Skype

Skype discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Skype geinstalleerd vanuit appstore, voipover3g uit cydia geinstalleerd. Is leuk dat ik dan naar een computer kan bellen waar ook Skype opstaat, maar het is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 6 April 2009, 23:43
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 245
Standaard

Skype geinstalleerd vanuit appstore, voipover3g uit cydia geinstalleerd. Is leuk dat ik dan naar een computer kan bellen waar ook Skype opstaat, maar het is nog niet mogelijk om skype op de achtergrond van je iPhone te laten draaien toch? Als dat zou kunnen dan zou je Skype heel de tijd aan laten en mensen kunnen je dan gratis bellen vanuit een computer....

Weten jullie hier iets meer van?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 7 April 2009, 01:30
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stefaaaan Bekijk bericht
Skype geinstalleerd vanuit appstore, voipover3g uit cydia geinstalleerd. Is leuk dat ik dan naar een computer kan bellen waar ook Skype opstaat, maar het is nog niet mogelijk om skype op de achtergrond van je iPhone te laten draaien toch? Als dat zou kunnen dan zou je Skype heel de tijd aan laten en mensen kunnen je dan gratis bellen vanuit een computer....

Weten jullie hier iets meer van?
Moet met Backgrounder kunnen, maar geen idee of dat gaat werken, er zijn nogal wat problemen dat het niet met MobileSubstrate werkt.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #43  
Oud 7 April 2009, 05:50
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kikkertje77 Bekijk bericht
Kan vreemd genoeg ook niet meer skypen over 3g met voipover3g sinds vandaag :s
Ik heb dat gisteren nog gedaan zonder problemen. Zal het later vandaag nog eens testen.
  #44  
Oud 7 April 2009, 07:30
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Moet met Backgrounder kunnen, maar geen idee of dat gaat werken, er zijn nogal wat problemen dat het niet met MobileSubstrate werkt.
Er is al een update voor MobileSubstrate gekomen die als het goed is de problemen heeft verholpen.
  #45  
Oud 7 April 2009, 10:46
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 April 2009
Berichten: 1
Standaard

Hallo,

Ik ben nieuw hier op de site en hoop dat ik mijn vraag hier goed stel... Ik heb ook de skype app geÔnstalleerd en als ik wil bellen dan gaat dat prima ZONDER tegoed!! Zowel naar vast als mobiel.. Heeft dat te maken met het feit dat ik nu via Wi-Fi bel?? En is dat niet meer mogelijk zodra ik uit het Wi-Finetwerk ben?
Alvast bedankt voor jullie moeite!

Gr Jenny
  #46  
Oud 7 April 2009, 13:33
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2008
Berichten: 290
Standaard

Ik heb daarnet nog geskyped over 3g met een collega. Het werkt wel dus nog steeds,
maar hoor wel meer verhalen over dat de software tijdelijk uit de appstore was verdwenen.

Trouwens, Saurik heeft een heel verhaal in Cydia neergezet over hoe de problemen nu zouden zijn opgelost. Ik heb Mobile Substrate geupdate en de lijst met software die problemen veroorzaakt verwijderd, maar skype loopt nog steeds regelmatig vast.
Iemand ideeen?
  #47  
Oud 7 April 2009, 15:26
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Moet met Backgrounder kunnen, maar geen idee of dat gaat werken, er zijn nogal wat problemen dat het niet met MobileSubstrate werkt.
Backgrounder werkt bij mij uitstekend. Enige nadeel is dat Skype binnen no-time je batterij leeg heeft getrokken.
Vanacht voor de gein aan laten staan met een opgeladen accu. Alleen skype op de achtergrond. Accu was na 8 uur toch bijna leeg

Skype werkt dus weer
  #48  
Oud 7 April 2009, 16:07
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scoes Bekijk bericht
Ik heb daarnet nog geskyped over 3g met een collega. Het werkt wel dus nog steeds,
maar hoor wel meer verhalen over dat de software tijdelijk uit de appstore was verdwenen.
Trouwens, Saurik heeft een heel verhaal in Cydia neergezet over hoe de problemen nu zouden zijn opgelost. Ik heb Mobile Substrate geupdate en de lijst met software die problemen veroorzaakt verwijderd, maar skype loopt nog steeds regelmatig vast.
Iemand ideeen?
Bij mij werkt zoals ik al eerder vernoemde skype over 3G heel goed. Goede verbinding geen vertraging tijdens het bellen en dit zonder een file aan te passen. Misschien ligt het aan de fw (3.0Beta2) die ik run. Maar het werkt perfect.
  #49  
Oud 25 June 2009, 16:41
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2009
Berichten: 9
Lightbulb Skype over 3G met OS 3.0

Ik vroeg me af of iemand met Skype heeft kunnen bellen over het 3G-netwerk met OS 3.0.

