Wifi probleem

Wifi probleem discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb sinds een aantal dagen de iphone 3Gs 16gb. Ik heb mooi verbinding met mijn draadloze router in huis, maar soms valt de wifi ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 November 2009, 16:29
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2009
Berichten: 4
Standaard Wi-Fi probleem

Ik heb sinds een aantal dagen de iphone 3Gs 16gb.

Ik heb mooi verbinding met mijn draadloze router in huis, maar soms valt de Wi-Fi verbinding weg.

Nja hij valt niet weg, hij staat immers gewoon bij de Wi-Fi netwerken als verbonden maar toch krijg ik geen internet.

Wanneer ik de netwerk instellingen herstel dan werkt het gewoon.

totdat hij het ineeens weer niet doet.

Weet iemand wat dit kan zijn en hoe ik het oplos?

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 November 2009, 16:40
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Check even hoe lang je DHCP lease is in je routerinstellingen
  #3  
Oud 9 November 2009, 16:50
OiP's schermafbeelding
OiP OiP is offline
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Brugge
Berichten: 257
Send a message via twitter to OiP
Standaard

Router resetten does the trick. Althans bij mij
  #4  
Oud 9 November 2009, 16:51
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2009
Berichten: 4
Standaard

thanx.
Had de router al tig keer gereset. Ook gewisseld van WEP naar WPA etc... blijft hetzelfde.
Kan het door de laptop komen? Al hebben ze gewoon allebei een ander ip 192.168.1.10 en 192.168.1.11
Ik heb even alle instellingen doorgelopen van de router (sitecom WL-122v2)

Het enige wat ik vind van DHCP is onder LAN settings:

DHCP Server : Disabled
DHCP Address 192,168,1,100 - 192,168,1,200


Voor de rest vind ik helemaal niets waar DHCP bij staat?

Laatst gewijzigd door Mindhunter; 9 November 2009 om 16:58.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi probleem (?) biggidibc iPad algemeen 0 31 August 2010 20:57
Wi-Fi probleem Joey_iPhone Wi-Fi 0 27 April 2010 23:05
iTunes Wi-Fi music store probleem en sms app probleem bart2jes Wi-Fi 0 24 June 2009 22:11
Wi-Fi probleem op FW 3.0 casperk Wi-Fi 24 23 June 2009 13:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:39.