//

Wifi probleem

Wifi probleem discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb hier twee Iphones in huis; eentje van mijn vriendin met de versie 1.1.4 die perfect werkt met wifi.(2g 8gb) Nu wilde ik ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-11-08, 20:38
rjmeijer1973 rjmeijer1973 is offline
• iOS 7.1
• 7.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 72
Unhappy Wi-Fi probleem

Ik heb hier twee Iphones in huis; eentje van mijn vriendin met de versie 1.1.4 die perfect werkt met Wi-Fi.(2g 8gb)

Nu wilde ik ook graag een Iphone en heb deze laten unlocken. Versie 2.1 staat erop(ook een 2g 8gb) maar ik kan de updates van Cydia niet binnenhalen. Ik heb me aangemeld bij mijn eigen wireless network en deze wordt af en toe wel en soms ook weer niet gezien.Ik neem aan dat als er een rondje ipv een paar streepjes de ontvangst niet goed is....

als ik ga zoeken in de Wi-Fi lijst dan zie ik het netwerk wel staan en als ik erop klik dan ziet de iphone het netwerk wel maar als ik weer terug ga dan is het 9 van de tien keer weer weg. Het lijkt wel of de iphone steeds het netwerk eruit gooit en dan weer aanmeldt.

als ik trouwens naar Safari ga en zoek een site dan wordt m'n open rondje een dicht blauw rondje. wat betekend dit??

weet iemand hoe ik dit probleem kan verhelpen en of dit wel te verhelpen is.

Laatst gewijzigd door rjmeijer1973; 02-11-08 om 20:40.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 03-11-08, 17:52
<Jé®0èN> <Jé®0èN> is offline
• iOS 2.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: dordrecht
Berichten: 3
Stuur een bericht via MSN naar <Jé®0èN>
Standaard

Ik heb hetzelfde, wordt er helemaal gek van...
ik had ergens gelezen dat het misschien door een eerdere jailbreak is gekomen, ik heb nog nergens een oplossing voor dit probleem gelezen, wie helpt ons!??
  #3  
Oud 03-11-08, 18:13
slodo slodo is offline
• iOS
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 1.027
Standaard

ga naar instellingen-algemeen-stel opnieuw in-herstel netwerk instellingen.
ik denk dat dit wel gaat helpen
  #4  
Oud 03-11-08, 18:19
rjmeijer1973 rjmeijer1973 is offline
• iOS 7.1
• 7.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 72
Standaard

nee helaas werkt dit niet. had dit algeprobeerd en nogmaals uitgevoerd maar......helaas :-(

weet iemand misschien waar dit aan kan liggen en of dit uberhaupt te verhelpen is?
  #5  
Oud 03-11-08, 18:25
Undertaxxx's schermafbeelding
Undertaxxx Undertaxxx is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 7.0.4
• 7.0.4
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: België (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.208
Standaard

Welke beveiliging heb je op dat draadloze netwerk ? Lijkt wel of je één of andere beveiliging (ascii, wep, wpa, wpa2, enz) gebruikt die niet helemaal correct werkt met de iphone software. Probeer eens even je draadloze router te herstellen naar fabriekinstellingen (achteraan knopje met pen indrukken). Daarna even proberen of je iphone de Wi-Fi wel kan gebruiken zonder beveiligd netwerk. Maar als je vriendin haar iphone wel perfect werkt lijkt het me eerder een probleem van je iphone zelf.
  #6  
Oud 03-11-08, 18:57
rjmeijer1973 rjmeijer1973 is offline
• iOS 7.1
• 7.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 72
Standaard

ik heb een wep beveiliging(26 karakters) op m'n Wi-Fi zitten. kan het zijn dat 2.1 minder goed werkt dan 1.1.4? en kan ik dit eventueel ook downgraden?

ik zal toch niet de enige zijn met dit probleem?

als ik trouwens naar Safari ga en zoek een site dan wordt m'n open rondje een dicht blauw rondje. wat betekend dit??

