TomTom

TomTom discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Inmiddels staat TomTom erop, samen met een vwbusvriend aangeschaft (is toch praktisch familie ) De eerste indruk is dat de stem wat zacht is, dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #321  
Oud 19 January 2010, 08:22
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2010
Locatie: Zwaag
Berichten: 15
Standaard

Inmiddels staat TomTom erop, samen met een vwbusvriend aangeschaft (is toch praktisch familie )

De eerste indruk is dat de stem wat zacht is, dat ga ik nooit horen voorin mijn T2b uit 73
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #322  
Oud 9 February 2010, 17:49
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 21
Standaard GPS co÷rdinaten

Hallo allemaal,

Is er in de TomTom applicatie een mogelijkheid om gps co÷rdinaten in te geven?

Alvast dank!
  #323  
Oud 9 February 2010, 17:51
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2008
Locatie: Twello
Berichten: 22
Standaard

Neen, dit is niet mogelijk

Edit; als je co÷rdinaten hebt, en je wilt weten waar het is dan kun je deze (geloof ik) wel invoeren in Google Earth op je computer (dit is geen app op je iPhone)

Laatst gewijzigd door Peter1612; 9 February 2010 om 17:56.
  #324  
Oud 9 February 2010, 17:59
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 21
Standaard

Bedankt voor je snelle reactie! Je kan het trouwens ook gewoon bij google maps invoeren.

Zou wel makkelijk zijn als het bij tt ook kon. Jammer!
  #325  
Oud 19 May 2010, 12:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 May 2010
Berichten: 6
Standaard .itn bestanden

Ik ga komend weekend een weekendje weg, de Stelvio pas in ItaliŰ/Zwitserland rijden. Dus toch maar even TomTom aangeschaft. Nu gaan we bepaalde routes rijden en daarvoor heeft de organisatie de reguliere .itn bestanden ter beschikking gesteld.

Ik ben al een paar uur aan het zoeken via Google voornamelijk, maar kan niets vinden over het importeren van .itn bestanden voor TomTom op de iPhone. Is het mogelijk en zo ja, hoe moet ik dit doen?

Alvast bedankt!

Laatst gewijzigd door Rob82; 19 May 2010 om 12:33. Reden: typo
  #326  
Oud 25 May 2010, 18:11
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2010
Berichten: 3
Unhappy Copilot vs TomTom carkit

Hallo allemaal, Wie kan mij zeggen of Copilot werkt in combinatie met een TomTom carkit?
  #327  
Oud 28 May 2010, 22:56
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Berichten: 1
Standaard

Hallo allemaal ik heb pas een IPone maar geen nav.(tt) wie kan mij vertellen hoe ik tt moet installeren en welke software of iets dergelijk heb ik dan nodig
  #328  
Oud 29 May 2010, 22:16
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2010
Berichten: 3
Standaard

Zie de apps op Itunes
  #329  
Oud 8 June 2010, 22:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2010
Berichten: 13
Standaard

Hallo, ik heb een vraag over de TomTom.
Ik vind het prettig om als ik geen route heb opgegeven tocht de kaart van TomTom te kunnen zien (flitspalen aanduiding). Ik kan echter alleen via een omweg de kaarten zien (route opgeven en vervolgens route verwijderen). Doe k iets fout of zie ik iets niet juist.
Jdb
  #330  
Oud 9 June 2010, 15:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 3
Standaard

Zal de iPhone 4 passen op de TomTom iPhone carkit?
  #331  
Oud 22 June 2010, 23:20
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2010
Locatie: Sittard
Berichten: 10
Standaard

Hoe kan ik mijn TomTom update? Wat voor een handelingen moet ik doen
  #332  
Oud 23 June 2010, 08:42
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 36
Send a message via twitter to rumble101
Standaard

