Iphone 3g ringtones langer dan 30sec?

Iphone 3g ringtones langer dan 30sec? discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste allemaal, Ik had hiervoor een Iphone1 daar kon ik gewoon liedjes langer dan 30seconde als beltoon gebruiken. Nu heb ik een iphone 3g en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 7 September 2008, 19:40
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: amsterdam
Berichten: 7
Question Iphone 3g ringtones langer dan 30sec?

Beste allemaal,

Ik had hiervoor een Iphone1 daar kon ik gewoon liedjes langer dan 30seconde als beltoon gebruiken. Nu heb ik een iphone 3g en daarbij lukt het mij niet meer. Ik heb al op het forum gezocht voor zover ik dat kan, maar ik kom er gewoon echt niet uit. Zou iemand mij alsjeblieft kunnen melden hoe het moet, want ik kom er niet uit,

Zo heb ik het geprobeerd:
Binnen itunes bestand converteren naar aac, vervolgens m4a wijzigen in m4r. Dan in de map beltonen, maar verschijnt dan niet in de map beltonen. geluidsfragmenten kortder dan 30 seconde wel. Ik heb het ook al geprobeerd om het een m4a bestand te houden, maar dat lukt ook niet.

alvast bedankt voor julie hulp.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 September 2008, 09:58
dirkuijt's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Katwijk ZH
Berichten: 221
Stuur een bericht via Yahoo naar dirkuijt Send a message via twitter to dirkuijt
Standaard

ik sync mijn ringtones met iToner, lengte maakt dan niet uit...
__________________
MCMA: Microsoft Certified Mac Addict!
iPhone 4s 16GB | iPhone 4 16GB | iPhone 3Gs 32GB | iPad 16GB Wi-Fi
  #3  
Oud 8 September 2008, 15:02
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 155
Standaard

Voor zover ik weer kun je op de manier die jij beschrijft (in windows) inderdaad alleen maar ringtones maken tot 30 seconden.
De wijze waarop je het doet is correct.
Maarre binnen 30 seconden neem je toch normaal gesproken je telefoon wel op....
  #4  
Oud 9 September 2008, 07:34
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Ik heb niet een oplossing, maar volgens dit topic gaat je iPhone maximaal 30 seconden over en schakelt dan al dan niet over naar de voicemail. Het heeft dan toch weinig (geen?) zin een langere ringtone te fabriceren? Of zie ik iets over het hoofd?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #5  
Oud 9 September 2008, 07:43
knrd's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Berichten: 130
Standaard

Ik heb een ringtone gemaakt en via SSH de ringtone directory zoeken en daar in zetten.. Naar mijn weten doet hij het dan ook langer als 30sec maar ik heb meestal mijn telefoon dan al lang opgenomen..
  #6  
Oud 9 September 2008, 12:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 45
Standaard

Hallo Allemaal!

Ik heb een 3G, ben er heel tevreden over want perfect bereik en snelheid etc... super! 1 ding: DIE BELTONEN ZIJN SHIT!!! ik vind het zo'n gedoe om deze te gaan veranderen. Waarom heeft Apple dit zo ingewikkeld gemaakt. Ik heb ringtones gedownload vanaf Iyunes, zie ze ondertussen ook in map beltonen staan op ITunes maar ze verschijnen niet bij de beltonen op de Iphone.....

Hoe kan ik nu makkelijk beltonen toevoegen aan mn telefoon? Kan dat alleen met het converteren naar andere extenties, programma;s kraken en installeren op mn telefoon?? Wat een gedoe! Wie kan mij simpel uitleggen hoe ik ringtones op mn Iphone kan toevoegen en gebruiken??? Ik ben diegene ZEEEER dankbaar

Groeten Rinke
  #7  
Oud 20 September 2008, 16:37
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rinke Bekijk bericht
Hallo Allemaal!

