Netwerk problemen Proximus

Netwerk problemen Proximus discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) ha sorry, k zie het in jouw profiel... k vraag me af: ligt het nu aan die 3.1 op mijn iphone?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 23 September 2009, 20:05
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2009
Berichten: 3
Standaard

ha sorry, k zie het in jouw profiel...
k vraag me af: ligt het nu aan die 3.1 op mijn iphone?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 23 September 2009, 20:18
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.186
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pieterfrans Bekijk bericht
hey bedankt voor de reactie...
ik heb al eens gerestored.
nu heb ik "push" afgezet... zien of die nu werkt. 3G moet alleszins opblijven, anders is er zeker geen ontvangst.

scooter, welke iphone heb je en welke OS?
pieter
Iphone GS 3 16GB wit os 3.1 (door dom foutje van mij nu moet ik uiteraard wachten voor jailbreak)!
  #43  
Oud 25 September 2009, 14:24
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 36
Send a message via twitter to rumble101
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pieterfrans Bekijk bericht
k vraag me af: ligt het nu aan die 3.1 op mijn
iphone?
Neen, want ik zit nog steeds op 3.01 en nog steeds geen bereik als mijn 3G afstaat. Ik vind dat niet zo erg, want ik vertoef meestal op plaatsen waar ik 100% bereik heb met 3G, en 'k heb nog altijd een GSM van het werk waarmee ik het meeste bel.
  #44  
Oud 16 October 2009, 16:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Aan Zee
Berichten: 8
Standaard

Hallo iedereen

hier ook niets dan problemen
steek ik mijn proximus abonnement kaart er dan ben ik niet bereikbaar
steek ik mijn proximus pay&go kaart erin doet ie het wel

erg vervelend, daar ik eigenlijk die pay&go nooit gebruik

dan koop je eens zo'n gesofisticeerd (lees duur) toestel, kan er niet mee bellen

mss verhuizen naar Amerika ?? pfffffff
  #45  
Oud 16 October 2009, 18:09
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 79
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zeezotje Bekijk bericht
Hallo iedereen

hier ook niets dan problemen
steek ik mijn proximus abonnement kaart er dan ben ik niet bereikbaar
steek ik mijn proximus pay&go kaart erin doet ie het wel

erg vervelend, daar ik eigenlijk die pay&go nooit gebruik

dan koop je eens zo'n gesofisticeerd (lees duur) toestel, kan er niet mee bellen

mss verhuizen naar Amerika ?? pfffffff

of een andere provider overwegen? Mobistar is anders ook ni slecht
  #46  
Oud 17 October 2009, 20:44
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.186
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zeezotje Bekijk bericht
Hallo iedereen

hier ook niets dan problemen
steek ik mijn proximus abonnement kaart er dan ben ik niet bereikbaar
steek ik mijn proximus pay&go kaart erin doet ie het wel

erg vervelend, daar ik eigenlijk die pay&go nooit gebruik

dan koop je eens zo'n gesofisticeerd (lees duur) toestel, kan er niet mee bellen

mss verhuizen naar Amerika ?? pfffffff
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stijnvw Bekijk bericht
of een andere provider overwegen? Mobistar is anders ook ni slecht
Ligt het dan niet aan de simkaart bv
  #47  
Oud 18 October 2009, 01:32
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zeezotje Bekijk bericht
Hallo iedereen

hier ook niets dan problemen
steek ik mijn proximus abonnement kaart er dan ben ik niet bereikbaar
steek ik mijn proximus pay&go kaart erin doet ie het wel

erg vervelend, daar ik eigenlijk die pay&go nooit gebruik

dan koop je eens zo'n gesofisticeerd (lees duur) toestel, kan er niet mee bellen

mss verhuizen naar Amerika ?? pfffffff
Ga naar proximus winkel,laat ze daar maar eens prutsen en doen dan zien ze zelf het bv niet gaat en vraag dan of je gewoon een nieuwkaartje krijgt?
  #48  
Oud 22 October 2009, 08:29
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 36
Send a message via twitter to rumble101
Standaard

Sinds gisteren geen 3G netwerk meer via Proximus netwerk: De Morgen Multimedia - Proximus heeft technisch probleem met 3G-netwerk (629683)
  #49  
Oud 22 October 2009, 08:31
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.186
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rumble101 Bekijk bericht
Sinds gisteren geen 3G netwerk meer via Proximus netwerk: De Morgen Multimedia - Proximus heeft technisch probleem met 3G-netwerk (629683)
Gisteren voormiddag had ik er idd last van maar het heeft maar een halfuurtje geduurd
  #50  
Oud 22 October 2009, 09:09
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 36
Send a message via twitter to rumble101
Standaard

Contact opgenomen met de klantendienst en blijkbaar hebben ze me afgesloten van het netwerk wegens onbetaalde facturen.
Bij mijn eerste factuur hadden ze het Mobile internet tarief vergeten activeren waardoor ik een ongelofelijke hoge factuur kreeg gepresenteerd. Men ging dit via credit nota's in orde brengen (Meneer, je hoeft niks te betalen... alles komt in orde) en nog steeds krijg ik een factuur + creditnota met de melding ik nog tegoed heb van Proximus, maar blijkbaar is dat onjuist!
Ze hebben toegegeven dat ze gebrekkig zijn in de correcte informatie naar de klant toe en hebben onmiddellijk (een half uurke geduld) mijn 3G netwerk terug geactiveerd.
Mijn excuses voor dit vals bericht
  #51  
Oud 22 October 2009, 11:24
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 79
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rumble101 Bekijk bericht
Contact opgenomen met de klantendienst en blijkbaar hebben ze me afgesloten van het netwerk wegens onbetaalde facturen.
Bij mijn eerste factuur hadden ze het Mobile internet tarief vergeten activeren waardoor ik een ongelofelijke hoge factuur kreeg gepresenteerd. Men ging dit via credit nota's in orde brengen (Meneer, je hoeft niks te betalen... alles komt in orde) en nog steeds krijg ik een factuur + creditnota met de melding ik nog tegoed heb van Proximus, maar blijkbaar is dat onjuist!
Ze hebben toegegeven dat ze gebrekkig zijn in de correcte informatie naar de klant toe en hebben onmiddellijk (een half uurke geduld) mijn 3G netwerk terug geactiveerd.
Mijn excuses voor dit vals bericht
overal hetzelfde liedje als de facturen niet kloppen. Gelukkige is het nog snel goedgekomen. Nog veel plezier met de iPhone
  #52  
Oud 22 October 2009, 11:29
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 36
Send a message via twitter to rumble101
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stijnvw Bekijk bericht
overal hetzelfde liedje als de facturen niet kloppen. Gelukkige is het nog snel goedgekomen. Nog veel plezier met de iPhone
Snel? We zijn ondertussen 2u30 verder nog steeds geen 3G netwerk...
Reageren

Labels
netwerk, probleem, proximus, service


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
BelgiŽ: [Proximus] Mobiel data netwerk probleem gellinckske Overige providers BelgiŽ 3 16 March 2011 16:13
Geen netwerk met Proximus SIM xanadu.dm Overige providers Nederland 12 25 January 2009 19:32
Proximus - Plotseling geen netwerk meer avdlprive Archief 5 14 November 2008 00:13
geen netwerk (proximus) bij 1.1.2 btl 4.6 Baas007 Archief 6 12 February 2008 17:00
BelgiŽ: sms werkt niet op proximus netwerk Anvar Overige providers BelgiŽ 30 4 February 2008 08:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:51.