TomTom

TomTom discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb zojuist hetzelfde geprobeerd met Mc Donalds (ov2 en bmp bestand) en ook met Shell pompstations. Ik zie als ik naar de instellingen ga ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #281  
Oud 24 October 2009, 18:57
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Ik heb zojuist hetzelfde geprobeerd met Mc Donalds (ov2 en bmp bestand) en ook met Shell pompstations.
Ik zie als ik naar de instellingen ga wel beide POI's staan (met afbeelding), maar vooralsnog zie ik ze niet tevoorschijn komen als ik een routedemo doe.

There's got to be a way......
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #282  
Oud 1 November 2009, 18:55
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Berichten: 69
Standaard

Ik krijg maar geen geluid uit de speaker van m'n iPhone als ik TT op heb staan. Enkel via de aux uitgang krijg ik het geluid erdoor...

Iemand een oplossing?

*Edit* M'n iPhone stond op stil;-)

Laatst gewijzigd door EvertD; 1 November 2009 om 20:27. Reden: Oplossing gevonden
  #283  
Oud 16 November 2009, 10:55
» iPhone 6s 16GB (Goud) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2009
Locatie: Almere
Berichten: 28
Stuur een bericht via MSN naar nanomeister Send a message via twitter to nanomeister
Standaard

Ik heb ook TomTom geinstalleerd maar ik vind het geluid zo zacht. Ik kon dat op de PDA altijd in de app instellen maar bij de iPhone kan ik het niet vinden. Al zet ik op mijn iPhone het volume voluit dan nog hoor ik de stem niet of nauwelijks.

Nu heb ik een vaste navigatie in de auto dus heb ik het niet altijd nodig maar wel handig als ik weer eens in een andere auto rijdt.

Hebben anderen hier misschien last van of moet ik de app misschien beter een keer opnieuw installeren of iets?

Groet,

Gilbert
  #284  
Oud 22 November 2009, 12:20
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard ervaringen TomTom v1.2

Hoe zijn de ervaringen bij mensen met deze versie?

Iemand die verschil merkt met die enhancer uit of aan? (ik alleszins niet)
Nog mensen die iedere keer als ze TomTom starten moeten klikken toestaan bij "tomtom wenst gebruik te maken van u locatie"
In vorige versies moest dat toch niet.

Straatnaam uitspraken zijn wonderwel Goed moet ik zeggen, ik had het veeeel slechter verwacht.
  #285  
Oud 22 November 2009, 14:04
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Bij mij crasht versie 1.2 soms bij het opstarten. Ik heb TT 1.2 al eens opnieuw geļnstalleerd met iTunes, dat hielp tijdelijk.
Vandaag crashte TT weer. Na een reset van de iPhone (met de standby- en homeknop) werkte TT weer.
Ik heb een 3G met software versie 3.1.2 met jailbreak.
Ligt het aan de jailbreak of hebben iphones zonder jailbreak hier ook last van sinds de upgrade naar TT 1.2?
  #286  
Oud 22 November 2009, 14:07
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Bij mij crasht versie 1.2 soms bij het opstarten. Ik heb TT 1.2 al eens opnieuw geļnstalleerd met iTunes, dat hielp tijdelijk.
Vandaag crashte TT weer. Na een reset van de iPhone (met de standby- en homeknop) werkte TT weer.
Ik heb een 3G met software versie 3.1.2 met jailbreak.
Ligt het aan de jailbreak of hebben iphones zonder jailbreak hier ook last van sinds de upgrade naar TT 1.2?
Nope,hier geen jailbreak en alles werkt bij mij behalve de namen uitspreken lukt niet terwijl ik toch meende dit zou moeten werken.
  #287  
Oud 22 November 2009, 14:09
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Nope,hier geen jailbreak en alles werkt bij mij behalve de namen uitspreken lukt niet terwijl ik toch meende dit zou moeten werken.
In het Nederlands werkt het uitspreken van straatnamen alleen bij de stem "Xander (Computer)". Heb je die in de TT instellingen geselecteerd?
  #288  
Oud 22 November 2009, 16:23
tracker's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Locatie: Zwitserland
Berichten: 118
Standaard

ik zou toch iedereen willen adviseren eens te kijken naar navigon. ik heb nu ervaring met jvc, tomtom en navigon. de navigon is veruit het beste navigatie systeem dat ik ken.
__________________
Heb ik nu een appel of een apple.
富蘭久 伴 多 告, 伴 久 富
  #289  
Oud 22 November 2009, 16:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2009
Berichten: 67
Standaard

ik mis sygic in het rijtje van GOEDE
  #290  
Oud 23 November 2009, 01:48
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
In het Nederlands werkt het uitspreken van straatnamen alleen bij de stem "Xander (Computer)". Heb je die in de TT instellingen geselecteerd?
Neeje,ik hou van een vrouwenstem .Merci voor de tip.


