Wifi Sync In IOS5

Wifi Sync In IOS5 discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik krijg het niet voor elkaar om wifi sync te behouden, Gister deed ie het maar als ik nu itunes open verschijnt me iphone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 October 2011, 19:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2011
Berichten: 5
Standaard Wi-Fi Sync In IOS5

Hallo,
Ik krijg het niet voor elkaar om Wi-Fi sync te behouden,
Gister deed ie het maar als ik nu itunes open verschijnt me iphone niet tenzij ik hem aan de kabel leg.
Ik heb alles geprobeerd maar hij verschijnt maar niet.
Wi-Fi sync is aangevinkt in Itunes.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 October 2011, 19:15
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stunzz Bekijk bericht
Hallo,

Gister deed ie het maar als ik nu itunes open verschijnt me iphone niet tenzij ik
Je zou die kabel eens aan de lader kunnen leggen en de lader dan in het stopcontact steken, dan doet hij het wel.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 22 October 2011, 19:36
» iPhone 8 64GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 592
Send a message via twitter to kokkie44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Je zou die kabel eens aan de lader kunnen leggen en de lader dan in het stopcontact steken, dan doet hij het wel.
Ik blijf het een raar verhaal vinden dat de Iphone met ios 5.0 aan de stroom moet hangen om te kunnen syncen.

Volgens mij is dan het hele verhaal over WI-FI en draadloos gewoon gelul.

Of ik snap het niet, maar dan hoor ik het graag.
__________________
iMac 27" i5 iPhone 8 64gb iPad 3 wi-fi 16gb
  #4  
Oud 22 October 2011, 19:40
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 86
Standaard

je hebt gelijk, het is krom maar zo lokken ze wel mensen
  #5  
Oud 22 October 2011, 19:42
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kokkie44 Bekijk bericht
Volgens mij is dan het hele verhaal over WI-FI en draadloos gewoon gelul.
Het is waarschijnlijk gewoon gelul.

Maar op mijn iPhone lees ik "Automatically sync with iTunes on your computer when your iPhone is plugged in enz.. enz..".

Mischien heeft Apple dat wel gedaan omdat er op dit forum duizenden post staan over hoog batterijverbruik Ik kan mij dat best voorstellen.
  #6  
Oud 22 October 2011, 20:00
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

De iphone en ipad kunnen gewoon draadloos synchen zonder aan het stopcontact te liggen, ik doe dat hier altijd .
Maar soms gebeurt het hier ook wel eens de iphone dat itunes deze nie vind, meestal eens laptop heropstarten en dan ist meestal in orde.
Of itunes eens wegdoen en terug opladen helpt soms ook wel eens.
  #7  
Oud 22 October 2011, 20:16
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2011
Locatie: Lovendegem
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
De iphone en ipad kunnen gewoon draadloos synchen zonder aan het stopcontact te liggen, ik doe dat hier altijd .
Maar soms gebeurt het hier ook wel eens de iphone dat itunes deze nie vind, meestal eens laptop heropstarten en dan ist meestal in orde.
Of itunes eens wegdoen en terug opladen helpt soms ook wel eens.
Inderdaad, hier ook sync zonder het stopcontact. MAAR wel niet automatisch, moet in itunes wel op de synchroniseer button duwen.
  #8  
Oud 22 October 2011, 20:19
» iPhone 8 64GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 592
Send a message via twitter to kokkie44
Standaard

@apotheosis
Ik moet mijn woorden intrekken, want dat doet ie hier dus ook, maar wel beetje stotterend , maar toch....
  #9  
Oud 22 October 2011, 20:36
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pdrke Bekijk bericht
Inderdaad, hier ook sync zonder het stopcontact. MAAR wel niet automatisch, moet in itunes wel op de synchroniseer button duwen.
Synchen kan je idd op 2 manieren doen; oftewel zoals jij zegt in itunes zelf op synchen klikken of via je iphone (lukt perfect hier).

kokkie44ver wat heb je het?
Ik heb gister ook al in andere topics gezegd ik het soms ook voor heb itunes de iphone nie vind en ik heb gezegd de ipad en iphone helemaal niet aan de lader moeten liggen als je wil synchen.
  #10  
Oud 22 October 2011, 20:43
» iPhone 8 64GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 592
Send a message via twitter to kokkie44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht

kokkie44ver wat heb je het?
Ik heb gister ook al in andere topics gezegd ik het soms ook voor heb itunes de iphone nie vind en ik heb gezegd de ipad en iphone helemaal niet aan de lader moeten liggen als je wil synchen.
Over het feit dat ik eerder had gemeld dat het gelul was dat draadloos syncen, maar4 dat het toch lijkt te werken, vandaar dat ik mijn woorden moet intrekken, snap je/
  #11  
Oud 22 October 2011, 20:45
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kokkie44 Bekijk bericht
Over het feit dat ik eerder had gemeld dat het gelul was dat draadloos syncen, maar4 dat het toch lijkt te werken, vandaar dat ik mijn woorden moet intrekken, snap je/
.
Vergissen is nog altijd menselijk.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iOS5 wireless sync click66 iPhone algemeen 14 20 October 2011 07:19
[iOS5] iTunes Wi-Fi Sync DarkMessiah iTunes 16 19 October 2011 16:18
Geen Wi-Fi sync iOS5 beta 2 en iTunes 10.5 beta 2 ThomasJwz iPad algemeen 2 3 July 2011 17:50
Wi-Fi-sync (jailbreak) rickdehoop iTunes 1 14 January 2011 14:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:38.