wifi verbinding laten onthouden

wifi verbinding laten onthouden discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik heb thuis een wifi verbinding met me iPhone, me iPhone onthoud de verbinding alleen niet :s Iedere keer als ik m uit stand-by ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 August 2009, 14:37
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard Wi-Fi verbinding laten onthouden

Hoi,
Ik heb thuis een Wi-Fi verbinding met me iPhone, me iPhone onthoud de verbinding alleen niet :s Iedere keer als ik m uit stand-by haalt, moet ik opnieuw naar instellingen.....
Dit waarschijnlijk omdat ik me router niet laat broadcasten...
Maar kan je dit niet ergens instellen op de iphone zodat die wel die verbinding onthoud???
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 August 2009, 15:54
ℜuben's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2009
Berichten: 214
Standaard

Geen ervaring met verborgen netwerken op de iPhone, maar wellicht als je "Vraag om verbinding" uit zet? Ik neem aan dat de iPhone anders zelf naar andere netwerken gaat zoeken. Als je dat al uit hebt staan zou ik het ook niet weten.
  #3  
Oud 30 August 2009, 16:31
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 12 November 2008
Locatie: Omgeving Tilburg / Breda
Berichten: 43
Standaard

Ik heb mijn netwerk thuis ook niet op broadcast staan, maar mijn iPhone
(en daarvoor mijn iPod touch) vindt iedere keer feilloos het netwerk.
Bij mij staat "Vraag om Verbinding" overigens AAN.

Heb je ook al een keer geprobeerd om het netwerk te "vergeten"
met de knop in je settings en dan opnieuw te koppelen???
  #4  
Oud 30 August 2009, 17:21
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

hmmm nja bij mij pak die m niet zelf op, alleen als ik m weer laat broadcasten...
Ik hem een Tele2 Modem.]
Met WPA2 key, en een macfilter erop.

Vraag om verbinding staat aan bij mij.
maar das alleen maar om te voorkomen dat die niet ongevraagd met een open netwerk verbind...
  #5  
Oud 30 August 2009, 17:28
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 12 November 2008
Locatie: Omgeving Tilburg / Breda
Berichten: 43
Standaard

Mag ik vragen waarom je broadcast uit wilt hebben als je toch met MAC-
filtering werkt? Zelfs als iemand jouw inlogcode weet, maar niet in de
Accesslist staat komt 'ie nog steeds niet op je netwerk...

Ik heb een Speedtouch-modemrouter en heb daarin geen ACL-
opties weten te ontdekken, vandaar dan broadcast uit staat...
  #6  
Oud 30 August 2009, 18:04
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Ik denk niet dat de combinatie van verborgen netwerk, WPA2 en MAC-filter het probleem is. Ik heb dat ook en dat werkt perfect. Hoef nooit iets opnieuw in te vullen.

Ik heb wel een andere router, wellicht zit hem daar het probleem.
Wat je zou kunnen doen is de router eens uitzetten (van de stroom halen) voor een halve minuut en daarna weer aan doen.

Werkt ook dat niet, dan kun je de netwerkinstellingen opnieuw instellen van de iPhone: Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in/Herstel netwerkinstellingen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #7  
Oud 30 August 2009, 19:05
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Ik heb broadcasten uitstaan, gewoon voor extra veiligheid

Ow ik heb ook me channel op automatisch staan, zo heb ik betere Wi-Fi op me iphone..Zal het daaraan kunnen liggen?
  #8  
Oud 31 August 2009, 08:34
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Staat hier ook op automatisch, en ook dat werkt hier probleemloos. Mijn tips al geprobeerd?
  #9  
Oud 31 August 2009, 10:36
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

herstel netwerkinstellingen heb ik nog niet gprobeerd moet ik zeggen, dat zou ik nog eens kunnen doen
Ga ik vanavond proberen nog dan
Laat m nu broadcasten mja ik vind dat toch niet zo'n veilig idee, ookal heb ik een macfilter en een goede key Weet niet wat die kckers tegenwoordig allemaal kunnen.
Alhoewel...Je met bepaalde apps op de iphone, OOK gewoon de verborgen netwerken te zien krijgt :s ERG gaar
Zag ineens me eigen netwerk ertussen staan....
  #10  
Oud 19 December 2009, 23:37
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 2
Standaard

Quote:"Werkt ook dat niet, dan kun je de netwerkinstellingen opnieuw instellen van de iPhone: Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in/Herstel netwerkinstellingen."
De netwerk reset lost dit probleem op. thnx.
  #11  
Oud 20 December 2009, 01:16
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.977
Standaard

Net omdat er volop software is die je SSID/netwerk ook ziet als je die niet uitzendt, is niet uitzenden nauwelijks nog als een zinvolle beveiling te zien. Ik zou hem gewoon aanzetten, maar wel zorgen dat die SSID nietszeggend is (niet de locatie of het merk router verklapt).
  #12  
Oud 20 December 2009, 12:40
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 2
Standaard

Waar, maar je valt minder op.Het routermerk wordt gezien in Wi-Fizoekers en wep,wpa zijn kraakbaar als je geduld hebt. Een vpn tutorial in iphoneclub?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi chip 3g laten vervangen. Loekieloek Wi-Fi 19 28 April 2012 22:10
Wi-Fi verbinding Rud Wi-Fi 3 29 June 2011 15:28
Wi-Fi verbinding Thatsme iPad algemeen 12 2 September 2010 11:42
Wi-Fi verbinding laten loggen Shorty007 iPhone Apps 0 5 August 2009 14:34
Kost het wat om Wi-Fi te laten draaien? Elszy Archief 16 22 February 2008 21:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:51.