Data roamen in buitenland met KPN

Data roamen in buitenland met KPN discussie in Internet in buitenland (roaming) forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb dan wel een 3Gs, maar je kan deze instellingen wijzigen/instellen door in het MENU INSTELLINGEN naar ALGEMEEN te gaan, dan naar NETWERK en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Internet in buitenland (roaming)
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 5 July 2010, 17:00
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 April 2008
Berichten: 66
Standaard

Ik heb dan wel een 3Gs, maar je kan deze instellingen wijzigen/instellen door in het MENU INSTELLINGEN naar ALGEMEEN te gaan, dan naar NETWERK en dan daar weer kiezen voor MOBIEL DATANETWERK.
Zo heb ik het toen gedaan en zo liep het uiteindelijk als een zonnetje
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 5 August 2010, 21:07
» iPhone 6s Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Locatie: hoofdstad
Berichten: 262
Send a message via twitter to paulT
Standaard

Jullie hebben problemen dat je wel verbinding hebt.
Ik heb het tegenovergestelde.
Ik krijg met men telfort abo GEEN data verbinding.
Zowel in fr. als in espagne.
Weet iemand waar dat aan kan liggen.
Als ik verbinding probeer te maken dan zegt ie geen data abo.
Terwijl ik gewoon een dat abo heb die in NL wel werkt.
Graag suggesties.
  #23  
Oud 11 August 2010, 23:11
» iPhone 6s Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Locatie: hoofdstad
Berichten: 262
Send a message via twitter to paulT
Standaard GEVONDEN

Het volgende instellen >>>
APN: internet
USER: telfort
WW: telfort

En dan doet ie het.
Loop ik nu 4 weken naar te zoeken.
Dus bij instelling algemeen netwerk de gegevens van je provider invullen en hoppa, je krijgt vanzelf een hoge rekening als je de data aan laat staan.
Prettige vakantie!
  #24  
Oud 12 August 2010, 09:52
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 270
Send a message via twitter to Leonk
Standaard

staat je data roaming switch wel aan?
  #25  
Oud 12 August 2010, 21:34
» iPhone 6s Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Locatie: hoofdstad
Berichten: 262
Send a message via twitter to paulT
Standaard

Ja. Maar de apn user en ww was niet ingevuld.
  #26  
Oud 14 August 2010, 02:33
» iPhone 6s Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Locatie: hoofdstad
Berichten: 262
Send a message via twitter to paulT
Standaard

Gelijk er mee gestopt.
Na 10 MB!!!!!!! was de limiet voor datagebruik in het buitenland op.
Dus 1MB kost €5,00 euro.
Een klein beetje email en een beetje internet...en weg 50 euro.
Hoe wordt je legaal bestolen...Wat een scho@@!!%$^@@#!!!!!!
  #27  
Oud 21 August 2010, 23:18
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Berichten: 1
Standaard Pas Op...! Dataroaming KPN USA

17 dagen USA Iphone 3g alles aan 1e week 150Mb verbruik, kosten 1450 Eur! Totale kosten +3000 Eur. T'is maar dat je het weet.... KPN dus.... Even gebeld ja er staat nu eenmaal dat het tarief USA 12,50 per Mb is!
De inkomsten op verhuur van de Sex lijnen loopt terug dus onze nationale "pimp" moet het eea goed maken denk ik dan maar! Ik geloof dat de OPTA er nu een stokje voor gaat steken.
  #28  
Oud 23 August 2010, 19:32
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.693
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door miklepb Bekijk bericht
17 dagen USA Iphone 3g...
...
Ik geloof dat de OPTA er nu een stokje voor gaat steken.
Nee, die maatregel geldt alleen voor binnen de EU. Vergeet dat maar.
  #29  
Oud 24 September 2010, 16:30
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2010
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door paulT Bekijk bericht
Gelijk er mee gestopt.
Na 10 MB!!!!!!! was de limiet voor datagebruik in het buitenland op.
Dus 1MB kost 5,00 euro.
Een klein beetje email en een beetje internet...en weg 50 euro.
Hoe wordt je legaal bestolen...Wat een scho@@!!%$^@@#!!!!!!
mijn KPN rekening van afgelopen vakantie in Italie: 20 MB voor 50 euro... das 2.50 per MB. enkel wat ge-emaild en op nu.nl de politiek gevolgd...
  #30  
Oud 25 September 2010, 11:00
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 27
Standaard