Ik heb een 3G, ben er heel tevreden over want perfect bereik en snelheid etc... super! 1 ding: DIE BELTONEN ZIJN SHIT!!! ik vind het zo'n gedoe om deze te gaan veranderen. Waarom heeft Apple dit zo ingewikkeld gemaakt. Ik heb ringtones gedownload vanaf Iyunes, zie ze ondertussen ook in map beltonen staan op ITunes maar ze verschijnen niet bij de beltonen op de Iphone.....

Hoe kan ik nu makkelijk beltonen toevoegen aan mn telefoon? Kan dat alleen met het converteren naar andere extenties, programma;s kraken en installeren op mn telefoon?? Wat een gedoe! Wie kan mij simpel uitleggen hoe ik ringtones op mn Iphone kan toevoegen en gebruiken??? Ik ben diegene ZEEEER dankbaar

Groeten Rinke
ik had dit probleem ook. je kan de ringtoon alleen zien op je iphone als deze 30sec of korter is. Dit is een manier om een goede ringtone aan te maken voor windows gebruikers:

mijn oplossing was:
1) zoek in je itunes bibliotheek naar het nummer waar je een ringtone van wilt maken
2) [ctrl + I] om info te tonen en ga naar tabblad "opties"
3) vul in bij begintijd op welk punt van het nummer je de ringtone wilt laten beginnen (dus 0 invullen als de ringtone bij het begin van het nummer moet beginnen en een andere waarde als je bijvoorbeeld de ringtone bij het refrein wilt laten beginnen)
4) bij eindtijd geef je aan op welk punt van het nummer de ringtone moet eindigen, omdat de ringtoon niet langer dan 30sec mag duren vul je daar gewoon je begintijd + 30sec in (dus als je begintijd 0 had gekozen word je eindtijd 30 sec en als je begintijd 1:36 was dan is je eindtijd 2:06)
5) druk op OK
6) druk nu met je rechtermuisknop op het nummer waarvan je de rintone wilt maken en kies "AAC versie aanmaken"
7) er verschijnt nu een AAC versie van dat nummer in je bibliotheek
8) druk met je rechtermuisknop op de AAC versie en kies "in windows verkenner openen"
9) ga naar "extra" => "mapopties" => "weergave"
10) klik op "extensies voor bekende bestandstypen verbergen" zodat het vinkje ervoor weg gaat. (je ziet nu dus de file extensies)
11) druk op OK
12) druk met je rechtermuisknop op de AAC versie en kies "naam wijzigen"
13) verander de ".m4a" in ".m4r"
14) sleep nu de AAC versie van het nummer met file extension .m4r in je itunes bibliotheek

als het goed is staat het nummer nu bij beltonen in je itunes bibliotheek en kan je hem zo overzetten op je iphone en daarop gebruiken

ik hoop dat alles nu duidelijk is, als er nog vragen zijn: post maar of pm me.

gr luyt
  #8  
Oud 21 September 2008, 21:22
r21 r21 is offline
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 30
Standaard

niet makkelijker mogelijk?
  #9  
Oud 21 September 2008, 21:35
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door r21 Bekijk bericht
niet makkelijker mogelijk?
Dit gaat redelijk snel...ongeveer 2 minuten voor een ringtone, het lijkt veel maar ik heb het uitgebreid uitgelegt.

Je kan natuurlijk ook iringer gebruiken:
http://www.iringer.net/appbin/2.2.0....er_2.2.0.0.zip

Om het snelst een ringtone te maken volg je gewoon de stappen, maar als dit te ingewikkeld is kan je natuurlijk ook iringer gebruiken...
  #10  
Oud 30 November 2008, 20:26
soCool's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: Flevoland
Berichten: 520
Standaard

Door handmatig de ringtone te uploaden naar de iPhone.
__________________
Are you ready for this!
  #11  
Oud 28 January 2009, 19:17
» iPhone US 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 4
Standaard

