Connecteer iPhone naar laptop met Wifi

Connecteer iPhone naar laptop met Wifi discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik weet niet of dat mogelijk is, of je je iPhone rechtstreeks met je laptop met Wifi kan verbinden? Dit zou handig zijn voor applicaties ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27-02-08, 17:15
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Vlaams-Brabant, Belgi
Berichten: 144
Standaard Connecteer iPhone naar laptop met Wi-Fi

Ik weet niet of dat mogelijk is, of je je iPhone rechtstreeks met je laptop met Wi-Fi kan verbinden?
Dit zou handig zijn voor applicaties als signal en touchpad.
Bijvoorbeeld voor een presentatie te geven waar geen draadloos netwerk is.

Zelf denk ik dat het niet mogelijk is maar ik wil dit zeker weten.
Dit zou echt wel zalig zijn moest dat werken.
Met bluetooth zou het wrs wel werken moest Apple het toelaten.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27-02-08, 17:21
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver
Standaard

kan je gebruiken als muis Touchpad for iPhone
presentaties zal ook wel lukken met remote buddy Products > Remote Buddy > Overview // IOSPIRIT - fueling creative minds worldwide ..
  #3  
Oud 27-02-08, 17:27
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 2.029
Standaard

Jep dat kan als moet je even een ad-hock verbinding maken... Echter heeft mijn iPhone problemen met adhock aangezien hij dan via gprs data wil binnenhalen aangezien hij zoekt naar internet connectie

Greetz, Stiruam
  #4  
Oud 27-02-08, 17:32
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Vlaams-Brabant, Belgi
Berichten: 144
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stiruam Bekijk bericht
Jep dat kan als moet je even een ad-hock verbinding maken... Echter heeft mijn iPhone problemen met adhock aangezien hij dan via gprs data wil binnenhalen aangezien hij zoekt naar internet connectie

Greetz, Stiruam
(touchpad heb ik al en werkt perfect)

hoe maak ik zo'n adhock met windows?
  #5  
Oud 27-02-08, 17:35
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

https://forum.iculture.nl/f18/i...ess-point.html

Dit topic gaat over verbinding met een macbook, maar misschien heb je er iets aan?

Het is trouwens adhoc.. dat zoekt makkelijker
  #6  
Oud 02-03-08, 17:19
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 16
Standaard

007, ik zou graag willen weten of het jou is gelukt met je ad hoc verbinding. Ik heb er eentje tot stand weten te brengen, maar mijn iPhone herkent hem wel, maar zegt : "unable to connect".

Ik ben benieuwt naar jouw bevindingen.
  #7  
Oud 05-03-08, 08:45
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver
Standaard

hier een ad-hoc beschrijving hoe je het kan doen
http://www.zdziarski.com/papers/tethering.txt
  #8  
Oud 05-03-08, 18:18
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 16
Standaard

Het probleem is inmiddels verholpen, MAC adres in de filter van de router gezet...
  #9  
Oud 05-03-08, 18:23
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Vlaams-Brabant, Belgi
Berichten: 144
Standaard

ikzelf heb het nog niet kunnen proberen

mac adres in de filter van de router? is het niet de bedoeling met zo'n adhoc om zonder router te kunnen werken
  #10  
Oud 05-03-08, 18:41
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 16
Standaard

Het internet hier gaat naar 1 pc, daaruit gaat het het lichtnet in. Ik heb hier in een ander gebouw, internet uit het stopcontact. Ik heb het ad hoc netwerk vanuit mijn laptop hier. Maar alles wat het internet op wil, gaat wel alsnog via de router die bij het modem zit op de base pc..
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi van je iphone doorlinken naar laptop lilquincey Jailbreak apps en thema's 5 25-11-10 18:04
Belgi: Wanneer connecteer je naar internet? Matthias001 Overige providers Belgi 23 19-02-10 23:20
Wi-Fi verbinding laptop opzetten via de iPhone?? [email protected] Wi-Fi 5 12-09-08 20:53
Wi-Fi laptop en Iphone Fitz Wi-Fi 6 25-04-08 00:07
Internet op laptop via de iphone(Wi-Fi) laurensxeon Wi-Fi 3 27-03-08 22:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:53.