Problemen met GPS (Locatie) - Verzameltopic

Problemen met GPS (Locatie) - Verzameltopic discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) //Discussies samengevoegd, in het vervolg zelf even zoeken Tip Zou je aub je profiel juist willen invullen? Zo kunnen we je hier sneller en juister ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 15 November 2009, 12:14
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Discussies samengevoegd, in het vervolg zelf even zoeken

Tip
Zou je aub je profiel juist willen invullen? Zo kunnen we je hier sneller en juister helpen

Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 15 November 2009, 12:53
Mootjuh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 September 2009
Locatie: Nijkerk
Berichten: 189
Stuur een bericht via MSN naar Mootjuh Send a message via twitter to Mootjuh
Standaard

Ik heb precies t zelfde et Google earth bv geeft die een aantal staten verder. Met appie zit ik ineens in Barneveld. Dat is toch een paar kilometer verderop. Alleen TomTom geeft de juiste positie. Zowel binnen als buiten geeft die verkeerde plaatsen of straten aan. Ook Maps geeft t verkeerd aan heel wazig. Iemand een oplossing?
  #23  
Oud 15 November 2009, 15:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 July 2009
Berichten: 41
Standaard

Wanneer je op Wi-Fi zit, kan het zijn dat een andere locatie wordt gegeven. Vaak is dat een soort van 'knooppunt' in de buurt van je internet.
(Bij mij thuis geeft gps via Wi-Fi standaard aan dat ik +- 10 km verder ben, zet ik Wi-Fi uit en heb ik 3g klopt het wel waar ik ben.)
  #24  
Oud 16 November 2009, 09:32
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2009
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PeerSientje Bekijk bericht
Wanneer je op Wi-Fi zit, kan het zijn dat een andere locatie wordt gegeven. Vaak is dat een soort van 'knooppunt' in de buurt van je internet.
(Bij mij thuis geeft gps via Wi-Fi standaard aan dat ik +- 10 km verder ben, zet ik Wi-Fi uit en heb ik 3g klopt het wel waar ik ben.)
Je hebt gelijk, zonet is mijn simkaart geactiveerd en hij zit nu de juiste lokatie
  #25  
Oud 16 November 2009, 10:51
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Nederland
Berichten: 286
Standaard

GPS werkt alleen buiten. Binnen heb je dus geen GPS bereik. De iPhone kan dan wel via Wi-Fi of via de zendmast je locatie bepalen. als dat gebeurt zie je ook altijd een blauwe stip met een groot rondje eromheen. als je GPS ontvangt zie je alleen een stip zonder rondje eromheen!
  #26  
Oud 23 November 2009, 14:33
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2009
Berichten: 4
Standaard

Ik wacht nog even met teruggaan tot mijn nieuwe 3gs is geactiveerd, maar mijn GPS locatie geeft aan dat ik in Salt Lake City woon... 4000km verderop! Ook als ik buiten sta... Hmmmm Vreemd!
  #27  
Oud 22 February 2010, 22:15
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 145
Stuur een bericht via Skype™ naar Graf Zum Kotzen Send a message via twitter to Graf Zum Kotzen
Standaard Gps doet raar in de buurt van Volendam

Ik zit nu in Volendam en zowel de GPS van mijn 3GS als van mijn vrouw's 3G heeft grote problemen met positiebepaling. We krijgen uiteindelijk allebei een fix maar een paar honderd meter van waar we echt zitten. Ook Navigon heeft moeite met navigatie, startend boven Amsterdam. Ik niet snappe....
  #28  
Oud 22 February 2010, 22:56
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Graf Zum Kotzen Bekijk bericht
Ik zit nu in Volendam en zowel de GPS van mijn 3GS als van mijn vrouw's 3G heeft grote problemen met positiebepaling. We krijgen uiteindelijk allebei een fix maar een paar honderd meter van waar we echt zitten. Ook Navigon heeft moeite met navigatie, startend boven Amsterdam. Ik niet snappe....
Ik had dat vanochtend bij Barneveld op de A30.
Ik moest de Iphone herstarten en toen deed ie het weer.

Dit gebeurde in het verleden tijdens de Golfoorlog, maar toen kwam het door de Amerikanen die expres de GPS satellieten veranderde i.v.m. precisie bombardementen.
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.

Laatst gewijzigd door vuurvreter; 22 February 2010 om 22:58.
  #29  
Oud 8 March 2010, 15:53
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 1
Standaard iPhone geeft verkeerde locatie door

Hoi,

Ik heb vanmiddag Layar gedownload om te kijken of het leuk was. Maar toen ik het opstartte vroeg hij me of hij de huidige locatie mocht gebruiken, en dat mocht.

Alleen toen ging hij dus tweets in de omgeving zoeken, en wat ik doorkreeg waren tweets uit Chicago. En volgens het kaartje zit ik ergens midden in Chicago. Twitterific heeft hetzelfde probleem.

Weet iemand hoe ik dit op kan lossen?

