Airport express

Airport express discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Freeltd Zou deze wat zijn? Let me google that for you...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 11 November 2013, 22:19
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Freeltd Bekijk bericht
Zou deze wat zijn?
Let me google that for you
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 11 November 2013, 22:20
cln cln is offline
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2013
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Freeltd Bekijk bericht
Ik koop niet snel occasie. Slechte gewoonte van me
'k heb een keer die fout gemaakt. Is me niet goed bekomen. Doe ik dus ook niet snel meer.
  #23  
Oud 12 November 2013, 06:51
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2012
Locatie: Kortenberg
Berichten: 483
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Het ging me nog niet zo direct over de kwaliteit en reviews. Maar al de dingen die je opnoemde ken ik niets van en vroeg me af of deze dan voldeed.
  #24  
Oud 12 November 2013, 12:33
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 August 2010
Locatie: Leuven -Belgie
Berichten: 70
Standaard

Gebruik naar alle tevredenheid de Linksys EA4500.
Had vroeger een ouder model van Linksys waarbij verbindingen regelmatig wegvielen.
Na deze door de EA4500 vervangen te hebben draait werkelijk alles als een zonnetje.
Gebruik iPhone5, iPad3, iPad Mini, Macbook Pro en Win PC.
Aanrader, als je niet met de Apple Extreme zou werken.
  #25  
Oud 27 August 2014, 12:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2014
Berichten: 2
Standaard

Graag wil ik het volgende weten.

Ik heb een kpn experia box met daaraan een Express en op de 1e verdieping een TC nu wil ik de Express op DHCP / NAT zetten en geeft ie aan dubbel gebruik van NAT. Wi-Fi op router uitgezet maar nog steeds het probleem. Nu wil ik hem op DHCP zetten maar nu moet ik een DNS Servers ingeven. Het is allemaal nieuw dus hoop dat ik hier wat wijzer wordt.

Gr
  #26  
Oud 27 August 2014, 16:32
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Je moet die Airport Express in brugmodus (bridged router) instellen. De Experiabox zorgt dan voor DHCP/NAT/DNS.
  #27  
Oud 12 October 2014, 12:14
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.268
Standaard Krijg het niet werkend...

Experiabox, Airport Extreme, Airport Express.

Mijn eigen Wi-Fi netwerkje raakte wat vol: airco, thermostaat, HomeWizard, 4 laptops, 2 iPhones, 2 iPads, Atv, Smart Tv, weerstation, repeater.

Vandaar mijn gedachte om alle iDevices een eigen 5 GHz netwerk te gunnen. A-Extreme geplaatst, werkt als een zonnetje. Op de bovenverdieping onvoldoende bereik, vandaar een repeater. Die heb ik vervangen door een A-Express. Daar gaat het fout. Als ik die via ethernet aansluit (brugmodus, DHCP aan, netwerk uitbreiden aan) dan valt de internetverbinding weg. Zonder die kabel lijkt het te werken. Kan dat? Is het dan een repeater geworden?
Wat doe ik niet goed?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg image.jpg‎ (18,7 KB, 7x gelezen)
  #28  
Oud 14 October 2014, 10:43
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.268
Standaard

Jammer dat er geen goeroe is die zich geroepen voelt...
Ik heb nu volgens de plaatjes in de instructie even een hele lange ethernetkabel gelegd van de WAN-uit van de A-Express naar een ethernetpoort van de A-Extreme. Resultaat: onmiddellijk valt de internetverbinding weg (oranje bolletje in AirPort app, beide bolletjes van de AirPort hardware groen).
De situatie die wel blijft werken is: A-Express draadloos naar A-Extreme en die via WAN-uit naar ethernetpoort van Experiabox V8. Maar ik lees overal dat bekabeld meer snelheid biedt.
Is dit een DHCP-probleem?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Airport express Hans Nuenen iPhone accessoires en onderdelen 4 13 January 2013 14:50
Muziek: Airport Express Vs. AppleTV Joeri75 Muziek, foto & video 9 3 December 2012 17:22
Muziek: Airport express astramen Muziek, foto & video 7 11 October 2011 08:54
Apple airport express toontje iPhone algemeen 4 6 February 2011 15:58
Airport express astramen iPhone algemeen 0 2 September 2010 17:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:18.