Problemen standaard weer applicatie

Problemen standaard weer applicatie discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb het even opgezocht en het lijkt inderdaad zo te zijn. In de US nemen ze de precizie voor NL ietsje minder ernstig misschien...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 8 September 2010, 01:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Locatie: Belgie
Berichten: 60
Standaard

Heb het even opgezocht en het lijkt inderdaad zo te zijn. In de US nemen ze de precizie voor NL ietsje minder ernstig misschien
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 8 September 2010, 08:19
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 155
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gonus Bekijk bericht
Thanks voor de links.

Helaas inderdaad geen oplossing.
Wat mij ook opviel is dat ik bepaalde kleinere plaatsen niet meer vindt als ik ernaar zoek. Grotere plaatsen vinden is geen probleem (Eindhoven, Den Bosch, etc.) maar kleinere plaatsen weigert ie te vinden. Erg vreemd.

Iemand anders hier ook ervaring mee?
Same here, krijg ook alleen Den Bosch, Eindhoven etc....
  #43  
Oud 8 September 2010, 13:38
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Berichten: 298
Send a message via twitter to robijnv
Standaard

Ik heb het idee dat het probleem niet aan je iphone ligt maar aan Yahoo, mijn weer widget doet ook raar (in mijn dashboard).

Waarom niet de overstap op weather pro veel mooier, duidelijker en je kan je buienradar wegdoen..
  #44  
Oud 8 September 2010, 13:44
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Berichten: 611
Standaard

De applicatie word standaard meegeleverd h, dus makkelijk om die te gebruiken.
Weather pro is trouwens niet gratis...
  #45  
Oud 8 September 2010, 14:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Berichten: 188
Standaard

mariaparochie vindt ie wel dus kleine plaatsen is geen probleem. Wel heel vervelend, is er geen reactie van apple op hun eigen forum?
  #46  
Oud 8 September 2010, 15:16
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Berichten: 611
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cubesten Bekijk bericht
mariaparochie vindt ie wel dus kleine plaatsen is geen probleem. Wel heel vervelend, is er geen reactie van apple op hun eigen forum?
Bij mij vindt ie nu ook weer alle plaatsen die ik zoek. Klein en groot. Probleem lijkt opgelost. Heb wel het idee dat dit vaker voorkomt. Iemand al iets op het Apple forum gevonden?
  #47  
Oud 8 September 2010, 16:35
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Locatie: Zingem (B)
Berichten: 101
Standaard

Probleem is hier (Belgi) alleszins nog niet opgelost; hij blijft at random plaatsnamen wijzigen in andere, en soms toont hij gewoon weer deze die ik instelde. Het probleem ligt bij Yahoo, denk ik, want het gebeurt enkel bij een bijwerking. Op het Apple-forum wordt ook melding gemaakt van het probleem, maar vooralsnog geen oplossing ...
  #48  
Oud 8 September 2010, 16:47
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Berichten: 611
Standaard

Ik heb te vroeg gesproken inderdaad. Bij mij wordt ook alles gewijzigd naar Eindhoven
  #49  
Oud 8 September 2010, 16:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Locatie: eindhoven
Berichten: 27
Standaard

ik heb er geen last van
  #50  
Oud 8 September 2010, 17:14
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Diverse discussies samengevoegd.
  #51  
Oud 8 September 2010, 18:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2010
Locatie: Almelo
Berichten: 35
Standaard

Dit blijkt dus een 'echt' probleem te zijn.
Hoe krijgen we het probleem nu van dit forum naar Apple?
Kunnen we er vanuit gaan dat Apple deze info krijgt, of moeten we het via de 'officile' kanalen melden? En wat zijn die officile kanalen?
  #52  
Oud 8 September 2010, 21:54
iPeppel's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2008
Berichten: 108
Standaard

Een nieuwsbericht op iphoneclub.nl over dit probleem zou al schelen.
  #53  
Oud 9 September 2010, 00:17
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2010
Berichten: 3
Standaard

heb het zelfde probleem woon in de buurt van venlo krijg het weer van duitsland nettetal is 20 km hier vandaan, zandvoort is alkmaar, zolder in belgie is kleine brogel. wie heeft de oplossing???? ps ook zeeeeer slechte ontvangst had eerst een 3gs met prima ontvangst ( kpn abb) en nu een 4 met kpn abb. zwaaar klooote
  #54  
Oud 9 September 2010, 00:22
Operafreak's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 July 2009
Locatie: Boven het IJ
Berichten: 282
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gonus Bekijk bericht
Ik heb te vroeg gesproken inderdaad. Bij mij wordt ook alles gewijzigd naar Eindhoven
Hier ook... Krommenie wordt Alkmaar . Amsterdam blijft wel Amsterdam.. Maf.
__________________
 iPhone X 256GB  iMac 27" 2.66 Mhz i5, 12GB intern, 1TB HD 
  #55  
Oud 9 September 2010, 01:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2010
Berichten: 148
Standaard

Ben blij dat ik niet de enige ben. Had dit voorheen wel eens een enkele keer met de iPod Touch, maar dan hielp verwijderen en plaats opnieuw toevoegen altijd.

Nu (iphone 4 inmiddels) wordt alles hier in de omgeving veranderd in 1 plaats. Dit weekeinde kon ik ineens weer de boel goed zetten, maar nu staat die andere plaats er weer (2x) in. Heel irritant.
  #56  
Oud 9 September 2010, 08:07
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 155
Standaard

Ik bekijk het weer nu maar op Weather HD op mijn ipad, word echt simpel van die app op de iPhone...
Ook ik weer alles veranderd, gaat een dag goed en dan ligt weer alles door elkaar...
  #57  
Oud 9 September 2010, 16:26
Zam Zam is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 September 2010
Berichten: 8
Standaard

Ik heb er last van als ik Nijmegen kies. Dan veranderd de iPhone het naar Kranenburg (Duitsland).

Mijn iPhone van mijn vriendin heeft er ook last van.

Weet iemand of er ook een oplossing voor is?
  #58  
Oud 9 September 2010, 22:26
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 2
Standaard

Weather pro is voorlopig de beste oplossing 
  #59  
Oud 10 September 2010, 10:38
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Het heeft te maken met weerstations (en vliegvelden hebben ook weerstations (zodoende ook Twenthe bijv)). Daar haalt Yahoo van origine de informatie iig vandaan. Ik denk dat het altijd al zo was dat je gewoon de informatie van het dichtstbijzijnde weerstation kreeg, maar dat nu de benaming ook verspringt.
Misschien heeft Yahoo onlangs wat veranderingen doorgevoerd die (nog) niet (goed) in de app afgehandeld worden.
  #60  
Oud 10 September 2010, 11:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2010
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zam Bekijk bericht
Ik heb er last van als ik Nijmegen kies. Dan veranderd de iPhone het naar Kranenburg (Duitsland).

Mijn iPhone van mijn vriendin heeft er ook last van.

Weet iemand of er ook een oplossing voor is?
Ik heb precies hetzelfde. niet fijn ook de plaats waar ik woon kan de app in een keer niet meer vinden..
Reageren

Labels
weer standaard app


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone weer applicatie (standaard app) Marritje iPhone Apps 7 17 May 2010 13:17
update/synchro van de standaard weer applicatie brooks.nl iTunes 0 29 July 2009 08:20
iPhone: Serieus probleem met de standaard sms applicatie Antiparadox Jailbreak 5 27 December 2008 07:28
Ringtones weer naar standaard vmaxbeast Ringtones en Wallpapers 0 8 November 2008 16:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:55.