Kan niet bellen met mijn iPhone in Turkije...

Kan niet bellen met mijn iPhone in Turkije... discussie in Internet in buitenland (roaming) forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iedereen. Ik ben momenteel op vakantie in Turkije (Kemer, in de buurt van Antalya). Mijn iPhone 3G kan 3 netwerken vinden: - AVEA - ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Internet in buitenland (roaming)
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14-07-09, 14:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 16
Standaard Kan niet bellen met mijn iPhone in Turkije...

Hallo iedereen.

Ik ben momenteel op vakantie in Turkije (Kemer, in de buurt van Antalya).
Mijn iPhone 3G kan 3 netwerken vinden:
- AVEA
- TR Turkcell
- Vodafone TR

Het jammere is dat geen enkele van de 3 netwerken werkt als ik het selecteer...
steeds de melden: "het geselecteerde mobiele netwerk is niet langer beschikbaar"
en linksbovenaan staat de hele tijd "geen service"

Het is erg vervelend dat ik hier op vakantie niet kan bellen, hopelijk kan iemand hier op het forum me een oplossing voor mijn probleem bezorgen?

Alvast bedankt!!!!

Ik ben in Belgi klant met een abonnement bij Proximus.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16-07-09, 18:23
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.763
Standaard

Tja man,turkije,einde der beschaving

Dat moet zeker gaan wat dat bellen betreft.
  #3  
Oud 17-07-09, 09:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 16
Standaard

De Proximus-sim-kaart van mijn vriendin heeft wel verbinding in mijn iPhone 3G. Mijn sim-kaart heeft geen verbinding in haar Samsung GSM.

Probleem ligt dus bij Proximus. Mijn vriendin heeft zelfs maar gewoon pay and go, ik heb dan een abonnement om altijd en overal te kunnen bellen zonder zorgen maar net ik kan dan niet bellen hier, vreemd...
  #4  
Oud 17-07-09, 10:07
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Standaard

Is het al een oude simkaart.
Heb je vodafone passport geactiveerd?

Ik denk maar even mee, want maakte ooit eens hetzelfde mee, maar dan in Bulgarije.
  #5  
Oud 17-07-09, 18:22
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Standaard

Het probleem is blijkbaar opgelost? Kapotte SIM?
Heb "geen service" met mijn iPhone 3G in Turkije... - InterMactivity Forum
  #6  
Oud 17-07-09, 18:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Denk het niet want in de luchthaven in Belgi kon ik nog prima telefoneren.
Lijkt me dan ook niet echt realistisch dat mijn SIM-kaart het na de vliegtuigreis plots zou begeven hebben.
  #7  
Oud 17-07-09, 18:42
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Standaard

Misschien kan je gewoon niet bellen via Proximus in Turkije..
Want bij Mobile Vikings weet ik dat er landen zijn waar ik niet kan bellen omdat ze daar geen netwerk ondersteunen..
Maar dat is een beetje ver gezocht zeker?
  #8  
Oud 18-07-09, 07:09
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.580
Standaard

In Nederland, bij T-Mobile, kun je de eerste tijd ook niet bellen in het buitenland, tenzij je dat expliciet vraagt. Ik geloof zelfs dat je er voor moet betalen om dat direct aan te zetten. Pas na een stuk of drie rekeningen betaald te hebben gaat dat automatisch. Ik weet niet hoe lang je al bij Proximus zit? Misschien heeft Proximus iets soortgelijks?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: iPhone 3G jailbreak, kan niet meer bellen of sync met iTunes ChickenFool Jailbreak 0 09-10-10 22:30
Kan mijn Iphone 3g met firmware 2.2 niet jailbreaken aswien Archief 1 21-11-08 13:11
Kan alleen nog maar bellen met mijn headset ILIKE iPhone algemeen 5 11-07-08 10:22
HULP ! Iphone kan niet anders bellen dan met +32 Cedric_iphone iPhone algemeen 2 22-05-08 18:45
Kan niet bellen met mijn Iphone 1.1.1 cccarlos98 Unlock [archief] 19 08-01-08 16:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:04.