Problemen standaard weer applicatie

Problemen standaard weer applicatie discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hier hetzelfde probleem. Enkel de grote steden kunnen gevonden worden....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 10 September 2010, 11:24
BfromB's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Belgi (Antwerpse Kempen)
Berichten: 254
Send a message via twitter to BfromB
Standaard

Hier hetzelfde probleem. Enkel de grote steden kunnen gevonden worden.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 10 September 2010, 11:51
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Berichten: 611
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door glaantje Bekijk bericht
Het heeft te maken met weerstations (en vliegvelden hebben ook weerstations (zodoende ook Twenthe bijv)). Daar haalt Yahoo van origine de informatie iig vandaan. Ik denk dat het altijd al zo was dat je gewoon de informatie van het dichtstbijzijnde weerstation kreeg, maar dat nu de benaming ook verspringt.
Misschien heeft Yahoo onlangs wat veranderingen doorgevoerd die (nog) niet (goed) in de app afgehandeld worden.
Dat lijkt me sterk want als ik een grotere en kleinere stad heb ingevoerd is het weer van de kleinere stad anders (qua temp. en neerslag etc..) dan dat van de grotere steden.
Wanneer het probleem optreedt en beide steden worden hernoemd naar de grotere stad is het weer pas gelijk aan elkaar.
  #63  
Oud 10 September 2010, 11:53
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Daarom zei ik ook, "ik denk" bij dat stukje
  #64  
Oud 10 September 2010, 19:24
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2010
Berichten: 375
Standaard

Hier ook problemen. Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zijn geen probleem maar als ik mijn eigen woonplaats in Midden Limburg erin zet komt ie met Bruggen(BRD) aan en daar zit ik echt niet op te wachten. De app kan er niet af omdat het een vaste iPhone app is. Ik heb hem nu maar voor straf op de laatste pagina gezet.....
  #65  
Oud 10 September 2010, 19:31
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Discussies samengevoegd.
  #66  
Oud 11 September 2010, 02:50
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2010
Locatie: Harderwijk
Berichten: 3
Standaard

Ik denk ook dat het probleem bij Google ligt als doorgeef Luik. Windows 7 pakt automatisch Nieuw-Milligen, terwijl mijn desktop in Harderwijk staat. De standaard weer app. Doet hetzelfde. Raar. Met JB had ik Weather Pro van Meteoconsult. Erg fijne app en zeer secuur.
  #67  
Oud 11 September 2010, 11:14
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Discussies samengevoegd.
  #68  
Oud 11 September 2010, 12:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2009
Berichten: 24
Standaard

Hoop dat iemand van Apple of Yahoo ondertussen het probleem aan het oplossen is...
  #69  
Oud 11 September 2010, 15:51
tratra's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Locatie: at home
Berichten: 67
Exclamation Adres voor klachten standaard weer app

Het is niet alleen in Nederland.
Op vakantie in het buitenland versprong hij ook naar een andere plaatsnaam dan die ik had ingevoerd...
Ik zag dit rare gedrag voor het eerst een paar weken geleden.

(De standaard desktop widget heeft er geen last van maar die is van AccuWeather )

Ik heb inmiddels geklaagd bij Yahoo/TheWeatherChannel die voor de iPhone app tekenen.
Klagen aan het juiste adres kan als volgt:

In de app op i tikken
Op het logo van Yahoo/TheWeatherChannel tikken
Onderaan op "Feedback" tikken

Dan opent er een "comments" venster waar je in kunt typen.
Je e-mail adres in het volgende vakje invullen.
En op "submit" tikken.

Wat ermee gedaan wordt, weet ik niet. Ik heb i.i.g. nog geen reactie terug ontvangen, maar als we nou massaal aan het goede adres gaan klagen moet de boodschap toch wel overkomen...
  #70  
Oud 29 September 2010, 11:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 August 2010
Locatie: 's-Hertogenbosch
Berichten: 26
Standaard

Ik heb ook een probleem. Ik zie hier bij veel mensen dat hun plaatsnaam veranderd naar 's-Hertogenbosch.
Nu woon ik in 's-Hertogenbosch maar krijg deze met geen mogelijkheid gevonden in de weer applicatie.
Wil iemand hier eens kijken of hij/zij 's-Hertogenbosch wel toegevoegd krijgt?
En hoe heb je deze dan gevonden.