Ja, jammer van die 30 sec. Ik probeer mijn alarm te laten werken met muziek als ringtone maar kom niet heel veel verder. Er is ook geen software voor alarm met muziek omdat Apple hier blijkbaar niet alle specs & toegangsrechten over wil vrijgeven.
  #12  
Oud 4 March 2009, 17:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

https://forum.iculture.nl/f22/iphone-media/f23/iphone-ringtones/27487-oneindig-lange-rintones.html
  #13  
Oud 4 March 2009, 18:26
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Link werkt niet
__________________
iPhone 8 Space Grey - iPad Pro 9,7" - Apple Watch Sport 42mm
  #14  
Oud 6 March 2009, 06:34
dnabbor's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door OOOH Bekijk bericht
ik had dit probleem ook. je kan de ringtoon alleen zien op je iphone als deze 30sec of korter is. Dit is een manier om een goede ringtone aan te maken voor windows gebruikers:

mijn oplossing was:
1) zoek in je itunes bibliotheek naar het nummer waar je een ringtone van wilt maken
2) [ctrl + I] om info te tonen en ga naar tabblad "opties"
3) vul in bij begintijd op welk punt van het nummer je de ringtone wilt laten beginnen (dus 0 invullen als de ringtone bij het begin van het nummer moet beginnen en een andere waarde als je bijvoorbeeld de ringtone bij het refrein wilt laten beginnen)
4) bij eindtijd geef je aan op welk punt van het nummer de ringtone moet eindigen, omdat de ringtoon niet langer dan 30sec mag duren vul je daar gewoon je begintijd + 30sec in (dus als je begintijd 0 had gekozen word je eindtijd 30 sec en als je begintijd 1:36 was dan is je eindtijd 2:06)
5) druk op OK
6) druk nu met je rechtermuisknop op het nummer waarvan je de rintone wilt maken en kies "AAC versie aanmaken"
7) er verschijnt nu een AAC versie van dat nummer in je bibliotheek
8) druk met je rechtermuisknop op de AAC versie en kies "in windows verkenner openen"
9) ga naar "extra" => "mapopties" => "weergave"
10) klik op "extensies voor bekende bestandstypen verbergen" zodat het vinkje ervoor weg gaat. (je ziet nu dus de file extensies)
11) druk op OK
12) druk met je rechtermuisknop op de AAC versie en kies "naam wijzigen"
13) verander de ".m4a" in ".m4r"
14) sleep nu de AAC versie van het nummer met file extension .m4r in je itunes bibliotheek

als het goed is staat het nummer nu bij beltonen in je itunes bibliotheek en kan je hem zo overzetten op je iphone en daarop gebruiken

ik hoop dat alles nu duidelijk is, als er nog vragen zijn: post maar of pm me.

gr luyt
Alleen een beetje jammer dat ik nu het originele nummer niet meer heb.
  #15  
Oud 12 July 2009, 09:11
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2009
Berichten: 3
Standaard Ringtones op een 3Gs

ik word gek, echt waar.

