iphone 4 geen Wi-Fi meer thuisnetwerk?

iphone 4 geen Wi-Fi meer thuisnetwerk? discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) De situatie: - 1x Airport Exptreme - 2x MBPs - 1x ipad1 Wi-Fi - 2x iphones 4 - alles laatste updates - niks gewijzigd aan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 December 2011, 11:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 April 2010
Locatie: GENT
Berichten: 40
Standaard iphone 4 geen Wi-Fi meer thuisnetwerk?

De situatie:
- 1x Airport Exptreme
- 2x MBPs
- 1x ipad1 Wi-Fi
- 2x iphones 4
- alles laatste updates
- niks gewijzigd aan de configuraties (niet fysiek, niet sofwarematig)

en sinds enkele dagen valt de Wi-Fi op onze beide iPhones weg, en gisteren helemaal... Nu helemaal geen Wi-Fi meer ! Op de MBPs, de iPad hebben we wel nog Wi-Fi zonder probleem.

Bij het zoeken op de iPhone, toont hij het Wi-Fi netwerk niet. Zoek manueel en zegt hij: "kan netwerk X niet vinden" Wanneer ik aansluit op een onbeveiligd netwerk in de buurt lukt het wel ()

Ik herhaal, WEL Wi-Fi op de andere apparaten (MBP, iPad), op ons of ander netwerk !

Iemand enig idee waaraan het ligt, en hoe te verhelpen
Heel frusterend temeer ik de iphone dikwijls gebruik als afstandsbediening voor mijn Sonos geluidssysteem...

Ondertussen Airport Extreme hersteld naar fabrieksinstellingen, als nieuw basisstation gerenstalleerd, nieuw netwerk aangemaakt,... zonder succes ! Op alle andere toestellen Wi-Fi maar NIET op de iPHONE 4 , noch deze van mezelf als deze van mijn vrouw ! Dit kan toch niet ?? Systeem vertelt me dat de AE perfect werkt, en dat doet hij ook! Dus ligt het duidelijk bij de 2 iPhones, iemand enig idee ??

Alvast bedankt voor het reddend antwoord !
__________________
MBP unibody 17"/ iPhone 4 32gb / iPad 1 64gb

Laatst gewijzigd door applecool; 28 December 2011 om 20:20. Reden: opgelost
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 December 2011, 12:29
Reckimo's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2011
Locatie: n.v.t.
Berichten: 146
Standaard

Ik heb toevallig ook zo'n probleem gehad, ik heb gewoon de energie stekker uit de internetprovider gehaalt, 10 seconden gewacht en er weer terug in doen. Soort van reboten dus. Heel vaak is bij mij daarmee het probleem verholpen.
  #3  
Oud 26 December 2011, 12:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 April 2010
Locatie: GENT
Berichten: 40
Standaard

Even uitgeprobeerd, doch probleem is NIET verholpen
  #4  
Oud 26 December 2011, 12:32
Reckimo's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2011
Locatie: n.v.t.
Berichten: 146
Standaard

En als je doet: vernieuw lease? dus gegevens van het internet ophalen?
  #5  
Oud 26 December 2011, 12:49
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 April 2010
Locatie: GENT
Berichten: 40
Standaard

je bedoelt DHCP-lease vernieuwen... heb ik gedaan zonder succes !

Nu blijkt de iphone 4 van mijn vrouw wel het netwerk te detecteren, maar "geen verbinding mogelijk met netwerk X" zegt hij... Mijn iphone detecteert het ook en hij vraagt om het wachtwoord (= dus niet dezelfde mededeling als op de iphone van mijn vrouw!) , ik geef het wachtwoord in, en krijg alweer "gee nverbinding mogelijk met..."
  #6  
Oud 26 December 2011, 13:51
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 August 2009
Berichten: 2
Standaard

heb zelfde probleem met mijn 3GS sinds update naar 5.0 daar na met 5.0.1 nog hetzelfde.binnen 1 meter vanaf modem lukt nog wel maar verder weg niet meer
geld ook voor de super accu update dit wordt maar steeds als update argument
gebruikt maar werkt na tig update's nog steeds als daarvoor NIET DUS !!!
  #7  
Oud 26 December 2011, 20:47
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2011
Berichten: 9
Standaard

heb dit probleem ook met de Wi-Fi thuis en ergens anders werkt het wel. heb dit probleem nu al 2 weken zou aan de software 5.0.1 liggen
  #8  
Oud 26 December 2011, 22:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 April 2010
Locatie: GENT
Berichten: 40
Standaard

kan bijna niet anders... is zowat 14 geleden begonnen toen ik de update 5.0.1 genstalleerd heb net voor een vertrek naar het buitenland, maar pas echt gemerkt toen ik terug thuis was gezien ik hier mijn iphone soms gebruik om mijn Sonos te bedienen... en toen viel het natuurlijk op dat ik geen Wi-Fi meer had op de iphone, wel op de ipad... blijft vreemd ! en onopgelost !

Iemand verder enig idee ?? hoe dit op te lossen ??
  #9  
Oud 28 December 2011, 20:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 April 2010
Locatie: GENT
Berichten: 40
Standaard

is OPGELOST ! bij Airport configuratie app => "radiokanaal kiezen" => op "handmatig" gezet => gekozen voor kanaal 7 en... is OPGELOST !

Ik hoop dat iemand met gelijkaardig probleem er iets van opsteekt !
  #10  
Oud 4 January 2012, 23:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 January 2011
Berichten: 2
Standaard

waar vind ik die airport configuratie app ? ik heb nl hetzelfde probleem.

Alvast bedankt.
  #11  
Oud 5 February 2012, 14:23
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2009
Locatie: Flevoland
Berichten: 7
Send a message via twitter to Gubbels
Standaard Inderdaad, goede oplossing! Bedankt!

Ik had inderdaad hetzelfde probleem. Radiokanaal inderdaad 'handmatig' instellen, probleem opgelost. Ik ben wel benieuwd hoe dit nu mogelijk is......!
  #12  
Oud 5 May 2012, 21:46
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2012
Berichten: 1
Standaard

Na vakantie waar ik overal verbinding heb gekregen lukt het me nu thuis niet
de gebruikelijke verbinding met thuisnetwerk te krijgen: iphone vraagt telkens: selecteer draadloos netwerk en na invoeren ww volgt er melding geen verbinding mogelijk.
Voorheen nooit problemen gehad. Wie weet oplossing?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: geen Wi-Fi op thuisnetwerk maar overal elders... WEL klaasdebus Wi-Fi 8 20 October 2011 23:10
Wi-Fi neemt over van 3G behalve thuisnetwerk! el_vinio Wi-Fi 11 28 June 2010 19:10
Wi-Fi thuisnetwerk werkt niet! Ironis Wi-Fi 3 12 July 2008 12:33
geen internet meer en kan geen sources meer updaten jeroenrd Overige providers Nederland 1 14 February 2008 16:43
HELP: Geen emails kunnen versturen - KPN thuisnetwerk Rudy KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 16 November 2007 20:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:06.