ja ik ben Vorige week overgestapt, en idd proximus netwerk heeft echt een goeie update gehad, ontvangst hier is super goed! Dus mercie voor de informatie...
  #26  
Oud 17 July 2011, 01:02
MrGangstaInc's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2010
Locatie: Erembodegem-Aalst
Berichten: 38
Send a message via twitter to MrGangstaInc
Standaard

Probleem van ofwel 3g owfwel niks hek ik allang, van int begin. Maar men 3g heeft me nog nooit in de steek gelaten sinds ik geswapped heb van sim-kaart.
Ok proximus is wat duurder, maar bij mij altijd betrouwbaar geweest...
  #27  
Oud 25 August 2011, 00:21
DirkRas's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2008
Berichten: 21
Stuur een bericht via Instant Messenger naar DirkRas Stuur een bericht via Skype™ naar DirkRas Send a message via twitter to DirkRas
Standaard

Met Proximus bijna overal 3G-dekking, van de Kust tot in de Ardennen. Binnen krijg ik sinds enkele maanden meestal Edge, nog zelden gprs. Ontzettend belangrijk vind ik, want wat ben je met een iPhone zonder performant 3G-netwerk?

Laatst gewijzigd door DirkRas; 25 August 2011 om 00:25. Reden: Extra info
  #28  
Oud 25 August 2011, 01:04
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DirkRas Bekijk bericht
Met Proximus bijna overal 3G-dekking, van de Kust tot in de Ardennen. Binnen krijg ik sinds enkele maanden meestal Edge, nog zelden gprs. Ontzettend belangrijk vind ik, want wat ben je met een iPhone zonder performant 3G-netwerk?
Hetgeen le opgevallen is al kan ik nog altijd fout zitten is dat ik her en der merk ze gprs vervangen hebben op sommige plaatsen door edge? Waarom niet door 3G is me een raadsel maar soit, mee diene gprs kan je echt nikske mee doen met edge gelukkig toch wel.

Ik zou graag eens aan proximus doorgeven waar er helaas wel nog gprs is want ik woon in een boerengat en de 3G reikt niet tot mijn thuis of gebuur enz....

Ik weet nie waar je dit kan doen omdat door te geven? Als iemand een idee heeft?
  #29  
Oud 25 April 2012, 23:15
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 9 April 2012
Berichten: 2
Standaard

bedankt, nu lukt het perfect, lene
  #30  
Oud 26 May 2012, 02:45
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2010
Berichten: 38
Standaard

Heb ik ff geluk met mijn 3g bereik hier. Ik kom aan 8.56Mbs download en 3Mbs upload. Op m'n 3g. love it
__________________
Sorry voor de taalfouten, ik heb dyslectie.
  #31  
Oud 6 June 2012, 21:44
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Heb ook Mobistar gehad. Sinds ik overgestapt ben naar Proximus heb ik geen moment spijt gehad. Heb overal perfecte ontvangst en dekking van 3G.
  #32  
Oud 7 June 2012, 21:14
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2012
Berichten: 13
Standaard

Mss Telenet een proberen?
  #33  
Oud 7 June 2012, 22:17
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2011
Locatie: Lier (belgie)
Berichten: 293
Stuur een bericht via MSN naar ergoboy Send a message via twitter to ergoboy
Standaard

ik heb twee keer mobistar iphone abbonementen..geen last van wegvallende 3 G netwerk
en een niet overdreven hoog factuur..voor mij geen proxi of wat dan ook
  #34  
Oud 8 June 2012, 09:31
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Van Telenet heb ik qua mobiele telefonie nog niet veel goeds gehoord. Maar dat was ook pas in het begin natuurlijk. Nu gaan ze misschien BASE overnemen dus...

Hier bij ons op het werk krijg je een Mobistar abbonnement. Ik heb dit geweigerd en al maar goed. Al mijn collega's klagen over de slechte ontvangst.

De uitleg van Mobistar hierover is; "Het gebouw is wss te goed geisoleerd"

Terwijl andere netwerken hier volledige ontvangst hebben. Is gewoon lachen dat ze dan zo'n reden opgeven.
  #35  
Oud 8 June 2012, 09:52
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2012
Berichten: 13
Standaard

Ja, dat is wel om te lachen! Ik vind deze topic nu wel goed, aangezien ik ook een nieuwe provider aan het zoeken ben! We zitten niet goed in Belgi h...wat blijft over?
  #36  
Oud 8 June 2012, 13:55
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thijske Bekijk bericht
Ja, dat is wel om te lachen! Ik vind deze topic nu wel goed, aangezien ik ook een nieuwe provider aan het zoeken ben! We zitten niet goed in Belgi h...wat blijft over?
Proximus en Base blijven nog over. Of miss Mobile Vikings? Dat is wel via het Base netwerk ook.
  #37  
Oud 19 July 2013, 16:17
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Van Telenet heb ik qua mobiele telefonie nog niet veel goeds gehoord. Maar dat was ook pas in het begin natuurlijk. Nu gaan ze misschien BASE overnemen dus...

Hier bij ons op het werk krijg je een Mobistar abbonnement. Ik heb dit geweigerd en al maar goed. Al mijn collega's klagen over de slechte ontvangst.

De uitleg van Mobistar hierover is; "Het gebouw is wss te goed geisoleerd"

Terwijl andere netwerken hier volledige ontvangst hebben. Is gewoon lachen dat ze dan zo'n reden opgeven.

We zijn de afgelopen maand overgeschakeld naar Proximus met het hele bedrijf.
  #38  
Oud 24 April 2014, 14:56
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.183
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Ben ooit naar Mobistar gegaan maar terug gekeerd naar Proximus absoluut geen spijt
__________________
Ik ben vlaming en daar ben ik fier op
  #39  
Oud 24 April 2014, 15:04
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scooter Bekijk bericht
Ben ooit naar Mobistar gegaan maar terug gekeerd naar Proximus absoluut geen spijt
Ben in 1996 overgestapt van Proximus naar Mobistar. Heb ook absoluut geen spijt.
  #40  
Oud 24 April 2014, 15:38
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.183
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ben in 1996 overgestapt van Proximus naar Mobistar. Heb ook absoluut geen spijt.
Iedereen zal wel zijn voorkeur hebben
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belgi: Proximus Logo op niet-jailbroken iPhone 3G mzlf92 Overige providers Belgi 44 13 November 2010 19:42
Belgi: Proximus internetabonnement werkt niet. Bibipken Overige providers Belgi 7 3 November 2010 23:21
Proximus: pdp identiteit niet geacepteerd Vincent82 iPad algemeen 7 31 October 2010 13:31
ipphone 1G + proximus => gprs werkt niet matty Proximus 5 8 December 2008 15:25
Belgi: sms werkt niet op proximus netwerk Anvar Overige providers Belgi 30 4 February 2008 09:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:32.