Skype

Skype discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een gejailbreakde versie. Ligt het daaraan? en wat kan ik er tegen doen? Mvg...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 5 November 2009, 17:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2009
Berichten: 26
Standaard

Ik heb een gejailbreakde versie.

Ligt het daaraan? en wat kan ik er tegen doen?

Mvg
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 5 November 2009, 17:51
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Uhm. Normaal hoort je Skype het juist alleen via Wi-Fi te doen. Dus snap het niet. Heb je Skype gewoon uit de app store ?
  #83  
Oud 5 November 2009, 18:47
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2009
Berichten: 26
Standaard

ja klopt via appstore.

Het probleem is dat ik bij mij thuis slecht bereik heb.(mijn verbinding van mijn iphone is sowieso heel onstabiel. hardware probleem?) dus wil ik bellen via skype. maar hij gooit mij er na een aantal seconden/minuten af. dan geeft de iphone een melding dat er geen netwerk beschikbaar is. Wi-Fi staat wel aan. dus vind het heel vreemd

Iemand enig idee over het onstabiele netwerk? (kpn) ook verwisselen van zendmast gooit hij mij in geen service

En dat skype mijn Wi-Fi niet pakt

mvg
  #84  
Oud 6 November 2009, 13:49
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 154
Standaard skype met 1 druk gesprek aannemen?

Goededag, ik heb skype op me iphone geinstalleerd, en dit ook werkend over 3g en met backgrounder altijd bereikbaar...

is er een manier dat als hij overgaat als het scherm gelockt is meteen kan opnemen zonder eerst het scherm te unlocken en het programma te openen?

groetenr rik
  #85  
Oud 2 December 2009, 15:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 55
Standaard

met nimbuzz kan ik wel op mijn hyves kwekken, maar ik kan mij niet aanmelden voor msn.... ik geef mijn mailadres op met wachtwoord en ik krijg de volgende melding:

controleer of je Windows Live ID and wachtwoord juist hebt ingevuld....

erg aparat dus!

kan iemand mij helpen??
  #86  
Oud 2 December 2009, 16:13
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

skype naar skype is toch steeds gratis ( op Wi-Fi) ? Dus als je buitenlandse correspondent ook skype heeft....free ! wij gebruiken het om naar mijn schoonbroer te bellen die in het buitenland woont. Wij de iPhone hij de iMac/headset
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #87  
Oud 2 December 2009, 18:08
jeutie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2009
Locatie: Wervik, België
Berichten: 32
Stuur een bericht via MSN naar jeutie Stuur een bericht via Skype™ naar jeutie Send a message via twitter to jeutie
Standaard

Ja Skypen via Wi-Fi is ng altijd gratis, tenzij je naar een telefoonnummer belt, wat bij jou niet het geval is ;-)
  #88  
Oud 2 December 2009, 23:59
» iPhone NL 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 13
Standaard

Als ik skype aan heb gezet, krijg ik wel eens een sms binnen via mijn 06nr. Als ik deze bekijk valt skype weg en ben ik direct offline.
Is het in te stellen dat je in andere programma's kunt werken, en skype online blijft.....
  #89  
Oud 5 December 2009, 16:51
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2009
Berichten: 4
Standaard Gebeld worden tijdens eens Skype gesprek

Wellicht zoek ik met de verkeerde termen, maar zowel op google als op dit forum kan ik geen antwoord op mijn vraag vinden.

Afgelopen week was ik met vrienden in het buitenland aan het skypen met het de app genaamd 'skype'. Gedurende dit skypegesprek ben ik wel 10 x gebeld en gesms't. Opzich is dit niet erg, maar hierdoor wordt skype continu uitgeschakeld. Terwijl ik op dat moment prioriteit voor skype wil geven en niet aan inkomende telefoongesprekken. Is het in te stellen dat de telefoon skype hogere prioriteit geeft dan inkomende telefoongesprekken? Dit zou bijvoorbeeld het skypen via de iphone veel makkelijker maken
  #90  
Oud 5 December 2009, 16:57
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

// Topictitel aangepast voor de duidelijkheid
  #91  
Oud 7 December 2009, 09:04
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2009
Locatie: Voorburg
Berichten: 72
Stuur een bericht via MSN naar beakerflo Stuur een bericht via Skype™ naar beakerflo Send a message via twitter to beakerflo
Standaard

airplane modus aanzetten en vervolgens Wi-Fi weer aanzetten.
werkt!
  #92  
Oud 17 December 2009, 19:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Berichten: 2
Standaard Skype Probleem: geluid komt niet uit de luidspreker

Hallo,

De laatste tijd, opeens is iets bij Skype gewijzigd, zonder mijn ingrijpen. Als ik met Skype iemand belt, kan ik hem/haar niet horen.Zij/Hij kan me wel horen. Ik heb dus geen keuz behalve dan de skype op "Speaker" te zetten. Maar dit is niet altijd handig (want de andere mensen om me heen horen de geluid ook wel).

Hebben jullie dat ooit megemaakt?

trouwens, ik heb Skype nog weer geinstalleerd, maar het probleem blijft zitten.

bedankt!
  #93  
Oud 17 December 2009, 20:35
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

is dat alleen bij skype ? of ook wanneer je iemand belt ( normaal )
  #94  
Oud 17 December 2009, 20:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Berichten: 2
Standaard

Nee! Alleen maar bij Skype.
  #95  
Oud 19 December 2009, 01:42
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Diverse discussies samengevoegd.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #96  
Oud 27 December 2009, 15:35
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 December 2009
Locatie: Belgische Limburg
Berichten: 268
Stuur een bericht via Skype™ naar giljom
Standaard Iphone via skype

Ik heb pas een Iphone G3 S en ik heb daar skype opgedownloud, en dat werkt goed hiet thuis via wi fi , maar hoe ken ik mijn telefoon nr laten zien aan de gene die ik bel, ik weet wel dat ik een nummer kan ingeven bij skype voor door te schakelen naar mijn gsm , maar is dat voldoende dat ze mijn nummer dan ook zien
  #97  
Oud 27 December 2009, 16:27
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

// Samengevoegd
  #98  
Oud 27 December 2009, 17:04
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 December 2009
Locatie: Belgische Limburg
Berichten: 268
Stuur een bericht via Skype™ naar giljom
Standaard

Hallo generaal, ik heb dat gelezen, maar nu weet ik nog niet of ik mijn GSM nummer zichbaar kan maken als ik iemand bel via skype, natuurlijk betalend
  #99  
Oud 27 December 2009, 19:34
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

bij je profiel toevoegen, kan hij info opvragen
wanneer je belt zal het toch je naam of skype id weergeven.

( of bel je met echte credits , dan weet ik het niet echt )
  #100  
Oud 27 December 2009, 19:37
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinslân
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door giljom Bekijk bericht
Hallo generaal, ik heb dat gelezen, maar nu weet ik nog niet of ik mijn GSM nummer zichbaar kan maken als ik iemand bel via skype, natuurlijk betalend
Dit kun je natuurlijk makkelijk zelf testen, maar bij mij werkt het
__________________

Reageren

Labels
3gs, skype, t-mobile, update


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Skype op pauze na verlaten skype scherm (backgrounder) UpturnedL1fe iPhone Apps 8 15 August 2010 01:29
Gezocht Skype to Skype app Gerwin iPhone Apps 3 11 March 2008 13:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:06.