Proximus Logo op niet-jailbroken iPhone 3G

Proximus Logo op niet-jailbroken iPhone 3G discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Dit is een oplossing voor diegenen die de iPhone niet willen jailbraken, maar toch een Proximus logo willen. Om het .ipcc-bestand te kunnen openen in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 16 July 2009, 16:36
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Berichten: 14
Standaard Proximus Logo op niet-jailbroken iPhone 3G

Dit is een oplossing voor diegenen die de iPhone niet willen jailbraken, maar toch een Proximus logo willen.

Om het .ipcc-bestand te kunnen openen in iTunes 8.2 kun je dit doen:
voor Windows:
Carrier Bundel support activeren in iTunes 8.2 voor Windows - iPhonic: iPhone & iPod Touch netwerk

voor Mac OSX:
Carrier Bundel support activeren in iTunes 8.2 voor Mac OS - iPhonic: iPhone & iPod Touch netwerk

Dit bestand zal ook MMS en internet instellingen juist instellen.
Het bestand heb ik van Proximus custom IPCC file for iPhone (includes tethering) gehaald, maar ik heb aanpassingen gemaakt zodat het ook het logo toevoegt.
Als er toch nog iets mis zou zijn met de instellingen kun je ze terug handmatig aanpassen.

Aangezien het ook MMS instellingen invult, denk ik dat dit enkel zal werken voor iPhone 3G

Anderen kunnen dit misschien als voorbeeld gebruiken om ook voor andere aanbieders de logo's te maken.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip proximus_be.zip‎ (3,8 KB, 114x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 July 2009, 19:58
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Belgium
Berichten: 53
Standaard

THX !!!!
Had eerst de ipcc file van frank.be gebruikt --- was ook ok voor mms enzo
Maar nu heb ik eindelijk mijn logo vanboven
  #3  
Oud 17 July 2009, 11:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2008
Locatie: Landen - Belgie
Berichten: 23
Standaard

Zit hier ook thethering in ?
  #4  
Oud 17 July 2009, 14:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Berichten: 14
Standaard

Volgens frank.be moet tethering ook werken
  #5  
Oud 18 July 2009, 12:01
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Belgium
Berichten: 53
Standaard

snel even een screentje erop zetten
  #6  
Oud 20 July 2009, 15:45
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 13
Standaard

Kan het dat deze niet werkt met iTunes 8.2.1? :s
  #7  
Oud 21 July 2009, 12:36
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Berichten: 3
Standaard

Het werkt perfect voor mij met iTunes 8.2.1. Alleen is er veel plaats tussen de logo en de netwerksterkte en 3G indicatoren. Als ik in de package kijk dan zie ik dat het aan het logobeeldje ligt.

Het zou beter zijn als je de logobeelden aanpast om de ruimte voor en na het logo te verminderen.
  #8  
Oud 21 July 2009, 12:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 13
Standaard

Ik krijg altijd een "Unknown Error Occured" zoals in bijlage. Wanneer je de zip downloadt moet je die toch gewoon hernoemen van .zip naar .ipcc?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png Picture 1.png‎ (21,7 KB, 13x gelezen)
  #9  
Oud 21 July 2009, 12:46
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tdingene Bekijk bericht
Het werkt perfect voor mij met iTunes 8.2.1. Alleen is er veel plaats tussen de logo en de netwerksterkte en 3G indicatoren. Als ik in de package kijk dan zie ik dat het aan het logobeeldje ligt.

Het zou beter zijn als je de logobeelden aanpast om de ruimte voor en na het logo te verminderen.
Dat vond ik vorig jaar ook al. Heb het toen aangepast.

Hopelijk ben je er wat mee.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip Proximus.zip‎ (1,9 KB, 49x gelezen)
  #10  
Oud 21 July 2009, 12:48
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Berichten: 3
Standaard

je moet de zip file unzippen. de ipcc file zit erin.
  #11  
Oud 21 July 2009, 12:50
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tdingene Bekijk bericht
Het zou beter zijn als je de logobeelden aanpast om de ruimte voor en na het logo te verminderen.
Ik heb de afbeelding van 75 naar 60px bijgesneden, daardoor zou het normaal wel beter moeten zijn.
Bedankt voor je hulp.

