Proximus Logo op niet-jailbroken iPhone 3G

Proximus Logo op niet-jailbroken iPhone 3G discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb 'm geloof ik maar 1x uitgepakt. De zipfile heb ik opgeslagen, daarna uitgepakt en dat uitgepakte bestand klik ik aan via iTunes. Waar en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 4 August 2009, 17:35
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Berichten: 33
Standaard

Heb 'm geloof ik maar 1x uitgepakt.
De zipfile heb ik opgeslagen, daarna uitgepakt en dat uitgepakte bestand klik ik aan via iTunes.
Waar en wanneer doe ik het precies fout?

(Heb iTunes 8.2.1.6 trouwens)

Als ik 'm NIET uitpak dan kun je hem niet selecteren, als ik 'm WEL uitpak dan geeft ie die fout.
Als ik de zip file hernoem naar .ipcc geeft ie ook de fout.
Als ik bovenstaande doe met shift-herstel geeft ie de fout, en als ik het met shift-update doe ook.
Volgens mij heb ik nou alle opties wel gehad

Ik snap niet hoe ik 'm te vaak uitpak, ik moet hem toch 1x uitpakken om 'm Łberhaupt te kunnen gebruiken?

Laatst gewijzigd door Luckysunnie; 4 August 2009 om 18:05.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 4 August 2009, 18:18
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Luckysunnie Bekijk bericht
Heb 'm geloof ik maar 1x uitgepakt.
De zipfile heb ik opgeslagen, daarna uitgepakt en dat uitgepakte bestand klik ik aan via iTunes.
Waar en wanneer doe ik het precies fout?

(Heb iTunes 8.2.1.6 trouwens)

Als ik 'm NIET uitpak dan kun je hem niet selecteren, als ik 'm WEL uitpak dan geeft ie die fout.
Als ik de zip file hernoem naar .ipcc geeft ie ook de fout.
Als ik bovenstaande doe met shift-herstel geeft ie de fout, en als ik het met shift-update doe ook.
Volgens mij heb ik nou alle opties wel gehad

Ik snap niet hoe ik 'm te vaak uitpak, ik moet hem toch 1x uitpakken om 'm Łberhaupt te kunnen gebruiken?
Misschien heb ik een foutje gemaakt.
Probeer eens of deze versie werkt.

Laatst gewijzigd door mzlf92; 5 August 2009 om 18:19.
  #23  
Oud 4 August 2009, 18:20
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Berichten: 33
Standaard

Nee helaas die doet hetzelfde
  #24  
Oud 4 August 2009, 23:56
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Berichten: 33
Standaard

Niemand die een oplossing weet?
  #25  
Oud 5 August 2009, 09:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Luckysunnie Bekijk bericht
Niemand die een oplossing weet?
Probeer eens die van proximus erop te zetten. Dan weten we tenminste waar het probleem zit.
  #26  
Oud 5 August 2009, 09:55
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Berichten: 33
Standaard

Dat wil ik wel proberen, maar mocht het lukken is ie dan ook weer makkelijk te verwijderen?
  #27  
Oud 5 August 2009, 18:18
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Berichten: 14
Standaard

Ik heb ontdekt dat het probleem dus toch bij mij lag, sorry daarvoor.
Dit zou nu wel moeten werken. Als het dat toch niet doet heb ik het nummer voor de SupportedSIMs van Vodafone nodig.


Update: Ik heb het juiste nummer daarvoor juist gevonden. Nu zou het toch moeten lukken

Laatst gewijzigd door mzlf92; 6 August 2009 om 10:37.
  #28  
Oud 5 August 2009, 18:40
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Berichten: 33
Standaard

Dankje!! Hij doet het nu wel! Althans, hij is geÔnstalleerd maar het logo is niet veranderd, ook niet na het opnieuw opstarten.

Hij heeft wel 2 dingen veranderd, het instellen van theteren en het instellen van visual voicemail is zichtbaar.

Laatst gewijzigd door Luckysunnie; 5 August 2009 om 20:57.
  #29  
Oud 5 August 2009, 21:50
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Berichten: 14
Standaard

Goed ik hoop dat dit het nu doet, anders moet je eens laten weten wat er voluit staat als carriernaam (dat zie je bij instellingen, wat er bij aanbieder staat.)

