Problemen standaard weer applicatie

Problemen standaard weer applicatie discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) de standaard weer app van iPhone werkt vreemd! Wanneer ik een plaatsnaam invoer en deze selecteer veranderd hij deze in totaal iets anders! Ik kies ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 1 September 2010, 10:48
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2010
Berichten: 6
Standaard Problemen standaard weer applicatie

de standaard weer app van iPhone werkt vreemd! Wanneer ik een plaatsnaam invoer en deze selecteer veranderd hij deze in totaal iets anders! Ik kies in mjin geval Gulpen, deze vind hij ook, maar na gereed maakt hij hier Aachen van
gedurende de dag wisseld hij regelmatig de plaats naam Gulpen en Aahen af?
Iemand raad?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 September 2010, 20:02
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard

Dat heb ik ook, alleen op deze iPhone 4,
op mijn 3GS had ik er geen last van.
  #3  
Oud 2 September 2010, 19:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2010
Berichten: 2
Standaard

Zelfde probleem hier. Ik stel Oud-Beijerland in en als ik even later kijk is dat Vlaardingen geworden....

Overigens blijven de tweede en de derde plaatsnaam die ik ingevoerd heb (Rotterdam en New York) wel staan.
  #4  
Oud 2 September 2010, 19:33
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Ah, ik dacht dat ik de enige was met dit probleem. Heb om het op te lossen een tweede andere naam toegevoegd en als derde de juiste plaatsnaam. Nu bleven ze alle drie gewoon staan. Toen stuk voor stuk de twee foute plaatsnamen verwijderd en uiteindelijk bleef mijn plaatsnaam wel goed staan. Blijft toch een vreemd geval
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #5  
Oud 2 September 2010, 19:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2010
Berichten: 2
Standaard

Heb nu de volgorde ook maar omgedraaid om te kijken of dat helpt!

Overigens verandert de naam de ene keer in New York en de andere keer in Nieuw York
  #6  
Oud 2 September 2010, 19:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 August 2010
Berichten: 31
Standaard

Heb dit probleem ook. Maar bij mij wijzigt hij steeds Den Haag in The Hague en Emmen in Twist (een klein Duits plaatsje in de buurt). Ik heb het gevoel dat dat de officiele namen zijn van de weerstations (b.v. Rotterdam-The Hague airport) waar deze app zijn gegevens vandaan haalt.

En hij wisselt deze namen inderdaad af. De ene keer de goede naam, dan de Engelse en/of foute naam.

Ga ook de truc maar eens proberen met meerdere namen toevoegen en dan de foute weer weghalen. Alhoewel met Den Haag-The Hague nog wel te leven valt!
  #7  
Oud 2 September 2010, 20:38
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gassie Bekijk bericht
Zelfde probleem hier. Ik stel Oud-Beijerland in en als ik even later kijk is dat Vlaardingen geworden....

Overigens blijven de tweede en de derde plaatsnaam die ik ingevoerd heb (Rotterdam en New York) wel staan.
Bij mij ook,
alleen de eerste en de vierde springen op een andere plaats,
de tweede en derde blijven staan.
  #8  
Oud 3 September 2010, 13:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Locatie: Sittard
Berichten: 35
Send a message via twitter to Thommes
Question Standaard weer funtie iPhone heeft kuren?

Hallo iedereen,

Sinds een tijdje kan ik geen steden meer toevoegen aan mijn standaard weer functie op mijn iPhone 3G (jailbreak). Ik weet niet of het te maken heeft met de jailbreak want het valt me pas sinds een paar dagen op dat die functie stoort.

Wat ik ook toevoeg, welke stad dan ook..dan krijg ik "Gangelt" te zien. Daar ik niet in Gangelt woon interesseert het me dus ook niet wat voor weer het daar is Als ik mijn eigen stad toevoeg en ik bekijk het weer, krijg ik het weer van Gangelt te zien.. hoe krijg ik dit weg? Zodat ik weer steden naar mijn keuze kan toevoegen?