Ik probeer voor een vriend van me (we zijn in Spanje nu) zijn iPhone 4 (zonder jailbreak) aan de praat te krijgen. Ik heb alle verschillende opties geprobeerd maar niets werkt. Roaming staat (uiteraard) aan. Maar het kan zeker geen kwaad dat het hier nogmaals wordt genoemd. "Internet" en "internet" geprobeerd. Diverse lokale providers geprobeerd. Niets werkt

Gelukkig heb ik zelf Vodafone. Daar werkt alles prima. Ik moest alleen na de laatste update de instellingen nogmaals invoeren. De medewerkers van Vodafone zijn ook behulpzaam en weten waar ze het over hebben. Bij KPN weten ze het niet echt, hoor ik net...
  #31  
Oud 25 September 2010, 14:56
» iPhone 6s Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Locatie: hoofdstad
Berichten: 262
Send a message via twitter to paulT
Standaard

Dat is hetzelfde bij telfort. Omdat zij de iphone niet ondersteunen "doen"ze alsof ze het niet weten.
Normaal gesproken kunnen zij de netwerkinstellingen van hun toestellen opsturen per sms en die kun je dan opslaan.
Je moet even kijken wat de netwerkinstellingen zijn van jouw provider.
Voor telfort moet je het volgende instellen>>
Via >>Algemeen >> Netwerk>> mobiel datanetwerk>>
APN >> internet
Gebruikersnaam >> telfort
wachtwoord >> telfort

Dit moet je dus handmatig invullen.
Kijk even op internet (google) netwerkinstellingen voor jouw provider en voer ze handmatig in.
LET!!! een paar websites en een beetje mail ontvangen : binnen 10 minuten kost het €50,00 zegge VIJFTIG EURO !!!
Na een vakantie van een week ben je zo 1000 euri kwijt!!!
De kosten zijn ongeveer €5,00 per Mb.!!!

Nog wat gevonden via de ZOEKfunctie van dit forum>>

https://forum.iculture.nl/f18/i...nland-kpn.html

Op de KPN site staan voor de G2 en de G3 de antwoorden. KPN helpdesk weet daar zelf overigens niets van.

Bij de iPhone 3G: Instellingen> Algemeen > Netwerk> Mobiel datanetwerk> (Mobiele data, Geavanceerd) Invullen bij

APN: portalmmm.nl
Gebruikersnaam: [leeg laten]
Wachtwoord: [leeg laten]

Met deze instelling werkt mijn iPhone plotseling buiten Nederland (zelfs in de VS)

Correctie op eerdere instellingen!

De instellingen zoals ik eerder door heb gekregen van KPN blijken niet goed te zijn. Daardoor kom je op een andere service ( i-Mode) en zijn de kosten hoger. De dataverkeer kosten tijdens een bezoek aan de VS waren gigantisch. Na 4 telefoontjes met KPN over de rekening bekenden zij dat zij de korting niet in rekening hadden gebracht en stuurden een creditnota van ruim € 200,-- ! Tevens kreeg ik het advies om de instelling te wijzigen in:

APN: Internet
Gebruikersnaam: [leeg laten]
Wachtwoord: [leeg laten]

Let op "Internet" werkt, "internet"werkt niet.

De kosten zijn nu weer normaal.

Laatst gewijzigd door paulT; 25 September 2010 om 15:02.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Data sim buitenland frankx Internet in buitenland (roaming) 2 24 June 2011 13:26
Ontvangst 3GS met kpn in het buitenland mvdkloos KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 6 January 2010 19:50
geen dataverkeer met KPN in buitenland redfoot KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 28 August 2009 15:23
Data abonnement met KPN LuigiStyla KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 7 November 2008 17:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:18.