Kosten

Kosten discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door azt33 Als je niks hebt ingevuld bij EDGE, dan kan je sowieso niet op Internet via EDGE/GPRS. Weet je zeker dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 3 April 2008, 19:40
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door azt33 Bekijk bericht
Als je niks hebt ingevuld bij EDGE, dan kan je sowieso niet op Internet via EDGE/GPRS. Weet je zeker dat je betaald als je via Wi-Fi internet? Staat het op je rekening of iets dergelijks?

bij hi dus blijkbaar wel en daarom heb ik nu een rekening van 400 terwijl ik dacht dat ik via Wi-Fi op internet zat omdat ik daar dus helemaal niets ingevuld heb.
ik wil alleen mensen die dus ook hi hebben waarschuwen dat ook als je niets bij edge in hebt gevuld ed hi je toch verbind met gprs en je zo een rekening krijgt waar je van schrikt
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 3 April 2008, 21:34
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

ik heb mij ook eens verslikt in mijn eerste rekening... 320 Euro
tja, ik heb mij bij mobistar dan maar een extra pakket aangekocht per maand, daar kan ik 100 mb mee verbruiken en je kan perfect zien bij 'gebruik' wat je edge netwerkgegevens zijn, alleen als je alles terug instelt noteer dan wat je op die periode verbruikt hebt
  #23  
Oud 4 April 2008, 00:24
sNicker's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: In de buurt van Arnhem
Berichten: 124
Standaard

Kun je bij KPN en/of Hi niet aanvragen dat ze je GPRS uitzetten?
  #24  
Oud 4 April 2008, 09:40
didiersergei's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 February 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 24
Standaard

nee kan je niet aanvragen bij HI, wou ik ook doen, maar lukte niet. Wat je wel kan doen is bossprefs installeren, zorgen dat alles uitstaat, dus gprs en edge... ik heb geen hoge rekenening meer
__________________
Apple rules
  #25  
Oud 5 April 2008, 12:56
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Berichten: 34
Standaard

Heb ondertussen al allemaal uitgetest(ben wel van belgie) en heb base en betaal 10 euro voor 200mb en dat verbruikt bijna niets via zo'n abbo en via EDGE werken.Ik heb liever dan een beetje trager vooruit gaan dan vlug vooruit gaan en je blauw betalen zoals bij proximus het geval is.
Wil maar zeggen;ik heb met base geen probleem;afsluiten van het internet met mijn iphone doe ik gewoon door op die ene grote knop te duwen vanonderen op de iphone zodat je terug al die icoontjes ziet.Ik denk ook dat ik vooral alleen maar verbruik telkens ik terug een site of pagina download en dat verbruikt bijna nietske.
Via EDGE kan je dus zeer veel en lang internetten en afsluiten is dus zeer makkelijk en moet je geen schrik hebben + als je wil zien via je iphone hoeveel je verbruikt hebt dan kan je dit zien als je instellingen neemt en dan verbruik neemt.
  #26  
Oud 6 April 2008, 12:21
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Ik heb VOdafone, daar staat EDGE & Wi-fi aan maar hij gaat bij mij automatisch op de Wi-Fi omdat hij zegt dat hij niet kan verbinden met EDGE.. dat scheelt dus wel kosten
__________________
iPod Touch 4G 32GB White | Live each day as it would be your last
  #27  
Oud 6 April 2008, 17:36
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 273
Standaard

Download Bossprefs via de installer en schakel je GPRS of EDGE maar uit
__________________
1.1.2 OTB > 1.1.4 | 04.04.05_G @ 4.6 <3 Bootneuter
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3G - kosten miicker iPhone algemeen 3 7 January 2011 20:51
Internet Kosten Thabomb Archief 2 22 September 2009 22:45
Kosten iphone Dreamliner Archief 1 11 June 2008 13:31
extra kosten wanted Archief 5 30 May 2008 21:47
Kosten? steve Overige providers Nederland 11 28 December 2007 13:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:49.