Ik heb ook nog een tweede pakket met de tekst ipv het logo.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0131.PNG‎ (135,7 KB, 94x gelezen)
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip proximus_be.zip‎ (6,5 KB, 66x gelezen)
Bestandstype: zip proximus_be_tekst_logo.zip‎ (5,8 KB, 28x gelezen)
  #12  
Oud 21 July 2009, 12:51
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Dat vond ik vorig jaar ook al. Heb het toen aangepast.

Hopelijk ben je er wat mee.

Blijkbaar was je me net voor.
  #13  
Oud 21 July 2009, 12:57
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mzlf92 Bekijk bericht
Ik heb de afbeelding van 75 naar 60px bijgesneden, daardoor zou het normaal wel beter moeten zijn.
Bedankt voor je hulp.

Ik heb ook nog een tweede pakket met de tekst ipv het logo.
Wow dat was snel! bedankt. dit ziet er veel beter uit. Nu is het draaiend wieltje links van de klok en dat ziet er volgens mij wat professioneler uit.

Bedankt voor je moeite.
  #14  
Oud 21 July 2009, 13:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tdingene Bekijk bericht
je moet de zip file unzippen. de ipcc file zit erin.
Dan krijg ik een payload map met een .bundle file...
  #15  
Oud 21 July 2009, 13:14
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cykron Bekijk bericht
Dan krijg ik een payload map met een .bundle file...
Het is een .zip bestand met daarin een .ipcc bestand, zet gewoon dat bestand in een map en selecteer het van daaruit.
Winrar kan inderdaad het .ipcc bestand openen en bewerken, maar dan heb je een keer te veel uitgepakt.
  #16  
Oud 21 July 2009, 17:27
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mzlf92 Bekijk bericht
Het is een .zip bestand met daarin een .ipcc bestand, zet gewoon dat bestand in een map en selecteer het van daaruit.
Winrar kan inderdaad het .ipcc bestand openen en bewerken, maar dan heb je een keer te veel uitgepakt.
Het lag inderdaad aan the unarchiver op MacOS, heb het even geprobeerd op Windows en het was in orde Danku!
  #17  
Oud 4 August 2009, 15:28
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Berichten: 33
Standaard

Bestaat er toevallig ook zo iets voor Vodafone Nederland?

"Voda..." is ook zo lelijk :-P en jailbreaken wil ik niet.
  #18  
Oud 4 August 2009, 18:09
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Luckysunnie Bekijk bericht
Bestaat er toevallig ook zo iets voor Vodafone Nederland?

"Voda..." is ook zo lelijk :-P en jailbreaken wil ik niet.

Dit zou het normaal moeten doen.
De instellingen kon ik niet invoeren omdat ik ze niet ken.
Vooraleer je het bestand erop zet zou je best eens al die gegevens ergens opschrijven zodat je ze later weer kan invullen indien nodig.

Laatst gewijzigd door mzlf92; 5 August 2009 om 19:20.
  #19  
Oud 4 August 2009, 18:28
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mzlf92 Bekijk bericht
Dit zou het normaal moeten doen.
De instellingen kon ik niet invoeren omdat ik ze niet ken.
Vooraleer je het bestand erop zet zou je best eens al die gegevens ergens opschrijven zodat je ze later weer kan invullen indien nodig.
Dankjewel!!!!

Ben het nu aan het proberen maar krijg steeds een "onbekende fout"
Heb eerst de zip file gedownload en unzipped.
Daarna dat commando via DOS gedaan.
i Tunes opnieuw opgestart en dan via shift-herstel-iphoneaanbiedersconfiguratiebestand gedaan.
En dan zegt ie: De iPhone kan niet worden hersteld, er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (0xE800003F)

Doe ik wat fout?
  #20  
Oud 4 August 2009, 18:31
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Je pakt het een keer teveel uit.
Reageren

Labels
carrier logo, proximus


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
carrier logo proximus venereaz Archief 2 28 June 2009 11:59
BelgiŽ: Proximus carrier logo crunch Overige providers BelgiŽ 5 21 August 2008 21:12
iTunes logo en USB aansluiting logo op iPhone scherm en telefoon werkt niet meer maasland Archief 1 21 July 2008 19:25
help!! niet het 3g logo maar regelmatig gprs logo bzb iPhone algemeen 25 14 July 2008 16:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:18.