T-mobile internet buitenland

T-mobile internet buitenland discussie in Internet in buitenland (roaming) forum; ( verdwijnt na registratie ) Net voor een reisje naar Kreta kreeg ik mijn 16g binnen dus gelijk meegenomen en nog even "grenzeloos" ingesteld om de kosten een beetje binnen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Internet in buitenland (roaming)
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 September 2008, 17:34
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Berichten: 9
Standaard T-mobile internet buitenland

Net voor een reisje naar Kreta kreeg ik mijn 16g binnen dus gelijk meegenomen en nog even "grenzeloos" ingesteld om de kosten een beetje binnen de perken te houden. Op Kreta een weekje mail opgehaald, kwartiertje per dag gesurfd en 3x een fotootje verstuurd. Schrok toch nog van de kosten (71,57 en het verbruik (43600 kb I Met G3 kan het dus hard gaan hoewel er regelmatig alleen gprs was!

Laatst gewijzigd door hjalmar; 20 September 2008 om 17:44.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 September 2008, 17:42
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

In het buitenland zijn de kosten inderdaad duur als je Internet gebruikt. Beste is om Dataroaming uit te zetten (Instellingen/Algemeen/Netwerk/).

Maar hierover is al genoeg geschreven op dit forum.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 20 September 2008, 17:52
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Berichten: 9
Standaard

Heb ik gedaan als internet niet gebruikt werd ..
  #4  
Oud 22 September 2008, 13:30
» iPhone US 16GB  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Berichten: 9
Standaard

ik sms nu erg veel naar het buitenland, als je je abbo op grenzeloos zet valt dat dan binnen je bundel? En waar kan je dit instellen?
  #5  
Oud 22 September 2008, 20:13
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Berichten: 9
Standaard

helpdesk t-mobile maar het is voor in het buitenland bellen en internet met vaste prijzen!
  #6  
Oud 23 September 2008, 19:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Berichten: 184
Standaard

doe jij je mail automatisch ophalen dan moet je nog blij zijn met 71 euro
  #7  
Oud 23 September 2008, 19:36
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Berichten: 9
Standaard

Neeeeh. Af en toe aan en uit!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
T-Mobile Internet Buitenland 2,- per dag pposthoorn T-Mobile 6 19 May 2011 07:11
Internet buitenland wiljan01 Internet in buitenland (roaming) 1 8 October 2010 20:57
Buitenland, T-Mobile internet MichaelJ T-Mobile 0 11 September 2009 19:37
internet buitenland amirck Internet in buitenland (roaming) 5 24 February 2009 21:01
Internet in buitenland clicphone Archief 1 25 January 2009 23:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:24.