Mijn iPhone 3G is gejailbreaked en voor 3.0 was het dus mogelijk om VoIP3G bij Cydia te installeren en dan Skype te gebruiken om te bellen over het 3G netwerk.

Na de jailbreak van OS 3.0 en VoIP3G geinstalleerd te hebben krijg ik van Skype de welbekende melding dat het niet toegestaan is om via het 3G netwerk te bellen (hetgeen dat t-mobile dus _WEL_ toestaat) en kan ik dus alleen via Wi-Fi bellen.

Kan iemand mij hierbij helpen, ik heb het een en ander gezocht maar kwam vaak terecht bij oplossingen voor firmware versies lager dan 3.0.

Mvg,

arrylol
  #50  
Oud 27 June 2009, 00:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 4
Standaard

Heb vandaag ook Skype geinstaleert op 3.0 en VoIP3G via cydia geinstaleert en werkt prima over 3G.
Geen idee waarom het bij jouw niet het geval is.

Cheers
  #51  
Oud 30 June 2009, 12:16
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 5
Standaard Skype update vanochtend

Hallo,

De Skype App heeft vanochtend een update gekregen via updates en nu werkt het niet meer!. t-mobileicon is weer lekker kinderachtig:
Zodra je nu wilt bellen via Skype krijg je de boodschap: "Skype-Gesprekken over G-netwerken zijn momenteel niet toegestaan vanwege contractuele beperkingen".
En dat noemen ze onbeperkt internetten....
  #52  
Oud 30 June 2009, 12:18
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Bij mij heeft hij altijd al gezegd dat ik enkel met Wi-Fi kon bellen..

In Cydia staat er alles Voipover3G waarmee je dan wel kan bellen over 3G
  #53  
Oud 30 June 2009, 12:20
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 5
Standaard

Hmm ik heb gisteren nog gratis kunnen skypen over 3g zonder problemen in de auto onderweg naar huis. Helaas helaas.
  #54  
Oud 30 June 2009, 12:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Berichten: 41
Standaard

er loopt een zaak tegen ze een zo gezegde proef trial dus wie weet is er nog hoop!
anders mogen ze het niet meer onbeperkt internet noemen.
  #55  
Oud 30 June 2009, 12:52
EdM EdM is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Locatie: Zuid Holland
Berichten: 15
Standaard

was een van de redenen dat ik er voor koos (familie en vrienden in zwitserland) dus tja... mogen ze m'n abo wel verlagen want dan is het inderdaad geen "onbeperkt" internet meer.
__________________
"What goes around comes around... so you better be aware"
iPhone 3GS, Navigon (deleted), Igo My Way, I wish Skype was not boycotted by Apple
  #56  
Oud 17 July 2009, 16:38
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2009
Berichten: 7
Standaard Skype

Hallo,
Deze week een trotse bezitter van de iPhone 3gs 16 gb
Nu heb ik er skype op staan. werkt allemaal perfect.
Nu zou ik graag willen dat als skype gestart is hem online te laten en dat ik verder kan met de iphone in het menu of een spel spelen of anders.
Dat als iemand beld dat skype dan weer naar voren komt..


Is dat mogelijk?
Alvast bedankt voor het meedenken
Groeten palermo
  #57  
Oud 17 July 2009, 17:31
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Dat is nu net wat Apple niet toelaat.
  #58  
Oud 17 July 2009, 17:42
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2009
Berichten: 7
Standaard

Multitasking misschien nog ff lastig. Misschien later

Ok duidelijk dank je wel..
  #59  
Oud 17 July 2009, 17:54
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Kan je dat niet oplossen met Backgrounder (jailbreak), of is dat nog niet compatibel met 3.0?
  #60  
Oud 17 July 2009, 18:38
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Nederland
Berichten: 286
Standaard

Ja kan wel maar dan kun je nog niet zien of iemand je belt?
Reageren

Labels
3gs, skype, t-mobile, update


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Skype op pauze na verlaten skype scherm (backgrounder) UpturnedL1fe iPhone Apps 8 15 August 2010 01:29
Gezocht Skype to Skype app Gerwin iPhone Apps 3 11 March 2008 13:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:43.