melding: je hebt geen data abonnement (in buitenland)

melding: je hebt geen data abonnement (in buitenland) discussie in Internet in buitenland (roaming) forum; ( verdwijnt na registratie ) beetje raar dat ik met mijn blackberry bold al die tijd heel de wereld rondreis en overal mijn emails kan binnen halen maar ik nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Internet in buitenland (roaming)
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 May 2009, 21:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard melding: je hebt geen data abonnement (in buitenland)

beetje raar dat ik met mijn blackberry bold al die tijd heel de wereld rondreis en overal mijn emails kan binnen halen

maar ik nu voor het eerst in buitenland ben met mijn iPHone en dat de melding dan komt " je hebt geen data abonnement" en dus kan ik geen emails binnen halen.


wie oh wie weet er iets zinnigs over te vertellen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 May 2009, 22:51
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Lijkt me niet echt een probleem, je kunt dataroaming aanzetten. Deze optie staat standaard uit ivm extra kosten van dataverkeer in het buitenland
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #3  
Oud 2 May 2009, 22:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Lijkt me niet echt een probleem, je kunt dataroaming aanzetten. Deze optie staat standaard uit ivm extra kosten van dataverkeer in het buitenland
ja dat wist ik al maar dat helpt niet..
mijn abonnement is bij KPN
  #4  
Oud 2 May 2009, 22:56
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaimiefanatic Bekijk bericht
ja dat wist ik al maar dat helpt niet..
mijn abonnement is bij KPN
Heb je onderstaande al geprobeerd ?

Operator: - KPN Mobile
GPRS APN: - internet
Username: - {blank}
Password: - {blank}
DNS: - 62.133.126.28, 62.133.126.29

Anders even contact opnemen met kpn, misschien tref je wel iemand die niet gelijk zegt "we ondersteunen de iphone niet"
  #5  
Oud 7 May 2009, 12:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2009
Locatie: Hoornsterzwaag
Berichten: 6
Send a message via twitter to mennonicolai
Standaard KPN Buitenland

De klantenservice van KPN antwoordt inderdaad: we ondersteunen de iPhone niet.

Waar zou ik die DNS gegevens moeten invullen?
  #6  
Oud 7 May 2009, 15:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2009
Locatie: Hoornsterzwaag
Berichten: 6
Send a message via twitter to mennonicolai
Standaard

Oplossing:

Instellingen - Algemeen - Netwerk - Mobiel datanetwerk - Bij APN invullen
portalmmm.nl

Terug naar startscherm. Uitzetten en weer inschakelen.
  #7  
Oud 7 May 2009, 18:23
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Bij mij werkt onderstraande instellingen overal, dus ook in het buitenland. (Let op gegevens zijn hoofdletter gevoelig)
- APN: internet
- Username: KPN
- Password: gprs
  #8  
Oud 9 July 2009, 10:41
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 April 2008
Berichten: 66
Standaard

ik wil ook internet in het buitenland met me iPhone, maar heb geen 3G.. ik heb de zogenaamde 2G. (SW 2.2)
Zijn deze instellingen daar ook voor te gebruiken, of is dit alleen 3G gerelateerd??
Ik kreeg de melding ook zoals eerder in dit topic vermeld
  #9  
Oud 23 March 2010, 16:49
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Bij mij werkt onderstraande instellingen overal, dus ook in het buitenland. (Let op gegevens zijn hoofdletter gevoelig)
- APN: internet
- Username: KPN
- Password: gprs
Was al tijdje op zoek naar de oplossing, maar had nog niet hier gekeken.
Ik ben nu in de VS en bij mij werkt deze oplossing ook. Ik had eerst de andere geprobeerd (APN: portalmmm.nl) maar dat werkte niet.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Data sim buitenland frankx Internet in buitenland (roaming) 2 24 June 2011 14:26
Data roamen in buitenland met KPN jvdvoort Internet in buitenland (roaming) 30 25 September 2010 15:56
Geen EDGE abonnement in het buitenland Pierre Internet in buitenland (roaming) 8 14 August 2010 12:10
mobiele datawerk activeren niet mogelijk:u hebt geen abonnement jasper2G Archief 1 10 August 2009 16:30
Hoe echt geen (data)kosten in buitenland? gls Internet in buitenland (roaming) 6 7 September 2008 22:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:26.