B.v.d

  #30  
Oud 8 March 2010, 16:46
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

\\Topic's samengevoegd
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #31  
Oud 8 March 2010, 17:01
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door O Vet Bekijk bericht
Hoi,

Ik heb vanmiddag Layar gedownload om te kijken of het leuk was. Maar toen ik het opstartte vroeg hij me of hij de huidige locatie mocht gebruiken, en dat mocht.

Alleen toen ging hij dus tweets in de omgeving zoeken, en wat ik doorkreeg waren tweets uit Chicago. En volgens het kaartje zit ik ergens midden in Chicago. Twitterific heeft hetzelfde probleem.

Weet iemand hoe ik dit op kan lossen?

B.v.d

Heb hier geen oplossing voor maar wat je kunt proberen is de telefoon buiten op een vaste plek leggen en dan een paar minuten wachten. Probeer wel een open plek hiervoor te gebruiken. Dus geen (hoge) gebouwen in de directe omgeving.
Heb zelf ook wel eens problemen gehad waarbij de GPS geen (snelle) fix wilde krijgen buiten. Duurde toen ook misschien wel een paar minuten.
  #32  
Oud 14 May 2010, 11:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 April 2010
Berichten: 292
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PeterTe Bekijk bericht
GPS werkt alleen buiten. Binnen heb je dus geen GPS bereik. De iPhone kan dan wel via Wi-Fi of via de zendmast je locatie bepalen. als dat gebeurt zie je ook altijd een blauwe stip met een groot rondje eromheen. als je GPS ontvangt zie je alleen een stip zonder rondje eromheen!
Kijk..!
Hier hebben we wat aan..!

Thanks
  #33  
Oud 23 May 2010, 14:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 189
Post Nooit een gps signaal

Hoi allemaal ,

Ik heb als sinds dat ik men iPhone had gejailbreaked op 3.1.2 geen GPS Signaal meer en nog steeds heb ik nix...

Aan wat ligt dit misschien ? Iemand die een uitgebreidde uitleg kan geven mss ?

Mvg
  #34  
Oud 24 May 2010, 11:36
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Staan "locatievoorzieningen" wel aan? (onder Instellingen > Algemeen, schuifje naar rechts)
  #35  
Oud 24 May 2010, 12:51
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Berichten: 148
Send a message via twitter to dicbro
Standaard

Ik heb hetzelfde gehad. Heel internet afgespeurd en alle tips geprobeerd. Helemaal niks hielp. Uiteindelijk 3.1.3 erop gezet en zelfs in huis binnen 1 minuut een fix.
Waar het aan gelegen heeft?
  #36  
Oud 12 June 2010, 10:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2010
Berichten: 2
Standaard GPS probleem

Beste Iphone gebruikers,
Wie kan me helpen ik heb een oudere tomtom versie op mijn iphone en deze werkt correct deze is alleen iets verouderd.
Ik heb al diverse andere navigatie software genstalleerd maar steeds met de melding geen GPS signaal , wie weet waar dit aan kan liggen.

Laatst gewijzigd door bullterrier; 12 June 2010 om 10:45. Reden: correctie
  #37  
Oud 12 June 2010, 22:31
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 128
Standaard

Even buiten laten zoeken naar sat.

Kan bij een koude start even duren dus naar buiten en wachten op signaal.
  #38  
Oud 13 June 2010, 08:14
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint Belgie
Berichten: 173
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bullterrier Bekijk bericht
Beste Iphone gebruikers,
Wie kan me helpen ik heb een oudere tomtom versie op mijn iphone en deze werkt correct deze is alleen iets verouderd.
Ik heb al diverse andere navigatie software genstalleerd maar steeds met de melding geen GPS signaal , wie weet waar dit aan kan liggen.

Er bestaat geen oudere versie voor mensen die hun software netjes kopen.
  #39  
Oud 13 June 2010, 16:41
Stevo's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2009
Berichten: 78
Standaard

Hoe kan je eigenlijk zien hoeveel signaal je hebt?
Ik gebruik TT
  #40  
Oud 13 June 2010, 17:41
peerke2's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2010
Berichten: 79
Standaard

Gewoon updaten en desnoods met spirit weer jailbreaken.Dan heb je alles nog wat je had.
__________________
-=*Peerke2*=- Phone: 3Gs 16G Firmware: 05.12.01 Versie: 3.1.3 Jailbreak: Spirit
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Verzameltopic: Vragen over/problemen met GameCenter jpbouw iPhone Games 113 8 May 2013 08:44
GPS locatie Twitter Remco. iPhone algemeen 1 30 November 2010 08:51
Geen 3G halen alleen dan problemen met GPS ? Bhola iPad algemeen 14 22 June 2010 17:08
GPS-problemen met ndrive WouterT iPhone Apps 5 17 May 2010 08:15
pijl dat naar gps locatie duidt met compass uijkbn iPhone Apps 0 18 July 2009 15:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:30.