Ja, dit is zelfs bevestigd door TomTom (zie TomTom, portable GPS car navigation systems) ;-)
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door katagh Bekijk bericht
Zal de iPhone 4 passen op de TomTom iPhone carkit?
  #333  
Oud 23 June 2010, 08:43
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 36
Send a message via twitter to rumble101
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PascalR Bekijk bericht
Hoe kan ik mijn TomTom update? Wat voor een handelingen moet ik doen
Deuh, appstore updates of iTunes - Apss zoek nieuwe updates
  #334  
Oud 25 June 2010, 17:12
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 821
Standaard

Met tt1.2 altijd perfecte ontvangst, met 1.3 opeens als je onder een viaduct doorkomt ff grijs beeld, dacht dat dat kwam doordat iPhone overvol was (iets met geheugen ofzo) maar geen zin in reinstall... Nu met 1.4 op 4.0 lijkt de ontvangst ook minder dan met 1.2, of met 1.2 was het navigatiealgoritme misschien gewoon beter...

Krijg bijna het idee dat ze je zo proberen te dwingen om hun carkit te kopen.
Nb: 1.4 pas een paar hele korte stukjes gebruikt, ga m zondag ff goed testen... Iemand er al ervaring mee?
  #335  
Oud 26 June 2010, 02:08
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2010
Locatie: Sittard
Berichten: 10
Standaard

Ik heb na update tt1.4 het gevoel dat het geluid minder hard is. Ga kijken voor carkit van tt voor iPhone.
Heb een hard beschermhoes om iPhone, weer iemand of dit past??
  #336  
Oud 26 June 2010, 09:19
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 36
Send a message via twitter to rumble101
Standaard

Sinds 1.3 is de ontvangst minder, en met de 1.4 heb ik de indruk dat het nog minder is. Soms valt het GPS signaal voor een korte periode uit, maar 'k heb dit nog maar enkel voor gehad op de autosnelweg, niet in een stedelijke omgeving. BTW ik gebruik de TT carkit ;-)
Met de iPhone hoes van iSkin past hij niet in de TT houder, enkel met zo'n filterdun hardplastiek hoesje (naam vergeten) past hij er wel in.
  #337  
Oud 26 June 2010, 10:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 June 2010
Berichten: 1
Standaard

iPhone wacht nu al 14 uur op gps signaal help
  #338  
Oud 26 June 2010, 12:17
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2010
Locatie: Sittard
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door p@je Bekijk bericht
iPhone wacht nu al 14 uur op gps signaal help
Heb ik ook gehad.
App van iPhone verwijderd en via store opnieuw ge´nstalleerd. Nu geen problemen meer
  #339  
Oud 29 June 2010, 10:57
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 62
Standaard

Dat heb ik ook geprobeerd echter werkt dit niet in mijn geval

Edit:

Werkt weer. Ik heb het volgende aangepast:
-Instellingen/Algemeen/Locatievoorziening

Daaronder staat TomTom.. deze aangezet en het werkt.

Laatst gewijzigd door Flessendop; 29 June 2010 om 13:48.
  #340  
Oud 8 July 2010, 18:48
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Berichten: 6
Standaard

Ik heb onlangs TomTom HD traffic aangeschaft. Maar ik vraag me nu af hoe dat in het buitenland werkt. Maakt TomTom gebruik van mijn eigen provider bij het binnenhalen van data. Of doet hij dat via een andere weg? Kortom betaal ik me scheel aan data roaming in het buitenland als ik TomTom HD traffic gebruik?
Reageren

Labels
navigatie, navigon


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
TomTom: Tomtom openen vanuit Safari via tomtom:// URI? Ruud_ iPhone Navigatie 0 24 November 2009 20:08
tomtom Benelux geen geluid -> tomtom support wilt niet helpen jeroenhermans Archief 3 24 August 2009 16:56
TomTom: Speculatie: TomTom Navigator 7 aangekondigd, TomTom is klaar voor de iPhone? iCulture iPhone Navigatie 0 29 May 2009 18:40
TomTom: ervaring tomtom i.c.m handsfree bellen via carkit van tomtom ross iPhone Navigatie 3 9 October 2008 22:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:02.