Alvast bedankt!
  #9  
Oud 3 September 2010, 15:24
dj_ko's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Zwollywood
Berichten: 83
Standaard

ik heb ook een soortgelijk probleem, als ik enschede als stad toevoeg laat die heel vaak: Twenthe zien.
een paar uur later staat er dan weer enschede
(Iphone4 16 GB model met jailbreak)
__________________
Waarom kijk je hier? ga Mn posts eens lezen!
  #10  
Oud 3 September 2010, 17:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Locatie: Sittard
Berichten: 35
Send a message via twitter to Thommes
Standaard

Bij mij laat hij alleen nog maar Gangelt zien, zelfs als ik direct uit het menuutje van het opzoeken van steden terug ga naar het weer zelf, staat er direct weer Gangelt... EN IK WIL NIET EENS WETEN WAT VOOR WEER HET DAAR IS! -_-
  #11  
Oud 3 September 2010, 19:42
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2010
Berichten: 13
Standaard

Hier in zwolle ook, als ik zwolle invoer dan staat hij even later op deventer en weer even later op zwolle
Volgens mij ligt het aan de server waar hij de gegevens af moet halen.
Op het moment dat zwolle plad ligt pakt hij de eerste die in de buurt ligt en dat is dan deventer dacht ik zo

Maar het kan natuurlijk ergens anders aan liggen, maar zo lijkt het bij mij.

Mvg,
Gekkenhuis
  #12  
Oud 3 September 2010, 19:56
Peernij's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2009
Locatie: Nistelrode
Berichten: 264
Stuur een bericht via Skype™ naar Peernij Send a message via twitter to Peernij
Standaard

Ook hier enkel dagen geleden: Ik woon in Nistelrode en zie regelmatig Uden ( dorpje verderop) staan. Strange
__________________
iPhone 3G 16GB → iPhone 3GS 16GB → iPad Wi-Fi 32 GB → iPhone 4 16GB → iMac 21" → ATV 2
  #13  
Oud 3 September 2010, 23:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 August 2010
Berichten: 31
Standaard

Nr. 1 tm 4 veranderen van naam...probleem dus niet opgelost. Nu ja, dan hou ik het voorlopig maar even bij The Hague!
  #14  
Oud 4 September 2010, 09:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2010
Locatie: Almelo
Berichten: 35
Standaard (Yahoo) Weer applicatie geeft vreemde namen

Bij de standaard 'weer' applicatie komt het regelmatig voor dat de plaatsnamen opeens veranderen. Zo wordt 'Almelo' -> 'Itterbeck'.
Dit wijzigt tussen fout en goed zonder (voor mij) duidelijke reden.
Is dit een bekend probleem?
  #15  
Oud 4 September 2010, 10:15
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 January 2010
Locatie: helmond
Berichten: 80
Standaard

hier precies hetzelfde na een reboot gaat de appl van Helmond naar Eindhoven
Waarschijnlijk dat daar dan de ''weerstations'' zitten/staan
ik zou niet weten of het met de JB temaken heeft
mijn iPhone is wel gejailbreaked
  #16  
Oud 4 September 2010, 11:05
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

haha hier ook probleem: veranderd Veenvendaal (uch) steeds naar Vlissingen o.i.d.
  #17  
Oud 4 September 2010, 11:50
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Berichten: 298
Send a message via twitter to robijnv
Standaard

Als je de zoekfunctie had gebruikt...

https://forum.iculture.nl/f28/i...-weer-app.html

https://forum.iculture.nl/f28/i...eft-kuren.html
  #18  
Oud 4 September 2010, 14:51
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Locatie: Zingem (B)
Berichten: 101
Standaard

Zelfde hier: Zingem en alle deelgemeentes van Zingem worden steevast Munte ... Niet dat het weer tien kilometer verderop zo anders zal zijn, maar toch een idiote bug ...
  #19  
Oud 5 September 2010, 15:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2010
Berichten: 3
Standaard "Weer" progie

hoi hoi. heeft iemand nog last van het probleem dat het standaard progje dat bij de IOS4 zit om het weer te zien af en toe eens tilt slaat?

Maw de instellingen veranderen steeds. Als ik bv 3 verschillende steden in tik zal hij deze updaten maar de volgende keer zijn het andere steden die er in staan. Heb al een restore gedaan maar probleem blijft.

bedankt alvast.
  #20  
Oud 5 September 2010, 20:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2010
Berichten: 2
Standaard

Ik had vandaag precies heyzelfde probleem op mn iPhone 4
Reageren

Labels
weer standaard app


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone weer applicatie (standaard app) Marritje iPhone Apps 7 17 May 2010 12:17
update/synchro van de standaard weer applicatie brooks.nl iTunes 0 29 July 2009 07:20
iPhone: Serieus probleem met de standaard sms applicatie Antiparadox Jailbreak 5 27 December 2008 06:28
Ringtones weer naar standaard vmaxbeast Ringtones en Wallpapers 0 8 November 2008 15:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:00.