Skype

Skype discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) waar juist bij profiel, en ik bel naar een gewone telefoon nr , ik heb skype krediet, graag wat meer hulp...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #101  
Oud 27 December 2009, 19:37
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 December 2009
Locatie: Belgische Limburg
Berichten: 268
Stuur een bericht via Skype™ naar giljom
Standaard

waar juist bij profiel, en ik bel naar een gewone telefoon nr , ik heb skype krediet, graag wat meer hulp
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #102  
Oud 3 January 2010, 22:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2010
Berichten: 1
Standaard

Ik gebruik nu enige tijd skype op mijn Iphone om naar me vriend te bellen. Ik gebruik hiervoor mijn iphone headset die bij de telefoon zat (3g 8gb) Maar na een minuut of 30 dan verstaat mijn vriend mij niet meer, dit is eerder wanneer me iphone in de lader zit. Ik dacht dan ook eerst dat het aan het warm worden van de telefoon zou liggen, maar als ik dan me headset uit de telefoon verstaat me vriend me wel weer, telefoon blijft dan wel warm.

Zijn er meer mensen die dit hebben, en zo ja zou een andere headset helpen ? Of zijn er andere suggesties hoe te voorkomen dat ik na een half uur niet verstaanbaar meer ben.
  #103  
Oud 10 January 2010, 11:14
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2009
Berichten: 16
Standaard

Is het mogelijk om via de iphone met de skype applicatie beeld bellen te doen (vodafone)

En even voor mijn duidelijkheid, skype naar skype is toch gratis?
  #104  
Oud 10 January 2010, 11:19
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 December 2009
Locatie: Belgische Limburg
Berichten: 268
Stuur een bericht via Skype™ naar giljom
Standaard

van skype naar skype is gratis, en bellen naar gewoon lijnen is betalend, maar of dat ook werkt met de webcam dat heb ik nog nooit gebrobeerd, u moogt mij altijd eens bellen om dat met skype uit te proberen
Ik maak alleen verbinding via Wi-Fi

Laatst gewijzigd door giljom; 10 January 2010 om 11:21.
  #105  
Oud 10 January 2010, 13:51
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

is niet mogelijk, want zelf heb natuurlijk geen cam op je eigen staan.
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #106  
Oud 28 January 2010, 23:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2010
Berichten: 98
Standaard Skype op de achtergrond

Weet iemand of het mogelijk is om skype als het ware op de achtergrond te laten draaien? Zodat je dus gewoon gebeld kan worden als je de app niet open hebt.
  #107  
Oud 29 January 2010, 00:21
Boes40's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2009
Berichten: 272
Standaard

Moet volgens mij kunnen...ik heb Backgrounder op mijn Iphone gezet zodat je apps kan laten draaien op de achtergrond.

Edit: Zie net dat je een 3G hebt...dan zal het al moeilijk worden ivm met de hoeveelheid geheugen op een 3G
  #108  
Oud 29 January 2010, 00:43
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

lukt wel denk ik, maar moet je geen spel gaan spelen
  #109  
Oud 29 January 2010, 01:00
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 628
Standaard

Op een 3GS lukt het, ik laat Skype wel eens via backgrounder op de achtergrond draaien. Je kan dan ook worden gebeld, ook als de app niet open staat.
Je moet als de telefoon over gaat nog wel zelf skype openen, anders kun je niet opnemen!
  #110  
Oud 29 January 2010, 02:30
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

je moet tijdens het bellen niet andere dingen doen is gevaarlijk.
tip voor jou remundo: gebruik multifl0w of pr0switcher.

Kun je makkelijk naar al je background app's gaan.
Ik heb het op dubbelklik homebutton =)

alleen idd nadelig 3G versie, kan niet teveel op de achtergrond laten draaien haha.
  #111  
Oud 29 January 2010, 20:12
Froggle's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Drunen
Berichten: 234
Send a message via twitter to Froggle
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kuotje Bekijk bericht
je moet tijdens het bellen niet andere dingen doen is gevaarlijk.
tip voor jou remundo: gebruik multifl0w of pr0switcher.

Kun je makkelijk naar al je background app's gaan.
Ik heb het op dubbelklik homebutton =)

alleen idd nadelig 3G versie, kan niet teveel op de achtergrond laten draaien haha.
Ik vind het op de 3GS ook nogal sloom worden op de achtergrond. Gebruik voor ProSwitcher dezelfde om 'm te openen. Skype zit bij mij onder een categorie geplaatst, dus dan zou ik zonder ProSwitcher een aardig eind moeten gaan voordat ik pas kan opnemen.
__________________
2008: iPod Touch 16GB, 2009: iPhone 3GS 32GB, 2011: iPhone 4S 32GB
  #112  
Oud 29 January 2010, 21:38
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Discussies samengevoegd.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #113  
Oud 30 January 2010, 11:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2010
Berichten: 98
Standaard

Bedankt voor de tip. Backgrounder werkt prima hier! Skype is toch de enige app die ik op de background wil draaien
  #114  
Oud 30 January 2010, 11:52
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 628
Standaard

Bedankt kuotje voor de tip, proswitcher werkt perfect. Ik zit wel eens te internetten tijdens een Skype-gesprek, dat gaat goed. Mail zal ook wel gaan vermoed ik. Je hebt wel ook voipover3g of 3g unrestrictor nodig, anders gaat de Wi-Fi uit als het scherm uitgaat. En dan ben je op Skype ook off line!

Laatst gewijzigd door remundo7000; 10 June 2010 om 00:28.
  #115  
Oud 23 May 2010, 13:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 February 2008
Locatie: Hilversum
Berichten: 16
Standaard

Vraagje, ik heb nog wat Skypekrediet staan. Nu heb ik de Skype-app geinstalleerd, en dat het tegoed via deze app wel op te kunnen maken. Maar wat zegt de app...Dat ik geen credit heb. Iemand een idee hoe dat kan?
  #116  
Oud 3 June 2010, 21:46
» iPod touch 8GB (v3) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2010
Berichten: 2
Standaard Skype op Itouch

Met mijn Itouch maak ik via mijn draadloos netwerk contact met internet. Gisteren heb ik de gratis skype app geinstalleerd. Via een headset kan ik nu bellen met mijn Itouch. Weet iemand of dit gratis is? Ik hoor graag. Groet, Erwin
  #117  
Oud 3 June 2010, 22:49
GuestHx
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Ja volledig gratis! Als je teminste via skype naar skype beld (dus naar andere mensen op skype). Bellen naar huis of mobiele nummers kan wel, maar daar moet je WEL voor betalen.
  #118  
Oud 3 June 2010, 23:26
» iPod touch 8GB (v3) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2010
Berichten: 2
Standaard

Bedankt voor je reactie. Ik heb als test naar mijn huistelefoon (geen Skype verbinding) gebeld. Dit lukte, maar hoe betaal ik dan aan Skype. In mijn account bij Skype heb ik nergens mijn rekeningnummer hoeven in te vullen.
  #119  
Oud 9 June 2010, 22:17
» iPod touch 8GB (v3) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Berichten: 65
Send a message via twitter to paulhofman
Standaard

Je betaald door Skype-tegoed te kopen en dat kan je dan besteden
  #120  
Oud 9 June 2010, 22:21
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Discussies samengevoegd, kan hier gewoon bij
Reageren

Labels
3gs, skype, t-mobile, update


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Skype op pauze na verlaten skype scherm (backgrounder) UpturnedL1fe iPhone Apps 8 15 August 2010 01:29
Gezocht Skype to Skype app Gerwin iPhone Apps 3 11 March 2008 13:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:53.