Foutmelding bij het aan aanmaken van Beltoon

Foutmelding bij het aan aanmaken van Beltoon discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) hier een nieuwe iphone bezitster... ik heb een muziekje gekocht in de itunes store ... maar kan deze niet omzetten naar beltone (foutmelding 11556 itunes ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 May 2009, 14:41
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2009
Berichten: 4
Cool Van een nummer uit iTunes een beltoon maken

hier een nieuwe iphone bezitster...
ik heb een muziekje gekocht in de itunes store... maar kan deze niet omzetten naar beltone (foutmelding 11556 itunes kan geen verbining maken met itunes store) Probeer het later nog eens... Nou dagen later... lukt het nog steeds niet. Trouwens ook erg lastig dat je niet kan mmsen... Niet de hele wereld heeft een Iphone
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 May 2009, 15:39
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 560
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door juupster Bekijk bericht
hier een nieuwe iphone bezitster...
ik heb een muziekje gekocht in de itunes store... maar kan deze niet omzetten naar beltone (foutmelding 11556 itunes kan geen verbining maken met itunes store) Probeer het later nog eens... Nou dagen later... lukt het nog steeds niet. Trouwens ook erg lastig dat je niet kan mmsen... Niet de hele wereld heeft een Iphone
Als dat liedje DRM bevat, dus een auteursrecht, dan is het niet mogelijk bij mijn weten.

Pluis volgende website maar eens na, is simpel zelf te doen hoor, van eender welk liedje uit je collectie (cd's).

iPhone Ringtones: Create FREE iPhone ringtones using iTunes 8

Of bekijk deze video maar eens ff.

Video: Make iPhone ringtones with iTunes 8.0 | The Download Blog - Download.com

Voila, alles dat je moet weten en het is nog gratis ook.

Wat betreft de mms, dat is verholpen in de volgende firmware update, dan is het wel mogelijk om mms te sturen.
  #3  
Oud 12 May 2009, 16:16
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2009
Locatie: Brussel
Berichten: 2
Standaard

Ringtones kan je ook gratis aanmaken via audiko.net.

Ofwel kies je uit hun zeer grote catalogus ofwel upload je een eigen nummer en kies je daaruit een bepaald stukje.

Je kan dan de ringtone voor de iPhone downloaden in iTunes. Gewoon even synchroniseren en dan in instellingen de beltone aanvinken.

Werkt vlot en gratis.
  #4  
Oud 12 May 2009, 16:39
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2009
Berichten: 4
Standaard

nou ik heb met groot succes twee ringtones gemaakt (ja van minder dan 40 seconden) Maarre, als ik op mijn iphone de instellingen open staan de nummers er niet bij, bij de beltonen. (en ja ik heb gesynct)
Alvast mega dank voor de tips al gegeven en die nog komen!!
Super zulke snelle reacties en geduld met blonde schone....
  #5  
Oud 12 May 2009, 17:52
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 560
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door juupster Bekijk bericht
nou ik heb met groot succes twee ringtones gemaakt (ja van minder dan 40 seconden) Maarre, als ik op mijn iphone de instellingen open staan de nummers er niet bij, bij de beltonen. (en ja ik heb gesynct)
Alvast mega dank voor de tips al gegeven en die nog komen!!
Super zulke snelle reacties en geduld met blonde schone....

40 seconden is te lang, ik heb dat ook ervaren, beter dat je er 25 of 30 seconden van maakt, dan zou het opgelost moeten zijn.
  #6  
Oud 12 May 2009, 18:28
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2009
Berichten: 4
Standaard

dank voor je input... maar 27 seconden zou moeten lukken dacht ik zo, maar werkt dus niet.
  #7  
Oud 12 May 2009, 19:52
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 560
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door juupster Bekijk bericht
dank voor je input... maar 27 seconden zou moeten lukken dacht ik zo, maar werkt dus niet.
Heb je na het wijzigen van dubbelklik gedaan zodat de ringtone nu in iTunes bij je ringtones staat? En heb je wel die ringtone in het tabblad van de iPhone aangevinkt voor je hem synct?
  #8  
Oud 12 May 2009, 22:37
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2009
Berichten: 4
Standaard

jaaaa dat was het (blond he....) mega dank en dikke zoen!
  #9  
Oud 2 June 2009, 17:24
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2009
Berichten: 95
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door spiggerin Bekijk bericht
Ringtones kan je ook gratis aanmaken via audiko.net.