Alvast bedankt
  #71  
Oud 29 September 2010, 14:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2010
Berichten: 148
Standaard

Ik zie 'm inderdaad ook niet, ook niet als Den Bosch.
Overigens is voor mij de laatste weken het probleem nu opgelost, alle plaatsen in het Gooi e.o. werken weer normaal en worden niet meer veranderd in Hilversum, nu maar hopen dat het zo blijft!
  #72  
Oud 5 October 2010, 23:20
iPeppel's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2008
Berichten: 108
Standaard

Bij mij werkt het weer weer goed. Bij jullie waarschijnlijk ook?
  #73  
Oud 5 October 2010, 23:24
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Bij mij is het inmiddels ook opgelost, alle kleine plaatsen die hij voorheen vond vind hij nu ook weer.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #74  
Oud 6 October 2010, 07:29
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Locatie: Zingem (B)
Berichten: 101
Standaard

Hier ook weer opgelost!
  #75  
Oud 6 October 2010, 13:39
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Berichten: 611
Standaard

Vaag! Bij mij nog steeds hetzelfde probleem.
Enige actie die ik kan uitvoeren? (Heb al reboot uitgevoerd, maar geen resultaat...)
  #76  
Oud 6 October 2010, 16:55
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ik heb een herstel gedaan twee weken geleden, van 4.0.1 naar 4.0.1 en volgens mij doet hij het weer sinds dien. Maar weet dit niet zeker.
  #77  
Oud 6 October 2010, 21:11
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 July 2010
Locatie: 's-Hertogenbosch
Berichten: 22
Send a message via twitter to momo59
Standaard

Helaas nog steeds niet opgelost; vermoedelijk zijn de plaatsen teruggekomen bij de apparaten waar de oorspronkelijke plaats was "hernoemd". Op mijn nieuwe iPod 4 was 's-Hertogenbosch niet meer in te stellen en komt daardoor ook niet terug. Op mijn iPhone was 's-Hertogenbosch veranderd in Tilburg. Deze plaats heb ik toen naar de dichtstbijzijnde plaats kunnen aanpassen, te weten Tilburg. Door deze wijziging komt denk ik 's-Hertogenbosch dus ook niet meer terug. Ik vind het wel lang duren voordat deze idiote fout wordt opgelost.
  #78  
Oud 3 November 2010, 13:46
BfromB's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Belgi (Antwerpse Kempen)
Berichten: 254
Send a message via twitter to BfromB
Standaard

Ondertussen is het bij mij opgelost. Al enige tijd vermoed ik, maar ik heb het net pas gemerkt omdat ik was overgeschakeld op WeatherPro en ik de standaardapplicatie niet meer gebruikte.
  #79  
Oud 3 November 2010, 13:54
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 June 2010
Locatie: Maastricht
Berichten: 212
Standaard

het is den bosch geworden ipv 's-hertogenbosch
  #80  
Oud 3 November 2010, 14:08
BfromB's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Belgi (Antwerpse Kempen)
Berichten: 254
Send a message via twitter to BfromB
Standaard

Voor Belgi worden in elk geval meerdere plaatsen (bv Hasselt) correct weergegeven. Tijdens de problemen waren enkel grotere steden zoals Antwerpen en Brussel beschikbaar.
Reageren

Labels
weer standaard app


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone weer applicatie (standaard app) Marritje iPhone Apps 7 17 May 2010 13:17
update/synchro van de standaard weer applicatie brooks.nl iTunes 0 29 July 2009 08:20
iPhone: Serieus probleem met de standaard sms applicatie Antiparadox Jailbreak 5 27 December 2008 07:28
Ringtones weer naar standaard vmaxbeast Ringtones en Wallpapers 0 8 November 2008 16:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:43.