heb een nieuwe Iphone 3Gs, helemaal topding maar die ringtones zijn saaaai. Dus via de normale weg een mp3 geconverteerd en gesynt en ook met IRinger een ringtone toegevoegd op mijn Ihone. Lukt allemaal.
Maar, bij geluiden zie ik mijn toegevoegde ringtonen staan, ik kan ze ook selecteren als ringtone maar het werkt niet. Wanneer je gebeld wordt blijf ik die saaie %&^%&% ringtone van Apple horen, help wat die ik fout!
  #16  
Oud 14 July 2009, 01:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Locatie: aartselaar, belgie
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GoGo Bekijk bericht
Ja, jammer van die 30 sec. Ik probeer mijn alarm te laten werken met muziek als ringtone maar kom niet heel veel verder. Er is ook geen software voor alarm met muziek omdat Apple hier blijkbaar niet alle specs & toegangsrechten over wil vrijgeven.
Een beltoon langer dan 30 seconden lukt wel hoor.
Hoe je de beltoon moet maken is duidelijk denk ik zo. Het enige verschil is dat je dit bestand xxx.m4r niet op je iphone gaat zetten met itunes maar wel met een open-ssh programma naar de map Library\Ringtones.
Heb mijn wekkergeluid zo langer dan 30 seconden gekregen.
Moet als beltoon dus ook lukken, alleen duurt het bij mij geen 30 seconden voor antwoordapparaat een einde maakt aan het liedje ...
  #17  
Oud 20 December 2010, 18:41
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2010
Locatie: Breda
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gunnie Bekijk bericht
Een beltoon langer dan 30 seconden lukt wel hoor.
Hoe je de beltoon moet maken is duidelijk denk ik zo. Het enige verschil is dat je dit bestand xxx.m4r niet op je iphone gaat zetten met itunes maar wel met een open-ssh programma naar de map Library\Ringtones.
Heb mijn wekkergeluid zo langer dan 30 seconden gekregen.
Moet als beltoon dus ook lukken, alleen duurt het bij mij geen 30 seconden voor antwoordapparaat een einde maakt aan het liedje ...

ik snap er helemaal niets van!

  #18  
Oud 18 July 2011, 22:49
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 10
Stuur een bericht via Skype™ naar skubrik1 Send a message via twitter to skubrik1
Standaard

Ik gebruik nitrobell ik kan nu een ringtone maken van tenminste 39 seconden Het gaat er niet om of je binnen 30 seconden je telefoon opneemt maar de moeite die je moet doen om een ringtone te maken. Dit is met andere toestellen een fluitje van een cent!
__________________
iTouch 8g 1st gen-iPod 120g-iPod shuffle-iPhone 3GS 16g-iPad 32g Wi-Fi Ipad mini 15 g iphone 5s
  #19  
Oud 19 July 2011, 17:24
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Locatie: Nuenen
Berichten: 133
Standaard

Googel maar eens naar zedge,langere ringtones, ze komen direct naar itunes toe als je ze opslaat, tig ringtones en makkelijk om mee te werken suc6.
  #20  
Oud 19 September 2011, 16:30
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2011
Berichten: 1
Standaard

Hoi!
Ook ik probeer een nummer vanuit Itunes bibliotheek als ringtone op mn I phone te zetten.. ik snap wel wat ik moet doen (door de uitgebreide uitleg hierboven thnx!!) alleen kan ik niet op de optie begin en eindtijd klikken.. de sterren van beoordeling kan ik wel aanklikken maar de velden eronder niet.. Iemand een idee wat ik fout doe???

greetz

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 19 september 2011 om 15:49 ----------

Hmm snap al wat ik fout deed..zat niet in de map muziek.. nou ja, verder de stappen doorlopen tot ik bij de stap : ''in windows verkenner openen'' kwam, bij mij heb ik de optie ''in windows verkenner tonen''
Duss dat heb ik gedaan en dan kom ik nergens stap 9 tegen: extra" => "mapopties" => "weergave"
Wat nu?? ik heb op mn pc Windows Vista, misch maakt dat iets uit? heb ook het programma Switch Souns File Converter maarruh daar snap ik helemaal nix van..kon daar wel output format m4a vinden maar geen m4r..

HELP!!!???
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belgi: Je iphone langer laten rinkelen ;). apotheosis Overige providers Belgi 0 29 November 2010 18:59
iPhone 3G reageert niet langer (3.1.2) ChiTheDesigner iPhone algemeen 3 27 January 2010 13:15
ZiPhone Jailbrake duurde langer dan 5 minuten.... bwesseli Unlock [archief] 1 29 May 2008 17:40
Onbeperkt lange ringtones (langer dan 30sec) madmark Ringtones en Wallpapers 6 19 March 2008 19:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:20.