Mobilevikings.com

Mobilevikings.com discussie in Mobile Vikings forum; ( verdwijnt na registratie ) zou er iemand weten hoe het komt dat ik mijn netwerkinstellingen regelmatig opnieuw moet invoeren? precies of ze gewist worden?!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobile Vikings
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #621  
Oud 21 December 2012, 17:14
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2010
Locatie: Gent
Berichten: 76
Send a message via twitter to Reiko
Standaard

zou er iemand weten hoe het komt dat ik mijn netwerkinstellingen regelmatig opnieuw moet invoeren? precies of ze gewist worden?!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #622  
Oud 22 December 2012, 11:47
Banned
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2012
Berichten: 282
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Reiko Bekijk bericht
zou er iemand weten hoe het komt dat ik mijn netwerkinstellingen regelmatig opnieuw moet invoeren? precies of ze gewist worden?!
Heb iik ook bij Proximus. Zeker bij een ios update van de iPhone.
Raar!
  #623  
Oud 22 December 2012, 13:16
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Dat is altijd zo na een software-update.
  #624  
Oud 25 December 2012, 09:38
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 June 2009
Locatie: Tessenderlo Belgie
Berichten: 13
Send a message via twitter to Kurt V
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Reiko Bekijk bericht
zou er iemand weten hoe het komt dat ik mijn netwerkinstellingen regelmatig opnieuw moet invoeren? precies of ze gewist worden?!
Vriendin van mij heeft dit ook regelmatig voor dat alle netwerkinstellingen gewist zijn. En niet enkel bij software update. Is wel best vervelend.

Het gaat hier dan wel over Proximus.
  #625  
Oud 25 December 2012, 15:09
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Ik heb proximus, kom ik alleen eens tegen als de Phone mss zou vast gelopen zijn of er een update is geweest.
  #626  
Oud 25 December 2012, 15:35
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 June 2009
Locatie: Tessenderlo Belgie
Berichten: 13
Send a message via twitter to Kurt V
Standaard

Zelf heb ik er ook geen probleem mee, is enkel met de iPhone van mijn vriendin. Nochtans zijn alle instellingen hetzelfde.
  #627  
Oud 28 January 2013, 12:10
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Ergens in BE Limburg
Berichten: 48
Standaard

Hier een oplossing voor het probleem:

Tip from Doctor Viking #12: iPhone and iPad Internet settings | Mobile Vikings Blog
  #628  
Oud 25 August 2013, 00:36
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 17 May 2013
Berichten: 13
Standaard

Ik zou overschakelen van Generation Connect naar MV. Dit omwille dat je de mogelijkheid hebt voor 3GB internet ipv 2.

Iemand die weet of er veel verschil is ivg met 3G netwerk?

Bedankt!
  #629  
Oud 28 August 2013, 19:57
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BaeyensV Bekijk bericht
Ik zou overschakelen van Generation Connect naar MV. Dit omwille dat je de mogelijkheid hebt voor 3GB internet ipv 2.

Iemand die weet of er veel verschil is ivg met 3G netwerk?

Bedankt!
#152*1# (kost 10 euro en is uiteraard 1 maand geldig).

Zo heb je 500MB extra bij GC en de 10 euro gaat van je belkrediet af.

Via bellen doen (invoeren).
  #630  
Oud 5 September 2013, 11:18
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 701
Standaard

Valt het jullie ook op dat Base zijn 3G-netwerk (gebruikt door Mobile Vikings) in een razend tempo heeft verbeterd? In Gent heb ik tegenwoordig 16MB/s download en 2,8 MB/s upload snelheid. In Brussel is dit 7 respectievelijk 2 MB/S.

Base heeft nu een beter 3G-netwerk dan Mobistar. Stond enkele dagen geleden ook in de gazetten.
  #631  
Oud 11 September 2013, 21:17
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 May 2010
Berichten: 181
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door belgiumiphone Bekijk bericht
Valt het jullie ook op dat Base zijn 3G-netwerk (gebruikt door Mobile Vikings) in een razend tempo heeft verbeterd? In Gent heb ik tegenwoordig 16MB/s download en 2,8 MB/s upload snelheid. In Brussel is dit 7 respectievelijk 2 MB/S.

Base heeft nu een beter 3G-netwerk dan Mobistar. Stond enkele dagen geleden ook in de gazetten.
Mij valt het op dat het 3G netwerk van MV (Base) slechter wordt met de dag. Aan de kust, De Haan-Bredene is het gewoon niet meer te doen, zo slecht. Ik ben deze week overgeschakeld naar Generation Connect. MV is wat lang blijven stilstaan....
  #632  
Oud 13 September 2013, 18:33
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Tegestrijdige verhalen hier over de 3G bij MV .
  #633  
Oud 14 September 2013, 10:35
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 May 2010
Berichten: 181
Standaard

Ach, in de grote steden is dat wel allemaal oke hoor. Maar vorig jaar hadden we aan de Belgische kust een redelijk goed 3G bereik via MV (Base), maar dit jaar viel het tegen. Zelfs met 3G verbinding was het een ramp. Vandaar mijn overstap naar Proximus. Ik heb het ook gemeld aan MV.
  #634  
Oud 14 September 2013, 10:43
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.894
Standaard

Ik ken het netwerk van MV/Base niet maar ik kan je wel vertellen dat als er op een zonnige zomerdag tienduizenden toeristen, met hun smartphone, naar de kust trekken alle netwerken overbelast zijn. De bandbreedte op de netwerken is niet oneindig, die moet gedeeld worden met alle gebruikers.

Die overbelasting kan je ook zien op de snelwegen naar de kust. Daar staan ook lange files.
  #635  
Oud 14 September 2013, 10:50
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 May 2010
Berichten: 181
Standaard

Dat is zeker waar, timosha, maar ik verblijf ong. 6 maanden per jaar aan zee, en dit jaar was het povertjes hoor. Zelfs vorige week nog. Mijn vrouw haar iPhone was al overgezet naar Generation connect, en via thetering was Internet op de iPad eindelijk normaal. Ik weet ook niet wat er de laatste maanden aan de gang is met het Base netwerk, maar ik was er tevreden over tot dit jaar.
  #636  
Oud 26 January 2014, 12:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Brugge
Berichten: 435
Standaard

Hoe geraken jullie aan 4G met MV? Ik zie dat een aantal gebruikers gebruik kunnen maken van 4G, maar ik vind zelfs niet eens een schakelaar in mijn telefoon.
  #637  
Oud 26 January 2014, 18:10
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2010
Locatie: Gent
Berichten: 76
Send a message via twitter to Reiko
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kevin Bekijk bericht
Hoe geraken jullie aan 4G met MV? Ik zie dat een aantal gebruikers gebruik kunnen maken van 4G, maar ik vind zelfs niet eens een schakelaar in mijn telefoon.
Met een iPhone 4 gaat dit niet! En er is een topic hierover ;-)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belgi: Mobilevikings: naar het buitenland Tolarian Overige providers Belgi 2 12 August 2010 14:21
iViking: MobileVikings-saldo applicatie vincentjanv iPhone Apps 34 7 August 2009 15:08
Belstatus app voor Mobilevikings ? Iphone_belgium Archief 3 10 June 2009 11:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:08.