Ofwel kies je uit hun zeer grote catalogus ofwel upload je een eigen nummer en kies je daaruit een bepaald stukje.

Je kan dan de ringtone voor de iPhone downloaden in iTunes. Gewoon even synchroniseren en dan in instellingen de beltone aanvinken.

Werkt vlot en gratis.
Het is zelfs mij gelukt!
  #10  
Oud 2 June 2009, 19:34
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

 Verplaatst naar: iPhone Ringtones
Tevens topic-titel aangepast.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #11  
Oud 4 June 2009, 20:44
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2009
Berichten: 8
Standaard

Hallo,
Ik krijg dezelfde melding , heb ringtone gekocht om te proberen, rechtsklik en ringtone aanmaken krijg ik die code, maak ik een aac aan dan zegt hij kan niet omdat ik hem niet bij de itunes store zou hebben gekocht.

EDIT
Oke jongens heb het gevonden, via topic hoe ik een ringtone kan maken mooi gedaan met een handleiding erbij. TOPPIE..


Laatst gewijzigd door Timmeh_; 18 June 2009 om 16:04. Reden: EDIT-functie gebruiken a.u.b.
  #12  
Oud 11 June 2009, 11:16
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Berichten: 1
Standaard Foutmelding bij het aan aanmaken van Beltoon

Ik probeer via iTunes een beltoon aan te maken met via iTunes gekochte muziek, ik heb verschillende nummers geprobeerd, maar iTunes geeft steeds een foutmelding: ''iTunes kan geen verbinding maken met de itunes store. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (11556).'' Dit vind ik vreemd, want ik kan gewoon apps en muziek kopen, dan heb ik prima verbinding met de itunes store.

Is er iemand die hiervoor een oplossing heeft, of dit probleem zelf ook meegemaakt?
  #13  
Oud 13 June 2009, 14:57
Froggle's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Drunen
Berichten: 234
Send a message via twitter to Froggle
Standaard

Zelfde probleem hier.
  #14  
Oud 18 June 2009, 15:11
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 25
Standaard de standaard beltoon maken in itunes optie

de standaard beltoon maken in itunes optie dit werkt nog niet in nederland.
heb itunes - store gemaild.

want ik namelijk laatst ook amerikaanse ringtones aangekocht daarna probeerde ik deze in itunes om te zetten naar beltoon maar kreeg dezelfde foutmelding.

we moeten dus nog even afwachten tot de nederlandse itunes dit toelaat.


Greetz Q
  #15  
Oud 18 June 2009, 15:26
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door q_ariens Bekijk bericht
de standaard beltoon maken in itunes optie dit werkt nog niet in nederland.
heb itunes - store gemaild.
want ik namelijk laatst ook amerikaanse ringtones aangekocht daarna probeerde ik deze in itunes om te zetten naar beltoon maar kreeg dezelfde foutmelding.
we moeten dus nog even afwachten tot de nederlandse itunes dit toelaat.
Greetz Q
Hoe de windows gebruikers het moeten (kunnen) doen weet ik niet maar als mac gebruiker kan je makkelijk via garageband je ringtones maken. liedje slepen naar garageband en dan exporteren naar ringtone , kiezen welk stuk je wilt en klaar .
  #16  
Oud 18 June 2009, 16:05
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

// Discussies samengevoegd
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Onderste Deel Van Het Scherm Doet Het Niet Bij Typen??? Broodplank iPhone algemeen 27 18 October 2009 21:58
Windows: Fout melding bij aanmaken van reservekopie hakkie37 iTunes 2 12 October 2009 20:13
Foutmelding bij aanmaken beltonen chrisholman iPhone algemeen 3 24 September 2009 19:56
Hoe maak je een beltoon aan via iTunes? Lukadegier Archief 3 28 January 2009 11:38
Na software-upgrade van 1.1.4 naar 2.0.2 ... foutmelding bij synchoniseren van foto's rivierke Muziek, foto & video 0 4 September 2008 10:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:40.