Meerdere iPhone's zelfde gekochte programma installeren

Meerdere iPhone's zelfde gekochte programma installeren discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb 2 iPhone's 3G hier thuis liggen. Eentje van mij en eentje van mijn vader. Stel ik koop een programma met mijn iTunes account ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 June 2009, 17:44
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2008
Berichten: 18
Standaard Meerdere iPhone's zelfde gekochte programma installeren

Ik heb 2 iPhone's 3G hier thuis liggen. Eentje van mij en eentje van mijn vader.

Stel ik koop een programma met mijn iTunes account en installeer het programma op mijn iPhone 3G. Kan ik dat programma dan ook installeren op de iPhone 3G van mijn vader?

Met vriendelijke groet,

Sjoerd Jansen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 June 2009, 19:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2008
Berichten: 60
Standaard

Ik weet niet zeker maar ik dacht dat je 2 of zelfs meer iPhones op een account kan gebruiken
  #3  
Oud 16 June 2009, 21:41
Bordyl's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Opwijk - BelgiŽ
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Bordyl Stuur een bericht via Skype™ naar Bordyl Send a message via twitter to Bordyl
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door [S]joerd Bekijk bericht
Ik heb 2 iPhone's 3G hier thuis liggen. Eentje van mij en eentje van mijn vader.

Stel ik koop een programma met mijn iTunes account en installeer het programma op mijn iPhone 3G. Kan ik dat programma dan ook installeren op de iPhone 3G van mijn vader?

Met vriendelijke groet,

Sjoerd Jansen
Ja, geen probleem.
__________________
iPhone 3G 16GB Black* iPod Touch v2 32GB * Iphone 3G S 32GB Black
~ Dormituri te salutant ~
  #4  
Oud 16 June 2009, 22:12
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Gebruiken jullie dezelfde computer?
  #5  
Oud 16 June 2009, 23:42
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2008
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gilliam Bekijk bericht
Gebruiken jullie dezelfde computer?
Nee. Maar os pap gebruikt iTunes niet etc, is het nodig om dezelfde pc te gebruiken dan?

Stel dat ik straks TomTom koop kan ik die dan dus op 2 iPhone's installeren en dus maar 1x betalen?

Alvast bedankt voor de hulp!

Sjoerd
  #6  
Oud 17 June 2009, 06:49
Bordyl's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Opwijk - BelgiŽ
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Bordyl Stuur een bericht via Skype™ naar Bordyl Send a message via twitter to Bordyl
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door '[S
joerd;297265]

Stel dat ik straks TomTom koop kan ik die dan dus op 2 iPhone's installeren en dus maar 1x betalen?

Alvast bedankt voor de hulp!

Sjoerd
Zolang je me eenzelfde account werkt moet dat lukken.
  #7  
Oud 17 June 2009, 08:24
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2008
Berichten: 18
Standaard

Maar ik kan het beste misschien wel 2 pc's gebruiken met synchroniseren of niet want anders krijg ik dingen van os pap op mijn iPhone? En dan wel dezelfde account gebruiken voor de App Store?
  #8  
Oud 17 June 2009, 13:30
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door [S]joerd Bekijk bericht
Maar ik kan het beste misschien wel 2 pc's gebruiken met synchroniseren of niet want anders krijg ik dingen van os pap op mijn iPhone? En dan wel dezelfde account gebruiken voor de App Store?
je moet zeker dezelfde account gebruiken volgens mij moet het dan lukken !
  #9  
Oud 17 June 2009, 13:43
Hunter's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 208
Stuur een bericht via MSN naar Hunter Stuur een bericht via Skype™ naar Hunter
Standaard

Heb 3 verschillende iPhones op meerdere PC's onder 1 account draaien zonder problemen.
  #10  
Oud 17 June 2009, 14:48
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2008
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hunter Bekijk bericht
Heb 3 verschillende iPhones op meerdere PC's onder 1 account draaien zonder problemen.
Dankje!
  #11  
Oud 17 June 2009, 16:05
Bordyl's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Opwijk - BelgiŽ
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Bordyl Stuur een bericht via Skype™ naar Bordyl Send a message via twitter to Bordyl
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door [S]joerd Bekijk bericht
Maar ik kan het beste misschien wel 2 pc's gebruiken met synchroniseren of niet want anders krijg ik dingen van os pap op mijn iPhone? En dan wel dezelfde account gebruiken voor de App Store?
Als je in iTunes naar het tabblad van je iPhone gaat kan je kiezen welke programma's er op de iPhone moeten worden gezet. iTunes zelf zal wel onthouden welke apps je bij welke iPhone hebt aangevinkt en welke niet.
  #12  
Oud 19 June 2009, 08:44
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2008
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bordyl Bekijk bericht
Als je in iTunes naar het tabblad van je iPhone gaat kan je kiezen welke programma's er op de iPhone moeten worden gezet. iTunes zelf zal wel onthouden welke apps je bij welke iPhone hebt aangevinkt en welke niet.
Bedankt voor de hulp ;-)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Een gekochte App op meerdere iPhones? mclos iPhone Apps 8 12 November 2010 17:45
Reeds gekochte programma's rmsappl iPhone Apps 3 10 July 2010 15:47
Zelfde mail wordt meerdere keren gedownload mccass iPhone algemeen 7 21 May 2010 19:51
Gekochte en gratis programma's starten niet Rombout01 Archief 2 27 December 2009 13:28
Gekochte applicatie op 2de iphone installeren richardfe iPhone Apps 8 30 September 2008 15:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:34.