Skype

Skype discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door PeterTe Ja kan wel maar dan kun je nog niet zien of iemand je belt? Krijg je dan geen melding ofzo?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 17 July 2009, 18:41
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PeterTe Bekijk bericht
Ja kan wel maar dan kun je nog niet zien of iemand je belt?
Krijg je dan geen melding ofzo?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 17 July 2009, 20:48
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Nederland
Berichten: 286
Standaard

Nee tuurlijk niet dan moeten ze dat misschien met een update doen en dan met hetzelfde als pushnotificatie doen en een server beginnen daarvoor.
  #63  
Oud 17 July 2009, 21:15
» iPhone 3GS 16GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Berichten: 6
Standaard

ik heb op mn macbook skype en nu ook op mn iPhone 3Gs maar op de iphone accepteet skype mn skypenaam en het wachtwoord niet (ik geeg dezelf op als op die vd macbook)
hoe los ik dit op??

huib boersma
  #64  
Oud 19 July 2009, 15:49
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Berichten: 43
Standaard Data verbruik van Skype

Hey,

Ik vroeg me af hoeveel data je verbruikt / minuut ongeveer wanneer je met skype belt over 3G. Weet iemand dit?

Tx
  #65  
Oud 22 July 2009, 21:37
» iPhone 3GS 16GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Berichten: 6
Standaard

nee, ik kan je niet helpen maar misschien omgekeerd wel:
weet jij of iemand anders hoe ik de skype bellijst die op mn mac book staat kan kopieren naar de iPhone?
  #66  
Oud 28 July 2009, 19:24
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard Skype voor Iphone

Als ik skype probeer op mijn iPhone,dan krijg ik melding dat het enkel werkt op een officiele niet gekraakte iphone.
KEnt iemand een oplossing?
  #67  
Oud 28 July 2009, 19:52
chaser2600's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 306
Stuur een bericht via MSN naar chaser2600
Standaard

Niet jailbreaken ;-)
  #68  
Oud 28 July 2009, 20:30
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

nu ben ik echt goed geholpen,bedankt.
  #69  
Oud 28 July 2009, 20:45
chaser2600's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 306
Stuur een bericht via MSN naar chaser2600
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maltje Bekijk bericht
nu ben ik echt goed geholpen,bedankt.
De waarheid kan soms hard aankomen..
Maar even serieus.. Skype werkt toch gewoon? Je krijgt alleen een melding, so what?
  #70  
Oud 28 July 2009, 21:43
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

nee nee,skype laat de iPhone vast lopen.
  #71  
Oud 28 July 2009, 23:07
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Diverse discussies samengevoegd.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #72  
Oud 29 July 2009, 08:15
Hunter's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 208
Stuur een bericht via MSN naar Hunter Stuur een bericht via Skype™ naar Hunter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maltje Bekijk bericht
nee nee,skype laat de iPhone vast lopen.
Bij mij niet, werkt gewoon top.
Mischien een keer opnieuw installeren of opnieuw opstarten.
  #73  
Oud 29 July 2009, 09:31
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2009
Locatie: Voorburg
Berichten: 72
Stuur een bericht via MSN naar beakerflo Stuur een bericht via Skype™ naar beakerflo Send a message via twitter to beakerflo
Standaard

Tja Skype op een legale telefoon werkt bij mij wel met inloggen, maar niet met werkelijk gaan bellen. Chatten kan wel.

tja vind je het gek eigenlijk? t-mobileicon verdient geen cent meer als iedereen gaat skypen. In de huidige manier waarop telefoonbedrijven zijn ingericht vind ik het ook niet meer dan logisch dat het geblockt wordt. Maar!

Het is tijd voor een evolutie, telefoon zijn niet meer lulijzers, maar mobiele devices en eigenlijk zou de telecombedrijven mobiel internet moeten gaan aanbieden ipv een telefoonabonnement met wat internet.
  #74  
Oud 29 July 2009, 09:59
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Opstarten lukt nu wel maar ik krijg nu een melding dat skype over 3g netwerk Niet toegestaan is.grappige is wel dat 3g hier niet werkt.ik Ben bij mobile Vikings provider.
  #75  
Oud 31 July 2009, 05:03
Guest-20161107182859
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door beakerflo Bekijk bericht
tja vind je het gek eigenlijk? t-mobileicon verdient geen cent meer als iedereen gaat skypen. In de huidige manier waarop telefoonbedrijven zijn ingericht vind ik het ook niet meer dan logisch dat het geblockt wordt. Maar!
Skype word niet geblocked door T-Mobile NL, alleen op dit moment door T-Mobile US en DE (Duitsland)
  #76  
Oud 31 July 2009, 08:18
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2009
Locatie: Voorburg
Berichten: 72
Stuur een bericht via MSN naar beakerflo Stuur een bericht via Skype™ naar beakerflo Send a message via twitter to beakerflo
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ves Bekijk bericht
Skype word niet geblocked door t-mobileicon NL, alleen op dit moment door T-Mobile US en DE (Duitsland)
Ok, het wordt misschien niet geblockt, maar uiteindelijk kan je het hier nu via 3G in NL via T-mobile niet gebruiken.

Maakt het mij verder weinig uit welke partij precies dwars ligt.
  #77  
Oud 1 August 2009, 18:52
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 4
Standaard

Weet iemand of Skype bezig is met Push?
  #78  
Oud 23 September 2009, 14:52
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2009
Locatie: Haarlem
Berichten: 107
Standaard

jah dat vroeg ik me ook al af... IM+ ondersteund wel skype met push maar skype zelf niet!?!!
  #79  
Oud 5 November 2009, 13:29
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2009
Berichten: 26
Standaard Skype niet via Wi-Fi

Hallo,

Ik heb skype maar hij gebruikt nog steeds verbinding van mijn mobiele netwerk(internet)

Ik wil het graag via Wi-Fi doen. Kan ik dit instellen of wat moet ik doen?

Mvg Jesse
  #80  
Oud 5 November 2009, 16:46
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Maar skype is normaal ingesteld juist alleen via Wi-Fi te gebruiken.
Je zou juist moeten jailbreaken om het via 3G te kunnen doen.
Beetje raar.
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
Reageren

Labels
3gs, skype, t-mobile, update


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Skype op pauze na verlaten skype scherm (backgrounder) UpturnedL1fe iPhone Apps 8 15 August 2010 01:29
Gezocht Skype to Skype app Gerwin iPhone Apps 3 11 March 2008 13:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:43.