Laatst gewijzigd door mzlf92; 6 August 2009 om 10:37.
  #30  
Oud 5 August 2009, 21:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Berichten: 33
Standaard

Voluit staat er: vodafone NL
  #31  
Oud 6 August 2009, 10:36
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Berichten: 14
Standaard

Hopelijk doet dit het nu wel.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip vodafone_nl.zip‎ (6,9 KB, 13x gelezen)
  #32  
Oud 6 August 2009, 19:42
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Berichten: 33
Standaard

Wauws hij werkt!! Super!! Hij is mooi
Heeeeel erg bedankt voor je hulp en je geduld!!!!!
  #33  
Oud 6 August 2009, 22:15
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Berichten: 33
Standaard

En hier het resultaat!

  #34  
Oud 6 August 2009, 22:25
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Berichten: 14
Standaard

Blij dat het uiteindelijk gelukt is. De fout zat hem er waarschijnlijk in dat hij de naam van de carrier niet herkende en daardoor het logo niet gebruikte.
  #35  
Oud 11 August 2009, 15:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 March 2009
Locatie: Opwijk, Belgium
Berichten: 1
Standaard Proximus logo wijzigen

Hey iedereen,
Het is me perfect gelukt om via de terminal die .ipcc file op mijn iphone te krijgen zodat ik beide proximus logootjes nu op mijn iphone heb staan.

Maar nu heb ik de png files gedownload die Bomans al eerder hier poste en heb die 2 files beetje aangepast (rode puntjes en rode wave verwijderd en paar logo zwart gemaakt), maar hoe krijg ik die 2 png's nu op mijn iphone? Moet daar terug een ipcc file van gemaakt worden?
Ben helemaal niet thuis is de wereld van programmeren hacken, dus hopelijk kan die makkelijk aangepast worden.
  #36  
Oud 11 August 2009, 15:33
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door davydooms Bekijk bericht
Hey iedereen,
Het is me perfect gelukt om via de terminal die .ipcc file op mijn iphone te krijgen zodat ik beide proximus logootjes nu op mijn iphone heb staan.

Maar nu heb ik de png files gedownload die Bomans al eerder hier poste en heb die 2 files beetje aangepast (rode puntjes en rode wave verwijderd en paar logo zwart gemaakt), maar hoe krijg ik die 2 png's nu op mijn iphone? Moet daar terug een ipcc file van gemaakt worden?
Ben helemaal niet thuis is de wereld van programmeren hacken, dus hopelijk kan die makkelijk aangepast worden.
You've got mail ...
  #37  
Oud 24 September 2009, 14:15
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.186
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Heb net eens gekeken op Frank.be en zag dat het nog niet werkte onder 3.1 jammer want tis toch mooier dan het lelijke bel proximus die er nu opstaat
  #38  
Oud 24 September 2009, 18:10
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scooter Bekijk bericht
Heb net eens gekeken op Frank.be en zag dat het nog niet werkte onder 3.1 jammer want tis toch mooier dan het lelijke bel proximus die er nu opstaat
Als je het er had opgezet op voordat je upgrade naar 3.1 werkt het nog steeds. Misschien dat het inderdaad niet lukt met iTunes 9. Misschien kun je proberen door te downgraden naar 3.0 en dan het erop te zetten en terug te upgraden naar 3.1, hoe je dat moet doen zal waarschijnlijk wel te vinden zijn in dit forum.

EDIT: Het is toch mogelijk om via iTunes 9 .ipcc-files op je iPhone te plaatsen. Het feit dat ze nog werken na de update doet mij vermoeden dat het ook nog lukt op 3.1, maar wat inderdaad niet meer (kan) werken is thethering, dit is weer veranderd bij 3.1

Laatst gewijzigd door mzlf92; 24 September 2009 om 18:37. Reden: Update
  #39  
Oud 29 September 2009, 19:06
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2009
Berichten: 26
Standaard

Ik heb gedaan wat je moest doen maar krijg het logo nog steed niet
de mms instellingen zijn wel ingevuld.
  #40  
Oud 29 September 2009, 20:06
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Dit werkt niet op 3.1 (via de ipcc file)
Reageren

Labels
carrier logo, proximus


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
carrier logo proximus venereaz Archief 2 28 June 2009 10:59
BelgiŽ: Proximus carrier logo crunch Overige providers BelgiŽ 5 21 August 2008 20:12
iTunes logo en USB aansluiting logo op iPhone scherm en telefoon werkt niet meer maasland Archief 1 21 July 2008 18:25
help!! niet het 3g logo maar regelmatig gprs logo bzb iPhone algemeen 25 14 July 2008 15:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:21.