internet op iphone activeren

internet op iphone activeren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Heb al lange tijd een iPhone zonder internet. Maar heb nu een internet bundel erbij genomen van t-mobile . Nu komt de vraag: hoe ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 October 2011, 21:29
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 36
Standaard internet op iphone activeren

Hallo,

Heb al lange tijd een iPhone zonder internet.
Maar heb nu een internet bundel erbij genomen van t-mobileicon.
Nu komt de vraag: hoe kan ik internetten ?

Bij instellingen -> algemeen -> netwerk -> staan de volgende dingen:

-schakel 3g in
-dataroamig
-vpn
-Wi-Fi

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 6 oktober 2011 om 22:18 ----------

niemand? :$
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 October 2011, 23:41
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.731
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door haakwei111 Bekijk bericht
Hallo,

Heb al lange tijd een iPhone zonder internet.
Maar heb nu een internet bundel erbij genomen van t-mobileicon.
Nu komt de vraag: hoe kan ik internetten ?

Bij instellingen -> algemeen -> netwerk -> staan de volgende dingen:

-schakel 3g in
-dataroamig
-vpn
-Wi-Fi

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 6 oktober 2011 om 22:18 ----------

niemand? :$
Ik ben geen nederlander maar wat je alvast moet doen is het volgende;

instellingen-algemeen-netwerk en dan mobiel datanetwerk tikken en dan ga je APN zien staan met daaronder gebruikersnaam en wachtwoord. Daar moet je dus zijn en daar moet je je gegevens van t-mobile instellen , alleen zal je op t-mobile site ofzo vinden wat je er moet ingeven. Soms moet alleen de APN ingevuld worden en mag al het andere gewoon leeg blijven.

Bij internet-tethering is het meestal zo je hetzelfde moet invoeren als bij mobiele data (APN enz...).

Bij Mms is het ietsje anders en moet je wat meer invullen .

Dat moet normaal gezien wel op die site van T-mobile te vinden zijn.

Als je straks of morgen kan surfen dan kan je je sowieso je 3G aanzetten, kan ook geen kwaad je dat nu ook al doet maar dat zal nog niks uithalen natuurlijk .

Dataroaming uitlaten.

Opletten als je int buitenland wil surfen, reteduur, want je bundel die je hebt zal alleen maar in eigen land gelden.
  #3  
Oud 6 October 2011, 23:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 36
Standaard

weetje wat t probleem is ? ''mobile datanetwerk'' staat er helemaal niet tussen :$
  #4  
Oud 6 October 2011, 23:58
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.731
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door haakwei111 Bekijk bericht
weetje wat t probleem is ? ''mobile datanetwerk'' staat er helemaal niet tussen :$
Ik denk wel je dat kan fixen maar ik weet niet hoe omdat ik het zelf nog nooit ben tegen gekomen.
  #5  
Oud 8 October 2011, 18:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 36
Standaard

Ik heb me iPhone nu geupdate naar de nieuwste IOS. Dus er staat nu wel een schuifknopje met ' mobiele data ' , maar als ik hem aanzet dan kan ik alsnog niet internetten. :$
Wat moet er gedaan worden voordat ik kan internetten.
  #6  
Oud 8 October 2011, 18:38
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Je moet de instellingen van je provider (t-mobileicon in dit geval) eerst invoeren bij je netwerkgegevens. Deze instellingen kun je OP DEZE PAGINA vinden.

Succes
  #7  
Oud 8 October 2011, 18:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 36
Standaard

Ik zie nergens netwerk gegevens staan
  #8  
Oud 8 October 2011, 18:44
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Om precies te zijn ga je naar:



Instellingen --> Algemeen --> Netwerk --> Mobiel Datanetwerk



Daar vul je in:



Bij APN: internet
Bij Gebruikersnaam: tmobileicon
Bij Wachtwoord: tmobile
  #9  
Oud 8 October 2011, 18:45
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 36
Standaard

'' mobiele datanetwerk '' is bij mij gewoon een schuifknopje (aan/uit)
  #10  
Oud 8 October 2011, 18:50
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Sorry ik zit zelf op 3.1.3 en daar kan je het gemakkelijk instellen, hoe dat op 4.x.x in zijn werk gaat weet ik eigenlijk niet. Bovendien is 4.x.x nogal traag op een iPhone, ook met internetten! Ergens bij je Netwerk moet je het wel in kunnen stellen!
  #11  
Oud 8 October 2011, 20:45
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 36
Standaard

Niet gelukt.. *zucht*
  #12  
Oud 8 October 2011, 21:36
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Misschien zijn er nieuwe Aanbiedersinstellingen beschikbaar voor je iPhone. Gewoon even aan iTunes hangen en wachten een half uurtje, misschien komt er een update?
  #13  
Oud 9 October 2011, 00:29
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 36
Standaard

Het is me al gelukt, gewoon naar de nieuwste IOS upgraden en vervolgens met zo'n online APN changer de APN gegevens invoeren.

Eindelijk
  #14  
Oud 9 October 2011, 08:37
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

Fijn dat het is gelukt!

// Slotje
Discussie gesloten

« Updaten | 1080p??? »

Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
BelgiŽ: mobiel internet niet te activeren met alditalk (medion mobile) iphonerke Overige providers BelgiŽ 28 5 August 2012 12:22
verschil mobiel internet & blackberry internet indodragon iPhone algemeen 1 24 September 2011 17:01
intellingen van internet uit, maar toch internet rekening... -tim- iPhone algemeen 20 26 September 2010 11:12
Ben internet activeren op Iphone dimby Overige providers Nederland 2 6 October 2009 20:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:06.