tracker:Tomtom is heel goed vind ik,zeer duidelijk ook om de baan te volgen of als je een rondpunt opgaat toont deze het niet alleen mooi in het groot maar ook zeer duidelijk aan.
  #291  
Oud 23 November 2009, 21:46
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Heb weer mijn eigen POI's toegevoegd aan TomTom 1.2 en ze werken nog steeds
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #292  
Oud 23 November 2009, 21:55
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Heb weer mijn eigen POI's toegevoegd aan TomTom 1.2 en ze werken nog steeds
Ik heb ook poi's toegevoegd ze werken maar het icoontje blijft een rood vakje. Hoe heb jij je afbeelding geregeld?
  #293  
Oud 23 November 2009, 21:58
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mail.eve Bekijk bericht
Ik heb ook poi's toegevoegd ze werken maar het icoontje blijft een rood vakje. Hoe heb jij je afbeelding geregeld?
Door ook een .bmp erbij te zetten met dezelfde naam.
  #294  
Oud 23 November 2009, 22:01
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Door ook een .bmp erbij te zetten met dezelfde naam.
Ja dat heb ik ook, maar still het rode vlakje.... strange...

EdIT:

Probleem opgelost. BMP stond met hoofdletters, kleintjes van gemaakt en het werkt.

Laatst gewijzigd door mail.eve; 23 November 2009 om 22:06. Reden: verkeerd geschreven
  #295  
Oud 23 November 2009, 22:03
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mail.eve Bekijk bericht
Ja dat heb ik ook, maar still het rode vlakje.... strange...
Je moet de .ov2 en .bmp bestanden wel in de directory plaatsen waar de kaart staat (maar dat zal je wel al gedaan hebben).
  #296  
Oud 23 November 2009, 22:07
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Je moet de .ov2 en .bmp bestanden wel in de directory plaatsen waar de kaart staat (maar dat zal je wel al gedaan hebben).
Ja inderdaad, maar het moet wel met kleine letters bmp anders werkt ut niet
  #297  
Oud 23 November 2009, 22:08
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mail.eve Bekijk bericht
Ja inderdaad, maar het moet wel met kleine letters bmp anders werkt ut niet
Ik heb alles kleine letters staan.
  #298  
Oud 23 November 2009, 23:19
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 211
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Je kunt toch gewoon ov2 files toevoegen op je iPhone, het is alleen even zoeken naar het juiste mapje
Heb me helemaal rotgezocht naar dat mapje.....met Diskaid.
Waar staat die map dan in de rootfolder?
  #299  
Oud 24 November 2009, 00:13
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinslān
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tomtom100 Bekijk bericht
Heb me helemaal rotgezocht naar dat mapje.....met Diskaid.
Waar staat die map dan in de rootfolder?
in de root

private/var/mobile/applications

Je moet elke mapje bekijken wat er in zit, want de naam van de map bestaat uit cijfers en letters
__________________

  #300  
Oud 19 December 2009, 13:06
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Berichten: 1
Standaard

TOMTOM beelden blijven op iPhone 3G in zuidelijke richting achteruit lopen.
TOMOM niet genegen om er iets aan te doen.
Reageren

Labels
navigatie, navigon


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
TomTom: Tomtom openen vanuit Safari via tomtom:// URI? Ruud_ iPhone Navigatie 0 24 November 2009 20:08
tomtom Benelux geen geluid -> tomtom support wilt niet helpen jeroenhermans Archief 3 24 August 2009 16:56
TomTom: Speculatie: TomTom Navigator 7 aangekondigd, TomTom is klaar voor de iPhone? iCulture iPhone Navigatie 0 29 May 2009 18:40
TomTom: ervaring tomtom i.c.m handsfree bellen via carkit van tomtom ross iPhone Navigatie 3 9 October 2008 22:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:03.