Laatst gewijzigd door rjmeijer1973; 03-11-08 om 19:03.
  #7  
Oud 03-11-08, 21:54
<Jé®0èN> <Jé®0èN> is offline
• iOS 2.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: dordrecht
Berichten: 3
Stuur een bericht via MSN naar <Jé®0èN>
Standaard

Volgens mij is dat het ook niet want, bij andere routers heb ik hetzelfde probleem...
  #8  
Oud 03-11-08, 22:02
rjmeijer1973 rjmeijer1973 is offline
• iOS 7.1
• 7.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 72
Standaard

zou het aan de firmware liggen? en zo ja, kan je nog downgraden naar een lagere versie?
  #9  
Oud 04-11-08, 07:27
Yash100 Yash100 is offline
• iOS 6.1
• 7.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 114
Standaard

Ik heb rond en in het thuis van me Wi-Fi ,maar hij springt na 10 minuten of na rebooten gewoon op 3G. Hoe kan ik dit veranderen?
  #10  
Oud 04-11-08, 17:27
rjmeijer1973 rjmeijer1973 is offline
• iOS 7.1
• 7.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 72
Standaard

ik geloof niet dat iemand hierbij kan helpen. kan er geen eenduidig of zelfs geen antwoord op vinden cq krijgen.

denk gewoon bad luck; ihones zijn soms gewoon niet goed gemaakt
  #11  
Oud 11-11-08, 18:17
mennoklein mennoklein is offline
• iOS 6.1.3
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: uitgeest
Berichten: 1
Standaard Wi-Fi probleem

<P>Ik heb hetzelfde gehad en het opgelost door als DNS neer te zetten 208.67.222.222 en dan je ip adres statisch zetten. Dit alles onder instellingen / Wi-Fi netwerken dan het veld met ip adres subnetmask etcetera. </P>
<P>Succes</P>
  #12  
Oud 11-11-08, 18:44
influence's schermafbeelding
influence influence is offline
• iOS 5.0.1
• 4.3.3
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2008
Locatie: Brugge
Berichten: 26
Standaard

Heb dit ook vaak, normaal reset ik dan mijn netwerk instellingen, dan reset ik mijn router, als dit niet werkt dan laat ik hem gewoon een nachtje liggen, dan werkt het terug.

Raar maar waar (;
succes
__________________
iPhone 3G Belgie 16GB -> FW2.2.1 -> Jailbroken (; / Macbook PRO /
  #13  
Oud 11-11-08, 22:26
Frenzie Frenzie is offline
• iOS 4.3.3
• 4.3.3
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yash100 Bekijk bericht
Ik heb rond en in het thuis van me Wi-Fi ,maar hij springt na 10 minuten of na rebooten gewoon op 3G. Hoe kan ik dit veranderen?
Ik kon eerst probleemloos werken met 3G en mijn wireless router.

Nadat ik begon te werken met PdaNet (intussen was mijn Iphone jailbreaked) bleek ik geen verbinding te kunnen maken met mijn wireless router.

Nog ergelijker: mijn 3G verbinding begon steeds uit vallen nadat ik bijvoorbeeld iNetwork Test opstartte.

Intussen weet ik dat ik gelukkkig weer probleemloos met 3G kan werken als ik Wi-Fi uitschakel.

En ...ik kan nog steeds prima werken met PdaNet op mijn EeePc


Nu nog proberen mijn Wi-Fi-router verbinding weer werkend te krijgen.

Laatst gewijzigd door Frenzie; 11-11-08 om 22:50.
  #14  
Oud 12-11-08, 21:29
Destiny's schermafbeelding
Destiny Destiny is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 5.1.1
• 5.1.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Verplaatst naar Wi-Fi.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi probleem (?) biggidibc iPad algemeen 0 31-08-10 20:57
Wi-Fi probleem Joey_iPhone Wi-Fi 0 27-04-10 23:05
iTunes Wi-Fi music store probleem en sms app probleem bart2jes Wi-Fi 0 24-06-09 22:11
Wi-Fi probleem op FW 3.0 casperk Wi-Fi 24 23-06-09 13:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:27.